sizce yanlış mı yapıyorum ?

sebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
6
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben ilk defa aşık oldum ama o kişi abimn arkadaşı ve benden 7 yaş büyük kendisinin kız arkadaşı falan yok bazen o da beni seviyomuş gibi bir his doğuyo içime bakışlarından ,anneme söyledim bu durumu annem o senden 7 yaş büyük işi var gücü var çalışıyo tam evlilik zamanı sana göre değil dedi sen üniversite öğrencisisin seni bekliycek değil ya dedi zaten bu durumu kendisine açıklamaya cesaretim yok ama onu sevmek çok güzel ya ben ne yapmalıyım bu durumu yaşamış biri veya bi görüşü olan varsa lütfen yazsın

Açtığınız konuların, mesajların içeriğini silmek yasak ve uyarı alma sebebidir.
İçeriği sildiğiniz için uyarı aldınız ve konunuz yorumlara kapatıldı.

Kadınlar Kulübü

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende abimin arkadaşını sevdim 4yıldır evliyiz allah hakkında hayırlısını nasip etsin

Allah mutlu etsin aranızda kaç yaş var acaba . bi de önce kim söyledi sevdiğini olaylar nasıl gelişti abin ve ailen ne tepki verdi en baştan anlatır mısın arkadaşım lütfeeen :)

Son düzenleme:
Kendini kaptirma, okuluna agirlik ver.
Nasibinde varsa zaten olur.
Sana gosterdigi yakinligi belki herkese gosteriyodur, belki oda seni kardesi gibi goruyodur.

Kendini kaptirma, okuluna agirlik ver.
Nasibinde varsa zaten olur.
Sana gosterdigi yakinligi belki herkese gosteriyodur, belki oda seni kardesi gibi goruyodur.

doğru belki bana öyle geliyodur ama ne kadar kendime söz versemde onu gördüğümde her şey bozuluyo

Allah mutlu etsin aranızda kaç yaş var acaba . bi de önce kim söyledi sevdiğini olaylar nasıl gelişti abin ve ailen ne tepki verdi en baştan anlatır mısın arkadaşım lütfeeen :)

amin bizim aramızda iki yaş var aslında çok karışık ve uzun 6 sene sevdim teyzem söyledi benden izinsiz teyzemle aynı yaştayız arkadaş gibiyiz oda abimin arkadaşı olduğu için istememiş sonra kendi aradı evlenmek istediğini söyledi bende kabul ettim ailem istemedi abim benimle konuşmadı ama oldu işte nasip olunca önüne geçilmiyo

teyzen çok iyi yapmış :)

valla helal olsun teyzeye... canım benım sende bekle belkım olur Allah yazdıysa yası yada onun sımdı ıs guc sahıbı olması bı engel dıılkıne yanı bence ole gıbı duruyor sende ona karsı duygularını bellı et...

vallaha nasıl belli etsem ki bilmiyorum cesaret edemiyorum ya :18: bide o bana karşı bişeyler hissetmiyosa rezalet .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…