Sizce yanlış mı yaptım?

Vayy bayağı süper mario misali
Tebrik ederim
Ee ozaman kardeşlerinede o baksın? Malum okul tatilide yaklaşiyor koca çocuk olmuş baksın bebelere ne uğraşiyorsunuz eş, kv yada bakıcıyla

Bende çocuk yetiştiriyorum
Ama çok kiymetliler benim için
Süte, ekmeğe falan eşimi yolluyorum o yüzden eğer kendim gidip alamayacaksam
10-12 yaşında çocuğu bakkala yollamayarak iyi mi yapıyorsunuz? Çocuğun özgüvenini geliştiren şey kurs kurs gezdirip kapıda bitirmesini beklemek kesinlikle değil.
Sıfır sorumluluk, sıfır kendine yetebilme, sıfır konfor alanı dışındaki insanlarla iletişim kurabilme... Ne büyük kötülük yapıyorsunuz aslında.
Annem beni bakkala bile yollamazdi,okula kendi bırakırdı, markete bile ilk ortaokulda gittim. ne oldu yani, çok da kötü yapmış. hala kendime şaşırıyorum, bunca fanusta büyümeye yine iyi az çok bir şey olmuşum. Annemin benj yetiştirdiği stilde daha mal bir insan olmaliydim , sulalemde böyle yetişen diğer çocuklar gibi

kafayi yemissin hakaret oluyor ben size saygimi koruyorum .anneler uyusun biz de uyuyoruz herhalde ben de ikiz annesiyim merak etmeyin ama cocugun parmagi kopunca ay canim ne olacak ki demiyorsunuz .8 yasimdaki cocuk oyuna dalsa babaya haber vermese ne olacak adam illa yatcaksa kalksin ikizlerin yanimda yatsin 8 yasa guvenerek plan mi yapilir .kocasi bakacak konu sahibi de uyuyacak bu kadar basit konu

Siz çocuklara nöbetleşe uyuyarak mi bakıyorsunuz? İyi de normal olan bu değil ki, uyku vaktinde evdeki herkes yatar uyur , anne uyusun baba nöbet beklesin , baba uyusun anne nöbet beklesin diye bir şey hayatımda duymadım, yaptığınız şey coktuhaf gercekten

10-12 yaşında çocuğu bakkala yollamayarak iyi mi yapıyorsunuz? Çocuğun özgüvenini geliştiren şey kurs kurs gezdirip kapıda bitirmesini beklemek kesinlikle değil.
Sıfır sorumluluk, sıfır kendine yetebilme, sıfır konfor alanı dışındaki insanlarla iletişim kurabilme... Ne büyük kötülük yapıyorsunuz aslında.
Annem beni bakkala bile yollamazdi,okula kendi bırakırdı, markete bile ilk ortaokulda gittim. ne oldu yani, çok da kötü yapmış. hala kendime şaşırıyorum, bunca fanusta büyümeye yine iyi az çok bir şey olmuşum. Annemin benj yetiştirdiği stilde daha mal bir insan olmaliydim , sulalemde böyle yetişen diğer çocuklar gibi
Konularınızdan gayet özgüvenli biri olduğunuzu anlıyorum
Ülke ülke gezdiğinizden bahsediyordunuz?
Yani faunusda büyümüş gibi değilsiniz bence
Çocuklarım gayet özgüvenli bu arada
Markete gitmeyen özgüvensiz diye birşey varsa eğer yanlış bilgi.
8 yaşında markete gitmediği için özgüvensiz olur diyen uzmanlara inanmayın o yüzden
Öyle olmuyorlar, kesin bilgi

kafayi yemissin hakaret oluyor ben size saygimi koruyorum .anneler uyusun biz de uyuyoruz herhalde ben de ikiz annesiyim merak etmeyin ama cocugun parmagi kopunca ay canim ne olacak ki demiyorsunuz .8 yasimdaki cocuk oyuna dalsa babaya haber vermese ne olacak adam illa yatcaksa kalksin ikizlerin yanimda yatsin 8 yasa guvenerek plan mi yapilir .kocasi bakacak konu sahibi de uyuyacak bu kadar basit konu
8 yaş oyuna dalmıyor ki. Anneler çocuklarını biliyor zaten. Ben tv kumandasını ekrana dalmasınlar diye saklıyorum çıkarken iki kardeş oyun moyun kurup birbirleriyle meşgul oluyorlar 😂

Siz çocuklara nöbetleşe uyuyarak mi bakıyorsunuz? İyi de normal olan bu değil ki, uyku vaktinde evdeki herkes yatar uyur , anne uyusun baba nöbet beklesin , baba uyusun anne nöbet beklesin diye bir şey hayatımda duymadım, yaptığınız şey coktuhaf gercekten
surekli uyumuyoruz tabi ki tuhaf oldugu konusuna nereden vardiniz bilmiyorum .ama eger dinleniceksem ya yanlarinda uyurum ya da esim gelince uyurdum gece de herkes uyur kamera var.8 yasindaki cocuk babaya haber verip diyip uyumam cocuk oyuna dalsa ne olacak yani .ki konu sahibinim esini hatali buluyorum oncelikle

İşte bırakırsanız kalabilir, korkudan tecrübe etmemişsiniz bile. Azar azar başlatıp süreyi uzatın
Bırakırsam kalabilir mutlaka ama ben bırakmamayı tercih ediyorum. Çünkü ihtiyaç duymuyorum. Bırakılsa 4 yaşındakide tek kalabilir, var bırakan biliyorum. Ben bırakmam, isteyen bırakır.
Evde tek başına kalması için hiç bir sebeb yok şuan.

8 yaş oyuna dalmıyor ki. Anneler çocuklarını biliyor zaten. Ben tv kumandasını ekrana dalmasınlar diye saklıyorum çıkarken iki kardeş oyun moyun kurup birbirleriyle meşgul oluyorlar 😂
benim yigenim 8 yasinda hatta suan ucune de ben bakiyorum ama guvenilmez yani bilmiyorum . daliyor cunku oyuna o da

Bırakırsam kalabilir mutlaka ama ben bırakmamayı tercih ediyorum. Çünkü ihtiyaç duymuyorum. Bırakılsa 4 yaşındakide tek kalabilir, var bırakan biliyorum. Ben bırakmam, isteyen bırakır.
Evde tek başına kalması için hiç bir sebeb yok şuan.
Hah şimdi anlaşıldı. Herkes sizinle aynı değil. Ben toplantıya kaldığımda, markete gitmem gerektiğinde, küçüğü doktora götürdüğümde büyüğün eve girecek yetkinlikte olması lazım. Zaten ben çalışıyorum, eşim de sık aık seyahat ederek çok yoğun çalışıyor. Sizin bir şeye ihtiyaç duymamanız o şeyi imkansız kılmıyor. Deneyimlemediğiniz şeylerle ilgili felaket senaryoları yazmazsanız daha doğru bir iş yapmış olursunuz

Hah şimdi anlaşıldı. Herkes sizinle aynı değil. Ben toplantıya kaldığımda, markete gitmem gerektiğinde, küçüğü doktora götürdüğümde büyüğün eve girecek yetkinlikte olması lazım. Zaten ben çalışıyorum, eşim de sık aık seyahat ederek çok yoğun çalışıyor. Sizin bir şeye ihtiyaç duymamanız o şeyi imkansız kılmıyor. Deneyimlemediğiniz şeylerle ilgili felaket senaryoları yazmazsanız daha doğru bir iş yapmış olursunuz
Vallah eşim ve bende çok yoğun çalışan insanlarız
Sık sık iş seyehatlarımız olur yurtiçi yurtdışı
Hata ben yeni döndüm peşime eşim gitti
Ama ayarlıyoruz
Çocuklar önceliğimiz malum
Felaket senaryosu yazdığımı düşünmüyorum, üzerine alınan varsa o kendisi ile ilgilidir
Ben kendimle ilgili yorum yapiyorum burda, genele yazmiyorum.

Vallah eşim ve bende çok yoğun çalışan insanlarız
Sık sık iş seyehatlarımız olur yurtiçi yurtdışı
Hata ben yeni döndüm peşime eşim gitti
Ama ayarlıyoruz
Çocuklar önceliğimiz malum
Felaket senaryosu yazdığımı düşünmüyorum, üzerine alınan varsa o kendisi ile ilgilidir
Ben kendimle ilgili yorum yapiyorum burda, genele yazmiyorum.
Herkes ayarlayamıyor hanımefendi ben devlet memuruyum mesela. Bırakılmaz, camdan düşer falan diye gereksiz bahaneler sıralamayın yani bırakılabiliyor işte. Siz mecbur değilsiniz başkaları mecbur olabilir. Herkesin çocuğu öncelikli ve yaşam becerilerine sahip olmak durumunda. Benimkiler de öncelikli olduklarından becerikli olmaları gerekiyor

Konularınızdan gayet özgüvenli biri olduğunuzu anlıyorum
Ülke ülke gezdiğinizden bahsediyordunuz?
Yani faunusda büyümüş gibi değilsiniz bence
Çocuklarım gayet özgüvenli bu arada
Markete gitmeyen özgüvensiz diye birşey varsa eğer yanlış bilgi.
8 yaşında markete gitmediği için özgüvensiz olur diyen uzmanlara inanmayın o yüzden
Öyle olmuyorlar, kesin bilgi
İste ben bundan çocukken de nefret ederdim, bir saat kursa gidicem derdim annem almasın diye, eve erken - kendi başıma gelirdim. Markete gitmek bile ozgurluktu benim icin. Annem bazen beni bir yere gönderirdi,karşıdan karşıya düzgün geçiyor muyum bakmak için arkamdan gelirdi, yolda onla karsilasirdim 😅 sonra ne oldu? 18 olup başka şehre okumaya gider gitmez oraya da gideyim,buraya da gideyim, gece de çıkayım, kamp da yapayım... artık nasıl baskılandiysam özgürlüğü bulduğum gibi ipinden boşanmış at gibi özgürlüüük diye koştum. Aynı kiyafetine karisilan kızların başka şehre gider gitmez teshire varacak kıyafetler giyinmesi gibi, erkeklerle konuşması bile kavga meselesi olan kızların başka şehre gider gitmez don değiştirir gibi erkek değiştirmesi gibi. İnsan nereden baskılanirsa oradan patlıyor. Belki ilk 18 senem aşırı Steril,bir fanusun içinde geçmeseydi ben de herkes gibi keyfine seyehat eden biri olacaktım, şimdiki gibi yaşam amacı laylaylom gezmek olan biri olmayacaktım (ki şu an bu mesajı telefonların genelde çekmedigi, dağların ötesinde bir köy arabasında yazıyorum😅).
Annem bizi mahalleye bile salmazdi (90lar çocuğuyum) , nolur nolmaz sokaklar tehlikeli, organ mafyası kaçırır diye. Bisikletle pencereden görülmeyecek bir yere gitmem yasaktı, araba çarpar diye... Vücudumda bir yara izi olmadan büyüdüm çünkü düşecek ortam yoktu,her an annem arkada beni tutmaya hazır geziyordu. En güzel anılar adrenalinle olur (eğer kaydiysaniz çocukluğunuzda karda yokuştan poşetle kaydiginiz anılar mesela parka gitmekten piknikten daha kiymetlidir. Ben kaymadim bilemem,annem biyerimi kırarım diye izin vermezdi). Çocuktan bunu almak bence korkunç bir şey.
Öyle ki ben üniversitede bisikletle bir mesire alanında tepeye çıkıp bir şeyler içmiştim o zamanki flortumle. Sonra inerken komik bir şekilde düşmüştüm patpatpat diye. İlk bisikletten düşüşümdü,Dirsegim yaralandi. O benim ilk yara izimdi ve kaybolsun istemedim. Çünkü diyorum ya, tehlikeli her şey yasakti bana. Her kabuk bağlandığında soydum soydum soydum,iz kalsın diye sonunda iz kaldı. Hala gordukce mutlu oluyorum yara izimi:)
Yani sevgili aileler, çocuklardan yara izini almak , onların düşmesine, kendini keşfetmesine izin vermemek gerçekten güzel bir şey mi?
Benim neredeyse tüm çevrem annem gibi, gözlem yapmak için yeterince imkanım oldj
çocukları da gerçekten maldan farksız. Bir otobuse binip inip karşıya geçip diğerine binmek bile büyük olay onlar için. Ya da ben ve kendi ablamı da dahil ediyorum piremses olarak yetiştikleri için iş beğenmiyoruz mesela. Daha normal ailelerin düşe kalka büyüyen çocukları uzun yıllar aynı yerde sabrediyor, bir yerlere geliyor. ama ben ve benim gibi yetişen insanlar 'o bana bunu dedi ayrildim', 'burasi şöyle böyle oldu ayrıldım' diye diye dikiş tutturamiyorlar. Biliyor ki her zaman anne baba dağ gibi arkada
Bu hoş gibi görünüyor ama aslında hiç hoş bir şey değil. Kuzenim 50 yaşlarında mesela,onun annesi benimkinden beter bir de her şeyin üstüne erkek diye şımartılmış falan. Adam kendi yuvasını kurmuş hala daha birşeylerde ailesine güveniyor . Adam her duseyazdiginda ailesi dağ gibi arkasinda olmuş,engel olmuş. Düşmediği icin kalkmayı öğrenememis. Saçma sapan bir insan. Yaşı elli, kendi oniki.
Bence, benden samimi bir tavsiye cocuklarini az sal:) ver market listesi alsınlar mesela. Pazarda ayrıl , ona 'sen balığı seç,yesillerden diri marul seç şunu bunu al, burada bulusalim' falan de, discisine kendi gitsin, ayakkabı alacaksa bırak arkadaşıyla gitsin alsın ödesin,bir kahve içsin gelsin eve. Şehrinizde varsa "tiyatroya gidelim kızım, sen yorumlara bak seç bir oyun, kredi kartımla al biletleri" de, bir organizasyon kabiliyeti gelişsin. Siz disardayken "hava çok güzelmiş, termosa çay koyup fırına milfoy poğaça atıp örtü vs alin gelin,piknik yapalim" diyin mesela. 14 yaş bunu pekala yapabilecek bir yaş. Bunlar bence çocuğa özgüven verir. Bakkala bile gönderilmeyen , evde yalnız kalmasina izin verilmeyen çocuğun özgüveninden ne olur? Onda tuttuğunu koparma özgüveni olmaz ki, "ben her şeyi yapabilirim" özgüveni olmaz..içi boş , buyuklenmeci bir özgüven olur.

Valla konu sahibesi birlikte iş yapmıyorsunuz bana kalırsa adam yine devrilip yatıyor siz de yine cinnet geçiriyorsunuz :olamaz: Sizin eşiniz böyle tembel ve gamsız biri, baba olmaya uygun biri değil asla. Madem isteyerek yaptınız, görünen o ki 3 çocuğa tek başınzıa bakıcaksınız bu adamdan da beklentiyi kesiceksiniz köşe minderi varsayıcaksınız. Yoksam sinir hastası olursunuz. Kouya geleyim dogru veya yanlis diye bir durum yok, tukenip patlamissiniz durum o kadar.
Miss cherry seni ve yorumlarını severim :) bir çok yerde de denk geliriz konularda, hoşuma gider. Yol gostericilik de yapmıştır bana. Teşekkür ederim. Aile terapisti ve eşimin genel olarak uyku düzenini yoluna sokması durumları çok şükür ki düzeltti. Ara ara bı uyku düzeni kaçsa da eskiye nazaran çok daha çabuk topluyor. Yoksa devam edecek gücüm tükenmek üzereydi. Seni ikna etmek için makinayı bosaltirken foto cekseydim keşke :))

Merhabalar
İkiz bebeklerim var ve 8 yaşında da büyük oğlum. Bugün kayınvalidem bebeklere bu hafta bakıcı bakamayacagi için bakmaya gelecek. Ben de hazırlıklar için uğraşıyordum akşam yemeğine denk geliyor çünkü geldiği saat. Ev dağınık darma duman. Bebekleri uyuttum tam işlere başlayacağız eşim gitti yattı. Ben de kalk bak işimiz çok yapabileceğimiz tek vakitteyiz dedim yatmaya devam etti. Ben de madem öyle anneme gidip kahve içeceğim dedim. Niye o yatarken ben kendimi harap edeyim ya sinir oldum. Daha pastani yapmadın git pastani yap dedi. Bu pastayı sen tercih ettin birlikte yapmiyorsak yapamiycam dedim. O da annemi alıp yemeğe götürüp eve getirirm ne yapıyorsan yap dedi kızdı yatmaya devam etti. Ben de çıktım evden. Uyanınca beni çağır dedim. İçim içimi yiyor hazırlıksızim diye ama bir yandan da neden tek başıma yapayım ki diyorum. Hata mı ettim eve mi döneyim sizce :KK43:

Uç çocukla niye kendiniz harap ediyorsunuz. Pasta da yemeyiversin kv.

2,5 yaşında bebeklermi gece uyutmuyor?
Benim çocuklarım yaşına gelmeden gece düzenleri oturmuştu, gece uykumu alıp gündüz uyuma ihtiyacı hissetmiyordum
Hem konu uyuma yada uyumamak değil
Sizin ramazan uykunuzu sorduğumuzu hatırlamaıyırum?
Eve misafir çağırıp sen yatarsan bende giderim olayı
3 çocuklu annenin pasif agresif tavırları
O zaman sizi dünyanın en şanslı annesi ilan ediyorum. Benim iki kızıma da satılsa uyku alırdım. Gündüz niye uyunmuyor, ne oluyor bebekle beraber uyununca, annelik vasfı mı eksiliyor? İnsan ister istemez sızıp kalıyor bir köşede. Siz uyumuyorsunuz diye mükemmel anne olmadığınız gibi uyuyanlar da berbat anne olmuyorlar.

Niye sadece annenin sorumluluğu oluyor? Ya kadın doktora hastaneye gidecekse? Baba uyanmayabilir diye gitmeyecek mi? Tam tersi, niye baba eşim evde yok çocukların başında olmalıyım demiyor? Eve gelen misafir kayınvalide, yani kocasının annesi. Biliyordur oğlunun huyunu, bilmiyorsa da öğrenir. Ben olsam kayınvalideye de söylerdim durumu. Madem beraber hazırlık planı yapılmış kimse kıçını devirip yatmasın. Annesi değil de amiri patronu eve ziyarete gelse yatabilecek miydi böyle paşa gibi?

İste ben bundan çocukken de nefret ederdim, bir saat kursa gidicem derdim annem almasın diye, eve erken - kendi başıma gelirdim. Markete gitmek bile ozgurluktu benim icin. Annem bazen beni bir yere gönderirdi,karşıdan karşıya düzgün geçiyor muyum bakmak için arkamdan gelirdi, yolda onla karsilasirdim 😅 sonra ne oldu? 18 olup başka şehre okumaya gider gitmez oraya da gideyim,buraya da gideyim, gece de çıkayım, kamp da yapayım... artık nasıl baskılandiysam özgürlüğü bulduğum gibi ipinden boşanmış at gibi özgürlüüük diye koştum. Aynı kiyafetine karisilan kızların başka şehre gider gitmez teshire varacak kıyafetler giyinmesi gibi, erkeklerle konuşması bile kavga meselesi olan kızların başka şehre gider gitmez don değiştirir gibi erkek değiştirmesi gibi. İnsan nereden baskılanirsa oradan patlıyor. Belki ilk 18 senem aşırı Steril,bir fanusun içinde geçmeseydi ben de herkes gibi keyfine seyehat eden biri olacaktım, şimdiki gibi yaşam amacı laylaylom gezmek olan biri olmayacaktım (ki şu an bu mesajı telefonların genelde çekmedigi, dağların ötesinde bir köy arabasında yazıyorum😅).
Annem bizi mahalleye bile salmazdi (90lar çocuğuyum) , nolur nolmaz sokaklar tehlikeli, organ mafyası kaçırır diye. Bisikletle pencereden görülmeyecek bir yere gitmem yasaktı, araba çarpar diye... Vücudumda bir yara izi olmadan büyüdüm çünkü düşecek ortam yoktu,her an annem arkada beni tutmaya hazır geziyordu. En güzel anılar adrenalinle olur (eğer kaydiysaniz çocukluğunuzda karda yokuştan poşetle kaydiginiz anılar mesela parka gitmekten piknikten daha kiymetlidir. Ben kaymadim bilemem,annem biyerimi kırarım diye izin vermezdi). Çocuktan bunu almak bence korkunç bir şey.
Öyle ki ben üniversitede bisikletle bir mesire alanında tepeye çıkıp bir şeyler içmiştim o zamanki flortumle. Sonra inerken komik bir şekilde düşmüştüm patpatpat diye. İlk bisikletten düşüşümdü,Dirsegim yaralandi. O benim ilk yara izimdi ve kaybolsun istemedim. Çünkü diyorum ya, tehlikeli her şey yasakti bana. Her kabuk bağlandığında soydum soydum soydum,iz kalsın diye sonunda iz kaldı. Hala gordukce mutlu oluyorum yara izimi:)
Yani sevgili aileler, çocuklardan yara izini almak , onların düşmesine, kendini keşfetmesine izin vermemek gerçekten güzel bir şey mi?
Benim neredeyse tüm çevrem annem gibi, gözlem yapmak için yeterince imkanım oldj
çocukları da gerçekten maldan farksız. Bir otobuse binip inip karşıya geçip diğerine binmek bile büyük olay onlar için. Ya da ben ve kendi ablamı da dahil ediyorum piremses olarak yetiştikleri için iş beğenmiyoruz mesela. Daha normal ailelerin düşe kalka büyüyen çocukları uzun yıllar aynı yerde sabrediyor, bir yerlere geliyor. ama ben ve benim gibi yetişen insanlar 'o bana bunu dedi ayrildim', 'burasi şöyle böyle oldu ayrıldım' diye diye dikiş tutturamiyorlar. Biliyor ki her zaman anne baba dağ gibi arkada
Bu hoş gibi görünüyor ama aslında hiç hoş bir şey değil. Kuzenim 50 yaşlarında mesela,onun annesi benimkinden beter bir de her şeyin üstüne erkek diye şımartılmış falan. Adam kendi yuvasını kurmuş hala daha birşeylerde ailesine güveniyor . Adam her duseyazdiginda ailesi dağ gibi arkasinda olmuş,engel olmuş. Düşmediği icin kalkmayı öğrenememis. Saçma sapan bir insan. Yaşı elli, kendi oniki.
Bence, benden samimi bir tavsiye cocuklarini az sal:) ver market listesi alsınlar mesela. Pazarda ayrıl , ona 'sen balığı seç,yesillerden diri marul seç şunu bunu al, burada bulusalim' falan de, discisine kendi gitsin, ayakkabı alacaksa bırak arkadaşıyla gitsin alsın ödesin,bir kahve içsin gelsin eve. Şehrinizde varsa "tiyatroya gidelim kızım, sen yorumlara bak seç bir oyun, kredi kartımla al biletleri" de, bir organizasyon kabiliyeti gelişsin. Siz disardayken "hava çok güzelmiş, termosa çay koyup fırına milfoy poğaça atıp örtü vs alin gelin,piknik yapalim" diyin mesela. 14 yaş bunu pekala yapabilecek bir yaş. Bunlar bence çocuğa özgüven verir. Bakkala bile gönderilmeyen , evde yalnız kalmasina izin verilmeyen çocuğun özgüveninden ne olur? Onda tuttuğunu koparma özgüveni olmaz ki, "ben her şeyi yapabilirim" özgüveni olmaz..içi boş , buyuklenmeci bir özgüven olur.
Çok uzun yazmışsınız hepsini okumadım
Ama adınıza üzüldüm
Benim çocuklarım sizin gibi yetişmiyor
Biz birlikte bisiklet turlarıda yapiyoruz, kışın kayağada gidiyoruz. Havalar ısınmaya başladı okulada bisiklet veya scooter ile gitmeye başlicaklar.
Kızım geçen sene 13 yaşında ilk kez tek başına sınıfıyla seyahate gitti, giderken güle oynaya gitti ilk günün akşamı ağlaya ağlaya beni aradı seni çok özledim beni gel al diye. Gidip almadım tabiki, eğlenmene bak cuma günü döneceksin zaten dedim.
Çocuklarımı kendime göre en doğru şekilde yetiştiriyorum, hayatlarından bir şikayetleri yok
Sizin aksine kurs çıkışı yürüyerek dön desem offf niye ya niye gelip almiyorsun diye surat asıyorlar.
Üni zamanı farklı şehire gidip farklı yaşamak isterlerse bu onlara kalmış elbdetde istediklerini yapmakta özgürler.

Valla ben konu sahibi haksız bulmadım.
Kadın iki bebek bir de okul çağında çocukla 6 gün çalışıyormuş. Hafta sonu 1 günü oluyor zaten. Onda da kocası yatmış uyumuş. Gelecek olan kayınvalide de el alemin çocuğuna bakmaya değil, kendi oğlunun çocuğuna bakmaya geliyor. Ne diye minnet edip el ovalayacak gibi hazır olda bekleyecek ki Monoceto Hanım şimdi? Demiş kocasına, kalk hazırlığı beraber yapalım diye. Adam yattığı yerden kalkmamış. Hem pasta yapacak hem de üç çocuğa bakacak. Koca bey de yan gelip yatacak. Ve koskoca forum da bunu onaylamış, kızlar bravo vip hizmet edin adamlara aman ha eksik etmeyin bir şeylerini. :deli:
Bebek dediği de 2.5 yaşında yani, yenidoğan değil. Adam güzellik uykusuna ara versin de kalksın baksın 3 çocuğuna. Çocuklar sadece anneye zimmetli değil.

Back
X