sürekli bahane üretiyorsun.
abin, annen, baban, çevre şu bu.
sen bir annesin. madem doğurdun onları korumak ilk ve en önemli görevin.
ölmekten mi korkuyorsun? sorsan herkes korkar. ama sen zaten yaşayan bir ölüsün. şimdi de çocuklarının ruhunun ölümüne seyircisin.
ben kadını geçtim çocuklara kahroluyorum.+1
Zaten yaşayan ölüden farkı yok şu anda sanki yaşadığı hayat çok güzel de kocam beni öldürecek diye korkuyor. Şu an dahi dayaktan öldürülmeyeceğinin garantisi yok, bari şansını dene. Dediğiniz gibi bahane bunlar. Kendi pasifliklerinden çocuklarına işkence çektiriyorlar, ne suçu var o çocukların?
içinizdeki öfkeleri dışa vurma yönteminiz sanırım bir kadın burya yardım için yazmış nasıl bir vicdan ile ellerine sağlık diyebiliyorsun ![/QUO
istediğiniz kadar eleştirin inanın umrumda değilsiniz. Böylesine ezik kusura bakmasın konu sahibi gerçekten ezik tiplerin dünyaya masum günahsızları getirmesine üzülüyorum ve tekrar söylüyorum karşımda ki insan çalışmayan eğitimsiz bi insan olsa anlayış gösterirdim ama kadın devlet memuru yaa kimseye maddi açıdan bğımlı değil o halde böyle bi psikopatı çekmesinin tek bi açıklaması vardır eziklik
büyük söylemiyorum ama ben öldürülmekten korkuyorum filan bana komik geliyor
hal bu şekildeyse ne bekliyorsunuz ayrılmak için?Merhaba Arkadaşlar 4 yillik evliyim, iki kizim var, evlendigimden beri eşim ve ailesinin sorunları cikardigi huzursuzluklar, bana taktikleri borç, yediğim dayak, gormedigim psikolojik siddet kalmadı, hamileyken bile defalarca dayak yedim, özel hastanede muayene olduğum için büyük kizimin yaninda eşim saclarimdan tutup arabaya vurdu kafami, tabi bagirip cagirmalar hakaretler cocuklarim için yediğim her lokma burnumdan geldi bir şekilde, dogumumun 5. Günü bile ailesinin yaninda cingar cikardi dövdü beni, 8 aydir acikta evde sürekli ne cekiyorun Allah biliyor, diceksiniz bosan ama o gücü bulamiyorum ve bunu söylerken. Bile çok utaniyorum, devlet memuruyum kendimi geçindirebilecek bi gelirim var, zaten evlendigimizden beri kartlarim herseyime el koydu zirnik koklatmaz, rica minnet iki kuruş koparsam bile elli defa basima kakarak ne yaptigimj sorar, cinsel hayat ise berbat ters ilişkiye sürekli zorlar hamileyken her yerim catir catir agrirken bile zorla benimle oldu, son aylarimda zorla oral ilişkilere zorladi, çocuklarıyla asla ilgilenme z eviyle alakasi yok ama herşeyi mükemmel ister, iki çocuk ölse ağlamaktan gözünü bile açmaz, kucuguyle ilgilenirken buyugum defalarca tuvalaetim var diyerek aglayip altina yapmistir, bana bu şekilde ama ailesiyle saatlerce telde konuşur, bambaşka bir insana dönüşür sevecan merhametli saygili tanimak mümkün değildir, annem yardima gelir sik sjk burnundan getirir ki acikta olduğu surece maddi manevi ailem kimsenin yapmayacagini yapti, annemin yaptigi isi annem gittikten sonra benle kavga cikararak doker kirip atar, küçük bir yerdeyim bosanmayi kafama taktik ama bilmiyorum nazil olacak çok şirret bir defa daha denedim yapmadiginj birakmadi, offff çok dertliyim daha anlatilamicak dünya sikinti ruhumda bedenimde kapanmayacak yaralar var
Hem o hem de çevre baskisi ve iki küçük çocukla yapabilir miyim
Hem o hem de çevre baskisi ve iki küçük çocukla yapabilir miyim
Kendime zaman tanidim aslında ise dönünce bosanicam diye hem loğusalik hem boşanma sikintilari ailesi de kesimi birakmaz bas etmem gereken çok silinti var boşanmaya kalkistigimda asla geri donmemem gerek bu gücü tam olarak tipladigimda yapmam gerek
Devlet memuru olunca eğitimli olunuyor ... eziklik diyrsunuz o ailenin çocuğa verdiği değerden geliyor ailesi ezmişse söz hakkı tanımamışsa o insan ne kadar okusa devlet memuru bile olsa inan eğitimli diyemiyorum bir diploma bir insanın eğitimini göstermiyor malesefben söylediklerimin arkasındayım
karşımda eğitimsiz ya da işsiz bi insan olsa bu kadar acımasız yazmayacağımı biliyorum vicdanen de rahatım o yüzden
şu an karşınızdaki kadın çocuğu şiddet görmesine rağmen hala bahaneler üretebilen bir insan daha fazla da yazmıyorum rica ediyorum burada son verin benimle ilgili yazmaya da
Aklimdan geceni yazdimBende bu tür konulara kendinden örnek verenleri hiç anlamiyorum. Nispet gibi geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?