Sizce yaptıgım ayıp mı

haklısınızda kimsede size kötü niyet için gelmiyor ki:) demek ki sohbetinizi sizi seviyorlar Daha tatlı dille söylenebilirdi aranız bozulmadan:)
İzinsiz yatak odasına giren komşu olmaz olsun. O ne öyle ya. Yoksa siz o komşulardan biri misiniz? :skandal:

Sonuna kadar haklısınız. Ama benim anlamadığım siz odanızdayken bu komşular, adamlar falan nasıl evinize giriyor. Odanıza kadar nasıl gelebiliyor komşunuz. Yani bunlara kapıyı kim açtı da siz çocuk emzirirken odanıza kadar girmelerine izin verdi. Eşiniz açtı diyelim, "durun yahu ne yapıyorsunuz" diyemedi mi bana o garip geldi.
Annem ve eltim vardı. ustalar mecbur girmek zorundalardı. Kadınlar da onların peşinden dalmış. Ben ustalar gelince yatak odasına kaçtım.

pasif agresif bir tutum sergilemişsiniz. onca zaman kadın gelip gitmeye, tepki görmemeye alışmış. şimdi bir anda tepki görünce tabi ki anlam veremiyor ve haksız buluyor.
bu özelliği değiştirmek için theta healing vs. öneririm. çünkü bunu değiştirmedikçe şimdi bu kadın yarın başkası hep sorun yaşarsınız.

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Bizim bebek gündüz uyumaz, akşam 7’de yatar 3’e kadar deliksiz uyurdu. Biz de 7’de bebeğin peşinden yatardık hemen. Akşam oturmasına müsait değiliz der, telefonu sessize alır, kapıyı da kimseye açmazdık. Boşverin küssün gitsin. Kurtulmuş olursunuz.

pasif agresif bir tutum sergilemişsiniz. onca zaman kadın gelip gitmeye, tepki görmemeye alışmış. şimdi bir anda tepki görünce tabi ki anlam veremiyor ve haksız buluyor.
bu özelliği değiştirmek için theta healing vs. öneririm. çünkü bunu değiştirmedikçe şimdi bu kadın yarın başkası hep sorun yaşarsınız.
Bahsettiğiniz nedir peki? Denemek isterim.
Aslında şöyle oldu biz yeni taşındık buraya. Birkaç kez evine davet etti. Biz başta normal komşuluk olarak düşündük. Ayda yılda bir olur dedik. Bir iki gittik geldik. Sonra şunu farkettik sürekli çağırıyor, sürekli gelmek istiyor. Artık her çağırma ve her gelme isteğini reddettik. Bu süreçte gece 11.30 da gelmek istedigi de oldu, reddettik. Ama işte bir gelişinde gece iki fe kalktı. Birinde akşam yedide gelecegim deyip onda geldi. Hem de hastaneye gidecegim ona göre gel dememe ragmen. Yani demek istedigim bu olaylar bir iki kere yaşandı. Biz durumu anlayınca kendimixi zaten çekmiştik. Sadece açık açık söyleme kısmında sıkıntı yaşadım. Aslında fırsatını arıyordum ve o gün (ustaların geldigi gün) yapılanlar fırsat oldu benim için

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Bizim bebek gündüz uyumaz, akşam 7’de yatar 3’e kadar deliksiz uyurdu. Biz de 7’de bebeğin peşinden yatardık hemen. Akşam oturmasına müsait değiliz der, telefonu sessize alır, kapıyı da kimseye açmazdık. Boşverin küssün gitsin. Kurtulmuş olursunuz.
Teşekkürler siz de saglıkla büyütün :) Bu olaylar sonrasında eşimle bir kez daha konustuk net olacağınimızo,taviz vermeyecegimizi.

Bahsettiğiniz nedir peki? Denemek isterim.
Aslında şöyle oldu biz yeni taşındık buraya. Birkaç kez evine davet etti. Biz başta normal komşuluk olarak düşündük. Ayda yılda bir olur dedik. Bir iki gittik geldik. Sonra şunu farkettik sürekli çağırıyor, sürekli gelmek istiyor. Artık her çağırma ve her gelme isteğini reddettik. Bu süreçte gece 11.30 da gelmek istedigi de oldu, reddettik. Ama işte bir gelişinde gece iki fe kalktı. Birinde akşam yedide gelecegim deyip onda geldi. Hem de hastaneye gidecegim ona göre gel dememe ragmen. Yani demek istedigim bu olaylar bir iki kere yaşandı. Biz durumu anlayınca kendimixi zaten çekmiştik. Sadece açık açık söyleme kısmında sıkıntı yaşadım. Aslında fırsatını arıyordum ve o gün (ustaların geldigi gün) yapılanlar fırsat oldu benim için

ama bu hayatı etkileyen majör bir olay. böyle şeyler için fırsat beklememek, fırsat yaratmak gerek bence.
theta healing rahatsız olduğunuz yada güçsüz gördüğünüz yönlerinizi; kendinizi daha rahat ve güçlü hissedeceğiniz bir konuma getirmeye yarıyor. internette araştırırsanız uzmanlarının daha doğru yazılarını okuyabilirsiniz. ben uzmanı değilim, sadece kendime yaptırdım iyi geldi.

Bebegimden çalmıyorum asla öyle bir şey olmadı. Güleryüz ile alakası var bence. Patavatsız insanlar bu durumu kullanıyor. Benim hatam bunu farkedip zamanında,tepki vermemem
Yani size saat akşam 10 da gelmeleri normal mi? Güler yüzlü olduğunuz için mi geliyorlar? Yani o saatte bebek uyuyordur eşiniz uyuyabilir siz de uyuyabilirsiniz size göre de normal demek ki

Yani size saat akşam 10 da gelmeleri normal mi? Güler yüzlü olduğunuz için mi geliyorlar? Yani o saatte bebek uyuyordur eşiniz uyuyabilir siz de uyuyabilirsiniz size göre de normal demek ki
Ne alaka? tekrar oku istersen. Güleryüz gösterdiğim için bazı insanlar bunu kullanıyor demişim. Bebek yenidoğan. Saati mi var, zaten gunde yirmi saat uyuyor. Gecesi gündüzü mu var? Bebekten çalmak ne demek? Ac, altı ıslak falan mu bırakıyorum?

ama bu hayatı etkileyen majör bir olay. böyle şeyler için fırsat beklememek, fırsat yaratmak gerek bence.
theta healing rahatsız olduğunuz yada güçsüz gördüğünüz yönlerinizi; kendinizi daha rahat ve güçlü hissedeceğiniz bir konuma getirmeye yarıyor. internette araştırırsanız uzmanlarının daha doğru yazılarını okuyabilirsiniz. ben uzmanı değilim, sadece kendime yaptırdım iyi geldi.
Teşekkürler

Nasıl gece 2

Çok mu zor yatacağız demek

Ben biraz dinozorum galiba

Gece yatıya gelmeyen kimsenin gece o saatlere kadar oturduğunu bilmem

Ertesi gün iş var güç var

Hamileyken de bebeğim varken de olmaz

Geçen gençlerle konuşuyordum

Gece 1-2 gibi oturmaya gitmekten söz ediyorlar samimiyet vs

Ya o saate kadar neredesin o saatte ölüm kalım olmadıkça kimseyi buyur etmem

Ne alaka? tekrar oku istersen. Güleryüz gösterdiğim için bazı insanlar bunu kullanıyor demişim. Bebek yenidoğan. Saati mi var, zaten gunde yirmi saat uyuyor. Gecesi gündüzü mu var? Bebekten çalmak ne demek? Ac, altı ıslak falan mu bırakıyorum?
Benimde bebeğim var ve asla 24 saat uyumadı siz şanslıymışsınız bu uslubunuzu komşularınıza da gösterin kimse kapınızı çalmaz zaten ben okuduğum şeye yorum yaptım

Nasıl gece 2

Çok mu zor yatacağız demek

Ben biraz dinozorum galiba

Gece yatıya gelmeyen kimsenin gece o saatlere kadar oturduğunu bilmem

Ertesi gün iş var güç var

Hamileyken de bebeğim varken de olmaz

Geçen gençlerle konuşuyordum

Gece 1-2 gibi oturmaya gitmekten söz ediyorlar samimiyet vs

Ya o saate kadar neredesin o saatte ölüm kalım olmadıkça kimseyi buyur etmem
Siz öyle olabilirsiniz, ben degilim. Evet,cok zor. Sorun da bu zaten. Meselem zaten bunu zamanında diyememek. Çözüm arıyorum ben de.

Benimde bebeğim var ve asla 24 saat uyumadı siz şanslıymışsınız bu uslubunuzu komşularınıza da gösterin kimse kapınızı çalmaz zaten ben okuduğum şeye yorum yaptım
Cocuk ihmali dediniz, nerede okudunuz onu? Hani zamanından çalma olayı. Merak etmeyin sizin gibi olanlara gercekte de Uslubum bu sekilde olur. Burada konu baska.
Ayrıca yenidoğan bir bebegin belirli bir uyku düzeni olmaz, saat akşam on demek onun uyuyacağı saat demek degildir. Ayrıca 24 degil 20. Evet,bebegim yenidoğan bir bebege uygun hareket edip, bol bol uyuyor.

Benim evime pek misafir gelmez geldigi zaman da cocuklari uyku saat 7 de gönderirim malum cocuklar uyuyacak
12 ne ya, oha o kadar kaldin gel koynumda yat bir de :kahve:

Benim evime pek misafir gelmez geldigi zaman da cocuklari uyku saat 7 de gönderirim malum cocuklar uyuyacak
12 ne ya, oha o kadar kaldin gel koynumda yat bir de :kahve:
Gece iki de gitme olayı basımıza bir kez geldi ve geldigi günden beri eşimle zaten düzgün bir dille geç saatte misafir istemediğimizi nasıl söyleriz bunu konuşuyoruz.O günden beri de ne zamn müsait misin size gelicem dese reddediyoruz. Hatta bir kez akşam saati yine müsait misin diye geldi, degilim birazdan yatıcam dedim. 23.30 da gelmek istedigi zaman sa birazdan yatıcam dedim. 22.00 de gelme olayı da şöyle oldu. Bebek görmek için gelecekti ben de bi an önce gelsin kurtulayım diye düşündüm. Akşam yedide gelecegini söyleyince hastane bahanesi ile erkenden giderler dedik ve müsait oldugumu söyledim. Ama onbir de hastane işim var en geç o zamana kadar otururuz dedim. Buna ragmen yazdıgı saatte gelmedi ve onda geldi. Ha bu arada eşim de onun eşine ara ara erken yattıgımızı falan söyledi. Hatta o ikide gittikleri gün eşi anladı kaç kez kalkmaya yeltendi de kadın müsaade etmedi. O zaman hamileyim ve son haftalar. Aklıma geldikçe hala kendime kızıyorum.

Back
X