Sizce yaptığım mantıksız mı

Ev için isteyecek de kendine takı aldığında istemeyecek mi?
Vermek istemiyorsunuz madem parayı niye açık ediyorsunuz?
Beraber bir yola gireceksiniz madem daha faydalı şeyler için kullanın paralarınızı nacizane tavsiyemdir, altındır, takıdır boş işler bunlar. Sevgiliniz ne güzel ev alma düşüncesindeymiş, ben olsam ona yardım ederdim takıya özenmektense.

TAKArlar a
15-20 gr lık bilezik al 4 tane 12 bine falan halledersin ama kolye bileklik falan hiç girme o tarz takılar çok zarar ediyo ama 50 binin hepsine takı falan çok abartma bence
aynen öyle alış pahalı satış ta işçilik olduğu için çok fiyat fark ediyor benim derdim elalem ne der

deli misin o birikmişinle arsa marsa al. talebin artacağı yerlerden. sakın altın maltın alma. ne alyıorsan al evlenmeden önce kendi üzerine yap. tl yi dövize çevir ya da altına. o senin güvencen olsun. unut onu sonra.

Birikimine dokunma canım sonra bozdurursunuz çar çürük olur gider

Bir yanımda öyle diyor diğer yandan kız arkadaşlarımın hepsi Yeni evli bir kaçının takısı fazla hep bunları gösterme Çabası içindeler rekabet var anlayacağınız

Ben anlam veremedim acikcasi neden boyle bir sey yaptiginiza. 50binlik taki ne, kulce altin olarak mi dolasmak istiyorsunuz cok mantıksız. Evlenmek başlı başına cok maliyetli bir is, harcayacaksaniz gidin mobilyalara düğün yerine filan harcayin. Durup dururken bir suru deger kaybı olacak.

Aslında bulunduğum yerde düğün yapıp başka yere tayinim çoktan çıkmış olacak oradakileri bir daha göremeyeceğim kiralama da yapabilirim ama kendimi kandırmak istemiyorum

Dolas sen de hakkindir. Hepsini bilezige yatir.

allah aşkına ne yapacaksınız. şu altın takı merakını hiç anlamam hiç takmadım hevesim de olmadı yakıştığını da düşünmüyorum. ayrıca bence bu devirde altın takmak risk bir tane bilezik için kol kesiyorlar. nişandan sonra gidin güzel değişik takılar alın pandora var savaroski var kibar kibar 3-4 tane değişik değişik alın hanım hanım takın. düğünden sonra takılanlarla da parmağınıza pırlanta alın bi tek taş bi 5 taş veya tam tur. ohh mis gerisinide bozdurun gitsin. birikiminizdende hiç bahsetmeyin onunla yatırımlık birşey alın. tabi bunu da evlenmeden yapmanız lazım ki sonrasında biliyorsunuz ortak oluyor. artı nişanda erkek tarafına nisbet için mi takmak istiyorsunuz orasını anlayamadım. nispet için niye birikmişinizi ortaya çıkartasınız ki.

Bir yanımda öyle diyor diğer yandan kız arkadaşlarımın hepsi Yeni evli bir kaçının takısı fazla hep bunları gösterme Çabası içindeler rekabet var anlayacağınız
Bu yeni evlilerin altınlarını gösterme çabasını anlamamışımdır. Ben de evlendim ama 1 kez taktığımı bilmem, milletin eline koluna bakmam bile.
Gösteriş düşkünü arkadaşlarınıza uyum sağlayacağınza, sevgilinize uyum sağlayın. Hayatı onunla paylaşacaksınız. Ev almak daha mantıklı. Ha paranızı paylaşmak istemezsiniz o zaman da hiç açık etmeyin bankada güvenceniz olarak dursun. Altınlarla gösteriş peşinde olan kızlardan olmayın ama.

Erkek tarafına nispet değil aslında kimseye nispet olsun diye yapmıyorum sadece kendi istediklerim olsun diye

Millet takisi ne cok desin diye 50.000 tl lik taki almak kadar mantiksiz birsey duymadim.
Biraz kendiniz icin yasayin birakin elalemi

İki yıl öncesine kadar bende sevmezdim sırf alyansım olsun yeter diyenlerdenim ama etrafımdaki herkes böyle inanın artık altın taksam mutlu olur hale geldim :) ama genelde topluluk içinde takamam çekiniyorum bunları da sadece düğün dernek topluluklar da takmak için alıyorum büyük ihtimal saçmalıyorum ama engel olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…