- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Bence hiç söyleme birikmişin olduğunu.
Bankada dursun biriksin işte.
Yarın ne olacağımızı hiçbirimiz bilemeyiz.
Ev için isteyecek de kendine takı aldığında istemeyecek mi?Hemen bozdurmayı düşünmüyorum ama karşı taraftanda da öyle çok çok bir takı geleceğini zannetmiyorum Çünkü sevgilim çoğu şeyi kendisi yapacak birikmişiyle ev almayı düşünüyor bu paradan haberi olsa belki de ev için isteyecek bende diğer arkdaşalrıamda görüp özeniyorum bende şıkır şıkır dolaşmak istiyorum Yeni gelin gibi
TAKArlar abence o paraya dokunmayın soylemeyın bıle ılede ev vs alırsanız kullanırsınız hatta arabanız yoksa araba alın bır tane , karsı taraf gorgulu ınsanlarsa takarlar bırseyler elbet , ama sızın kendınızın alıp takıp takıstırmanız görgüsüzlüğün dik alası olur ayıp olur ve hiç hoş olmaz.
aynen öyle alış pahalı satış ta işçilik olduğu için çok fiyat fark ediyor benim derdim elalem ne der15-20 gr lık bilezik al 4 tane 12 bine falan halledersin ama kolye bileklik falan hiç girme o tarz takılar çok zarar ediyo ama 50 binin hepsine takı falan çok abartma bence
herkese günaydın şimdi sizlere birşey sormak istiyorum aklımı kurcaladı durdu bir karar veremedim 50 bin birikmişim var Eylül'de de söz nişan bir arada bişeyler olacak karşı tarafın ne takacağını bilmiyorum sormam da hiçbir talepte de bulunmam düşünüyorum ki ben elimdeki paranın hepsine değişik takılar alayım kendime takayım diypromn sonra ilerde bozdururuz Zaten maksat görüntü olsun sevgilime bundan bahsetmedim hoş karşılamaz bir yandan da bozdurduğum da zararım olur kiralama flaan da yapamam karşı tarafın takmayacağından değil sırf benimkisi görüntü olsun diye düşüncem yanlış mı siz yaparmıydınız böyle bişey
Birikimine dokunma canım sonra bozdurursunuz çar çürük olur giderHemen bozdurmayı düşünmüyorum ama karşı taraftanda da öyle çok çok bir takı geleceğini zannetmiyorum Çünkü sevgilim çoğu şeyi kendisi yapacak birikmişiyle ev almayı düşünüyor bu paradan haberi olsa belki de ev için isteyecek bende diğer arkdaşalrıamda görüp özeniyorum bende şıkır şıkır dolaşmak istiyorum Yeni gelin gibi
Bir yanımda öyle diyor diğer yandan kız arkadaşlarımın hepsi Yeni evli bir kaçının takısı fazla hep bunları gösterme Çabası içindeler rekabet var anlayacağınızEv için isteyecek de kendine takı aldığında istemeyecek mi?
Vermek istemiyorsunuz madem parayı niye açık ediyorsunuz?
Beraber bir yola gireceksiniz madem daha faydalı şeyler için kullanın paralarınızı nacizane tavsiyemdir, altındır, takıdır boş işler bunlar. Sevgiliniz ne güzel ev alma düşüncesindeymiş, ben olsam ona yardım ederdim takıya özenmektense.
birikmişiyle ev almayı düşünüyor bu paradan haberi olsa belki de ev için isteyecek
Hemen bozdurmayı düşünmüyorum ama karşı taraftanda da öyle çok çok bir takı geleceğini zannetmiyorum Çünkü sevgilim çoğu şeyi kendisi yapacak birikmişiyle ev almayı düşünüyor bu paradan haberi olsa belki de ev için isteyecek bende diğer arkdaşalrıamda görüp özeniyorum bende şıkır şıkır dolaşmak istiyorum Yeni gelin gibi
Hemen bozdurmayı düşünmüyorum ama karşı taraftanda da öyle çok çok bir takı geleceğini zannetmiyorum Çünkü sevgilim çoğu şeyi kendisi yapacak birikmişiyle ev almayı düşünüyor bu paradan haberi olsa belki de ev için isteyecek bende diğer arkdaşalrıamda görüp özeniyorum bende şıkır şıkır dolaşmak istiyorum Yeni gelin gibi
Ya bende koymak isterim ama şimdi değil belki bir yıl spnra benim altınları bozdurur başka bişey alırızEvi ikinize almiyor mu zaten? O birikmisini ortaya koyup ev aliyor da siz niye koymuyorsunuz?
Bu yeni evlilerin altınlarını gösterme çabasını anlamamışımdır. Ben de evlendim ama 1 kez taktığımı bilmem, milletin eline koluna bakmam bile.Bir yanımda öyle diyor diğer yandan kız arkadaşlarımın hepsi Yeni evli bir kaçının takısı fazla hep bunları gösterme Çabası içindeler rekabet var anlayacağınız
maksat görüntü olsun
Erkek tarafına nispet değil aslında kimseye nispet olsun diye yapmıyorum sadece kendi istediklerim olsun diyeallah aşkına ne yapacaksınız. şu altın takı merakını hiç anlamam hiç takmadım hevesim de olmadı yakıştığını da düşünmüyorum. ayrıca bence bu devirde altın takmak risk bir tane bilezik için kol kesiyorlar. nişandan sonra gidin güzel değişik takılar alın pandora var savaroski var kibar kibar 3-4 tane değişik değişik alın hanım hanım takın. düğünden sonra takılanlarla da parmağınıza pırlanta alın bi tek taş bi 5 taş veya tam tur. ohh mis gerisinide bozdurun gitsin. birikiminizdende hiç bahsetmeyin onunla yatırımlık birşey alın. tabi bunu da evlenmeden yapmanız lazım ki sonrasında biliyorsunuz ortak oluyor. artı nişanda erkek tarafına nisbet için mi takmak istiyorsunuz orasını anlayamadım. nispet için niye birikmişinizi ortaya çıkartasınız ki.
İki yıl öncesine kadar bende sevmezdim sırf alyansım olsun yeter diyenlerdenim ama etrafımdaki herkes böyle inanın artık altın taksam mutlu olur hale geldim :) ama genelde topluluk içinde takamam çekiniyorum bunları da sadece düğün dernek topluluklar da takmak için alıyorum büyük ihtimal saçmalıyorum ama engel olamıyorumBu yeni evlilerin altınlarını gösterme çabasını anlamamışımdır. Ben de evlendim ama 1 kez taktığımı bilmem, milletin eline koluna bakmam bile.
Gösteriş düşkünü arkadaşlarınıza uyum sağlayacağınza, sevgilinize uyum sağlayın. Hayatı onunla paylaşacaksınız. Ev almak daha mantıklı. Ha paranızı paylaşmak istemezsiniz o zaman da hiç açık etmeyin bankada güvenceniz olarak dursun. Altınlarla gösteriş peşinde olan kızlardan olmayın ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?