Sizce yaptığım mantıksız mı

Hevestir o geçer. Bende heves ettim aldırdım, bir kere bile takmayinca araba aldım. Arabayla gezmek bilezikle gezmekten daha güzel :)

Bana nispet yapanlara

Canim.ne.niye onlara uyuyorsun? Görgüsüzler resmen.
Kenarda paran olsun. O para senin güvencen. Kimseye söyleme. Bankada dursun. Cok istiyorsan 20 gramlik 3 Burma al kendine... degeri bari düşmez fazla.

Bende alıyorum ama hem nakit biriktiriyorum hem tam altin ve yani sira Burma. Sende parani akilla yatirimar icin kullan. Biraz cevrendeki hanzolar yapsin...

Ya Allah akıl fikir versin hakkaten. Nerelisiniz siz ve arkadaşlarınız?

Bana takılsa bile korkarım, kimse görsün istemem..ya yeni gelin diye milletin evine falan giriyorlar, yolunu kesiyorlar, siz takıp şıkır şıkır dolaşacak mısınız bir de?

Siz bu kadar param var diye reklam edin, ya eşiniz ya ailesi göz koyar zaten.

Sadece o günlük görüntü kalacak peki ya sonrası? sadece şu kadar altın takıldı denecek oda belki .
Birilerine nispet yapmak için değilde acaba bu parayı ilerde nasıl değerlendirebilirim en güzel şekilde diye düşünebilirsiniz.

Bir yanımda öyle diyor diğer yandan kız arkadaşlarımın hepsi Yeni evli bir kaçının takısı fazla hep bunları gösterme Çabası içindeler rekabet var anlayacağınız

Bu kadar dar mı dünyanız?
Darsa buyrun, alın, takın, takıştırın.
Ama hepsini birlikte takın.

Aslında bulunduğum yerde düğün yapıp başka yere tayinim çoktan çıkmış olacak oradakileri bir daha göremeyeceğim kiralama da yapabilirim ama kendimi kandırmak istemiyorum

Kendi paranla kendine takı alınca kendini kandırmıyor musun?
Ne güzel kafalar ya özeniyorum onlar kesin yapmaz ben kendime alayım millet görsün :)))

Direk altına yatır o parayı ne diye takı alıyorsun gösteriş olsun diye.
Bozdururken değerinin çok altında bozdurmak zorunda kalırsın.
Hay yarabbim ya :)

Pardon görgüsüzmüsünüz??? Bence karşı tarafa sorun ne takacaksiniz diye ,ucuza gitmeyin !

Mantıksız tabiiki, at paranı bankaya dursun, kimseye de anlatma, bahsetme paran olduğundan.
Ne takarlarsa taksınlar, gösteriş olayı (yaşınız kaç bilmiyorum ama) çok ergence bi düşünce.

Ne alaka ya bir miktar param var bınunla kendime altın alıyorum görgüsüzlükle ucuza gitmekle bağlantısı ne öyle olsam direk onlardan isterim bana şu kadar altın alacaksınız diye

Kusura bakın bu zahmet ama verdiğiniz yanıtlar sorun adı altında paylastiginiz yazıya başka mağğğna yukleyemedim ,belki sonradan gormede dene bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…