- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Bana nispet yapanlara50 bin tl ye taki alip görüntü yapmak bana cok sacma geldi.
Kime nisbet yapmayi planlıyorsunuz?
Hevestir o geçer. Bende heves ettim aldırdım, bir kere bile takmayinca araba aldım. Arabayla gezmek bilezikle gezmekten daha güzel :)İki yıl öncesine kadar bende sevmezdim sırf alyansım olsun yeter diyenlerdenim ama etrafımdaki herkes böyle inanın artık altın taksam mutlu olur hale geldim :) ama genelde topluluk içinde takamam çekiniyorum bunları da sadece düğün dernek topluluklar da takmak için alıyorum büyük ihtimal saçmalıyorum ama engel olamıyorum
Bana nispet yapanlara
Ya Allah akıl fikir versin hakkaten. Nerelisiniz siz ve arkadaşlarınız?Hemen bozdurmayı düşünmüyorum ama karşı taraftanda da öyle çok çok bir takı geleceğini zannetmiyorum Çünkü sevgilim çoğu şeyi kendisi yapacak birikmişiyle ev almayı düşünüyor bu paradan haberi olsa belki de ev için isteyecek bende diğer arkdaşalrıamda görüp özeniyorum bende şıkır şıkır dolaşmak istiyorum Yeni gelin gibi
Bir yanımda öyle diyor diğer yandan kız arkadaşlarımın hepsi Yeni evli bir kaçının takısı fazla hep bunları gösterme Çabası içindeler rekabet var anlayacağınız
Aslında bulunduğum yerde düğün yapıp başka yere tayinim çoktan çıkmış olacak oradakileri bir daha göremeyeceğim kiralama da yapabilirim ama kendimi kandırmak istemiyorum
Ne alaka ya bir miktar param var bınunla kendime altın alıyorum görgüsüzlükle ucuza gitmekle bağlantısı ne öyle olsam direk onlardan isterim bana şu kadar altın alacaksınız diyePardon görgüsüzmüsünüz??? Bence karşı tarafa sorun ne takacaksiniz diye ,ucuza gitmeyin !
Ne alaka ya bir miktar param var bınunla kendime altın alıyorum görgüsüzlükle ucuza gitmekle bağlantısı ne öyle olsam direk onlardan isterim bana şu kadar altın alacaksınız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?