Sizce yaptığım mantıksız mı

Eger düzenli bir geliriniz varsa ev alın o parayı da peşinat yapın

Evlilik başka sevgililik başka. Evlilik beyaz eşya gibidir şans yani. Bi kaç yıl eşini tanı evlilikte ona göre söyle.
Tabiki takı alma kendine çok saçma bi durum. Kenarda paran olsun dünya hali ne olur bilinmez.
Eşlerden para saklama tarafı değilim asla bikere bile saklamadim ama karakteri fena olsa saklar söylemez kendimi garanti ederdim.evlilikte bi tani yani.
Düşün çok rahat biri bile sana bunu söylüyor aklında olsun derim.

O birikim birikim olarak dürsun.
Bir sürü işçilik vs... Zarar etmiş olacaksınız.
Esin ve senden başka kimsenin o birikimdem haberdar olmasına gerek yok.
İleride ev için kullanırım ben olsam...
Ya da iyi bir araba alıp keyfini çıkartırım.
Kendinize kullanmak için bir tane seveceğiniz günlük bir takım alabilirsiniz çok istiyorsanız ama nispet yapmak gerçekten mantıklı değil

adam takacaksa sen niye takıyon peki ?
Paramın para olarak durmasını istemiyorum altın da bir nevi yatırım değil mi hem altın alıp ertesi günü bozduracağım demedim ki ilerde Lazım olduğun Da dedim evet görüntü olsun dedim para benim kimsenin benim altınlarımı gördü diye istemeye hakkı yok imkanım var ki yapıyorum kimlere ne

Yapma bence de. Söyleme de kimseye.

Erkek tarafı kendi düşünsün. Sen anne-baban adına yapacaksan 2 bilezik yap yeter... ya da hoşuna giden 2 kelepçe yap istediğinde takabileceğin ve bozdurmayacağın. Ben olsam öyle yapardım.

Sakla samanı gelir zamanı demişler bence kendine mülk al arsa gibi daire ne bilim degerlendir birşekilde vs yarının garantisimi var kimsyede verme söylersen elinden uçar gider para sonrada neden söyledim diye dövünursun örnekleri cok kimsede iyiki birikim yaptin demeyecek kiymeti bile bilinmeyecek

Yatırım amaçlı olsun diyorsan bilezik değil de liralardan yapabilirsin.

Bir tane bile takım yok
şıkır şıkır altınla mı dolasılıyor
2017 yılındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…