- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Aslında bulunduğum yerde düğün yapıp başka yere tayinim çoktan çıkmış olacak oradakileri bir daha göremeyeceğim kiralama da yapabilirim ama kendimi kandırmak istemiyorum
Eger düzenli bir geliriniz varsa ev alın o parayı da peşinat yapınherkese günaydın şimdi sizlere birşey sormak istiyorum aklımı kurcaladı durdu bir karar veremedim 50 bin birikmişim var Eylül'de de söz nişan bir arada bişeyler olacak karşı tarafın ne takacağını bilmiyorum sormam da hiçbir talepte de bulunmam düşünüyorum ki ben elimdeki paranın hepsine değişik takılar alayım kendime takayım diypromn sonra ilerde bozdururuz Zaten maksat görüntü olsun sevgilime bundan bahsetmedim hoş karşılamaz bir yandan da bozdurduğum da zararım olur kiralama flaan da yapamam karşı tarafın takmayacağından değil sırf benimkisi görüntü olsun diye düşüncem yanlış mı siz yaparmıydınız böyle bişey
SiZin çok mağnalar yüklemenize gerek Yok çok yorulmayınKusura bakın bu zahmet ama verdiğiniz yanıtlar sorun adı altında paylastiginiz yazıya başka mağğğna yukleyemedim ,belki sonradan gormede dene bilir
Adam takı takmayacak hepsi benden olacak diye birşey dedim mi onların takacağı başka benim ki başkaadamın takması gereken takıyı sen takınca kendini kandırmak olmuyor mu?
Sevgilim alcak eviEger düzenli bir geliriniz varsa ev alın o parayı da peşinat yapın
O zaman kenarda dursun hayatın ne getireceği belli olmazSevgilim alcak evi
Haklısınız teşekkürlerO zaman kenarda dursun hayatın ne getireceği belli olmaz
Adam takı takmayacak hepsi benden olacak diye birşey dedim mi onların takacağı başka benim ki başka
Paramın para olarak durmasını istemiyorum altın da bir nevi yatırım değil mi hem altın alıp ertesi günü bozduracağım demedim ki ilerde Lazım olduğun Da dedim evet görüntü olsun dedim para benim kimsenin benim altınlarımı gördü diye istemeye hakkı yok imkanım var ki yapıyorum kimlere neadam takacaksa sen niye takıyon peki ?
Paramın para olarak durmasını istemiyorum altın da bir nevi yatırım değil mi hem altın alıp ertesi günü bozduracağım demedim ki ilerde Lazım olduğun Da dedim evet görüntü olsun dedim para benim kimsenin benim altınlarımı gördü diye istemeye hakkı yok imkanım var ki yapıyorum kimlere ne
Peki teşekkürlerYatırım amaçlı olsun diyorsan bilezik değil de liralardan yapabilirsin.
Bir tane bile takım yokHemen bozdurmayı düşünmüyorum ama karşı taraftanda da öyle çok çok bir takı geleceğini zannetmiyorum Çünkü sevgilim çoğu şeyi kendisi yapacak birikmişiyle ev almayı düşünüyor bu paradan haberi olsa belki de ev için isteyecek bende diğer arkdaşalrıamda görüp özeniyorum bende şıkır şıkır dolaşmak istiyorum Yeni gelin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?