Sizce yaptığım mantıksız mı

bankada altın hesabı aç..

düşüncen baya yanlış canım, görüntü olsun diye kendi kendine niye altın takasın yahu. dursun birikimin dokunma ona. altını da kim takıyorsa taksın. benim de arabam vardı düğünden önce satıp altın mı takaydım kendime

direkt anahtarı da takabilirdiniz. maksat gösteriş olsun elalem görsün d:

Tabiki harcama o parani kimseyede bahsetme.
Aklıma bir an kayınvalidenin kendi birikmişinle aldığın takılara el koyma fikri geldi. Tövbe estağfurullah. Ne olur ne olmaz o sizin güvenceniz.

çok aşırı mantıksız..
paranız olduğunu da nişanlınıza söylemeyin, güvence olarak dursun kenarda..

Tutumlu birisiniz ki suana dek 50bin biriktirmissiniz.
Yine o mantiginizi devreye sokarak bu sacma fikirden vazgecin.

Ve suan birikimizinden nisanlinizin da haberi olmasin.
Elalemin havasi sana ne katar ki! Hirs seni kotu eder elindeki paradan olursun.

Biriktir ev al birsey al.
Bu devirde o para gosterise kurban gitmesin.

Burda evli arkadaslarin da dedigi gibi hayat ne gosterir bilinmez. Guvenceni bir iki budala icin heder etme.

bende diğer arkdaşalrıamda görüp özeniyorum bende şıkır şıkır dolaşmak istiyorum Yeni gelin
Ya kaldi mi hala boyle dusunceler vay be

Arkdaş çevrem öyle böyle şeylere çok takılıyorlar İnanın sosyal medyada kişilerin kollarını büyüyüp altınları saymaya çalıştıklarını bilirim
Simdi senin derdin bu gorgusuz ve (moda tabirle) kezban arkadaslarina nispet yapmak mi?bunlara nispet yapicam diye bunlar gibi gorgusuzce davranmak mi gerekir?ya genc kizlarin hele ki okumuslarin ugrastigi fikirlere bak.

eminonunde marpuççular çarşısı var
git ordan envai çeşit sahte takı var, al ordan tak takıştır
bakıp da sahte olduğunu anlayan olursa gel beni burda rezil et

şıkırdaklı yeni gelin gibi gezmek istiyosan en iyi çare bu bence
o parayı da lazım oldukça kullanırsın ama gösteriş için harcamak mantıksız evet

sakin soyleme deli misin altin al at kasaya

Ay hoş olmuyor mu şıkır şıkır altın sesleri neden abes karşılanıyor ki ben seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…