- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Paramın para olarak durmasını istemiyorum altın da bir nevi yatırım değil mi hem altın alıp ertesi günü bozduracağım demedim ki ilerde Lazım olduğun Da dedim evet görüntü olsun dedim para benim kimsenin benim altınlarımı gördü diye istemeye hakkı yok imkanım var ki yapıyorum kimlere ne
Bişeyler yapacağım artık bu kararımdan vazgeçtimbankada altın hesabı aç..
herkese günaydın şimdi sizlere birşey sormak istiyorum aklımı kurcaladı durdu bir karar veremedim 50 bin birikmişim var Eylül'de de söz nişan bir arada bişeyler olacak karşı tarafın ne takacağını bilmiyorum sormam da hiçbir talepte de bulunmam düşünüyorum ki ben elimdeki paranın hepsine değişik takılar alayım kendime takayım diypromn sonra ilerde bozdururuz Zaten maksat görüntü olsun sevgilime bundan bahsetmedim hoş karşılamaz bir yandan da bozdurduğum da zararım olur kiralama flaan da yapamam karşı tarafın takmayacağından değil sırf benimkisi görüntü olsun diye düşüncem yanlış mı siz yaparmıydınız böyle bişey
Herkes aynı olacak diye birşey Yokdüşüncen baya yanlış canım, görüntü olsun diye kendi kendine niye altın takasın yahu. dursun birikimin dokunma ona. altını da kim takıyorsa taksın. benim de arabam vardı düğünden önce satıp altın mı takaydım kendime
düşüncen baya yanlış canım, görüntü olsun diye kendi kendine niye altın takasın yahu. dursun birikimin dokunma ona. altını da kim takıyorsa taksın. benim de arabam vardı düğünden önce satıp altın mı takaydım kendime
Arkdaş çevrem öyle böyle şeylere çok takılıyorlar İnanın sosyal medyada kişilerin kollarını büyüyüp altınları saymaya çalıştıklarını bilirim
Çok komiksiniz size ne oluor atlıyorsunuz başkasının yorumuna kurallara aykırı değşl midirekt anahtarı da takabilirdiniz. maksat gösteriş olsun elalem görsün d:
Eeee ne olmuş sana ne oluyor ister bankaya atar yatırım yaparım boynuma takar hava mı atarım evet görgüsüzlükse bu görgüsüzüme bana arkadaşını söyle...
Kayınvalidem benim altınlarıma haklı hakla el koyacak mal olsa izn vermez bunaTabiki harcama o parani kimseyede bahsetme.
Aklıma bir an kayınvalidenin kendi birikmişinle aldığın takılara el koyma fikri geldi. Tövbe estağfurullah. Ne olur ne olmaz o sizin güvenceniz.
Ya kaldi mi hala boyle dusunceler vay bebende diğer arkdaşalrıamda görüp özeniyorum bende şıkır şıkır dolaşmak istiyorum Yeni gelin
Simdi senin derdin bu gorgusuz ve (moda tabirle) kezban arkadaslarina nispet yapmak mi?bunlara nispet yapicam diye bunlar gibi gorgusuzce davranmak mi gerekir?ya genc kizlarin hele ki okumuslarin ugrastigi fikirlere bak.Arkdaş çevrem öyle böyle şeylere çok takılıyorlar İnanın sosyal medyada kişilerin kollarını büyüyüp altınları saymaya çalıştıklarını bilirim
Ne yapalım yöreler törelerYa kaldi mi hala boyle dusunceler vay be
Simdi senin derdin bu gorgusuz ve (moda tabirle) kezban arkadaslarina nispet yapmak mi?bunlara nispet yapicam diye bunlar gibi gorgusuzce davranmak mi gerekir?ya genc kizlarin hele ki okumuslarin ugrastigi fikirlere bak.
sakin soyleme deli misin altin al at kasayaherkese günaydın şimdi sizlere birşey sormak istiyorum aklımı kurcaladı durdu bir karar veremedim 50 bin birikmişim var Eylül'de de söz nişan bir arada bişeyler olacak karşı tarafın ne takacağını bilmiyorum sormam da hiçbir talepte de bulunmam düşünüyorum ki ben elimdeki paranın hepsine değişik takılar alayım kendime takayım diypromn sonra ilerde bozdururuz Zaten maksat görüntü olsun sevgilime bundan bahsetmedim hoş karşılamaz bir yandan da bozdurduğum da zararım olur kiralama flaan da yapamam karşı tarafın takmayacağından değil sırf benimkisi görüntü olsun diye düşüncem yanlış mı siz yaparmıydınız böyle bişey
Ay hoş olmuyor mu şıkır şıkır altın sesleri neden abes karşılanıyor kieminonunde marpuççular çarşısı var
git ordan envai çeşit sahte takı var, al ordan tak takıştır
bakıp da sahte olduğunu anlayan olursa gel beni burda rezil et
şıkırdaklı yeni gelin gibi gezmek istiyosan en iyi çare bu bence
o parayı da lazım oldukça kullanırsın ama gösteriş için harcamak mantıksız evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?