- 4 Aralık 2010
- 3.683
- 6.638
- 358
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu devirde artik uyumlumu yakışıklı mi bakmıyor emin ol karizma diye bakarsan evliliğin alt ust olanda var eger adam gibi adamsa sevgisi saygisi varsa diş görünüşe bakmayin benim eşimle aramda 10yas var.Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...
10 yaş çok fazla bence İdeal 2-3 hadi olmadı 5 5ten sonrası büyük...Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...
Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...
10 yaş çok fazla bence İdeal 2-3 hadi olmadı 5 5ten sonrası büyük...
Kocam gayet yakisikli,hatta şu an karşımda bir alıcı gözle baktım masallahi var zibidinin. Gayet fit vücutlu,bakımlı benden 6 yaş buyuk.
Yukarda saydığım hiç bir ozelligi geçinmeye yardımcı değil,yakışıklı yerine efendi olaydı,boyu kısa olaydı cömert olsaydı.
Şimdi bir daha baktım,bir halta benzemiyor,uyuz gibi TV izliyor.
Ayy çok hoşsunuz yaKocam gayet yakisikli,hatta şu an karşımda bir alıcı gözle baktım masallahi var zibidinin. Gayet fit vücutlu,bakımlı benden 6 yaş buyuk.
Yukarda saydığım hiç bir ozelligi geçinmeye yardımcı değil,yakışıklı yerine efendi olaydı,boyu kısa olaydı cömert olsaydı.
Şimdi bir daha baktım,bir halta benzemiyor,uyuz gibi TV izliyor.
Bas kasar Kim dicektim bende a hahahaBaşkaşarının ne dediği Yaş ve fiziksel görüntü çokta önemli değil önemli olan sizin kafa yapınızın uyuşması