sizce yaş farkı sorun mu ?

Bence 10 yaş biraz fazla. Erkekler çabuk dinginliğe geçiyor. Ama bizim içimiz daha cıvıl cıvıl olabiliyor. Kendinize göre düşünün. İci nasıl birisiniz. Hayat dolu mu, durağan mi? O kişiye öğrenin diyeceğim ama hayat 35 de bence duraganlasiyor. Aksiyon pek de iştenmiyor...

Yaşın önemi olmadığını düşünüyorum. Eşim benden 9 yaş büyük bununla ilgili hiçbir sorun yaşamadık. O bazen kompleks yapıyor sadece ama ben onu çok beğeniyorum. Onunla evlenmeden önce benden 14 yaş büyük biriyle görüşmüştüm bir süre o da iyi biriydi. Geçinebiliyor musunuz uyumlu musunuz bunlar önemli bence

Yaşıtın erkek mi kalmadı dünyada, burda sorun değil diyenlere bakma gayette büyük Bi sorun yaş ve tip uyumsuzluğu 10 sene sonra genc çiftlere özenirsiniz ayrıca yaşı büyük olunca huyu da daha iyi olmuyo aksine ebeveyn gibi davranıyor büyük erkekler bence herkes yaşıtıyla evlenmeli en fazla 3 yaş

Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...
Bu devirde artik uyumlumu yakışıklı mi bakmıyor emin ol karizma diye bakarsan evliliğin alt ust olanda var eger adam gibi adamsa sevgisi saygisi varsa diş görünüşe bakmayin benim eşimle aramda 10yas var.

Bu devirde iyi bir insan bulmak öyle zor ki. Tabi karşıdakine bir şeyler de hissetmek lazım evlilik için ama bu zamanla da olabilir bence denemelisiniz.
Ve 10 yaş bence güzel. Benim kocamla aramda 7 yaş var ve çok güzel bence 😊

esimle aramizda 15 yas fark var. kendisine cok iyi bakan gayet fit biri . acikcasi ben yasima yakin biriyle evlenip cocuk büyütmek istemeyenlerdendim. erkekler gec olgunlasiyor. 20 yillik evliyiz , aramizda yas farki hic sorun olmadi. sarhos olup parklarda uyandigimiz günlerde oldu , sakin sakin evde film izleyip misir patlattigimizda :) icine siniyorsa ve mutlu olacagina inaniyorsan yasa. baskalarinin ne dedigi önemli degil

Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...
10 yaş çok fazla bence İdeal 2-3 hadi olmadı 5 5ten sonrası büyük...

Eşim benden 7 yaş büyük ama kendine bakan birisi, çok belli olmuyor. Olsaydı da takmazdım çünkü eşimi seviyorum. Önemli olan sevmeniz, içine sinmesi. Sonuçta siz de böyle kalmayacaksınız.

Ben yaş sıkalasına şimdi ki zamana bakmam, gelecek zamana bakarım.

Misal sen 55 ken, o 65 olacak. Bu senin için sorun teşkil etmiyorsa, mühim değil.

Ben 10 yaş farka karşı olanlardanım
Şuan için anlaşıyor gibi durabilirsiniz , istisnalar dışında, insan 10 sene öncesi-sonrasında aynı olmuyor, hayat dolu, aktif erkekler parmakla gösterilecek kadar az. Ayrıca ailesinin sorumluluklarını üstlenmiş, evlenince şak diye bırakacağını düşünmüyorum . Bence zor ...

Kocam gayet yakisikli,hatta şu an karşımda bir alıcı gözle baktım masallahi var zibidinin. Gayet fit vücutlu,bakımlı benden 6 yaş buyuk.
Yukarda saydığım hiç bir ozelligi geçinmeye yardımcı değil,yakışıklı yerine efendi olaydı,boyu kısa olaydı cömert olsaydı.
Şimdi bir daha baktım,bir halta benzemiyor,uyuz gibi TV izliyor.
😂😂😂😂😂😂alemsin..demi o dış cephe anca 6 ay götürüyor...ondan sonra astarina odaklanıyor insan

Kocam gayet yakisikli,hatta şu an karşımda bir alıcı gözle baktım masallahi var zibidinin. Gayet fit vücutlu,bakımlı benden 6 yaş buyuk.
Yukarda saydığım hiç bir ozelligi geçinmeye yardımcı değil,yakışıklı yerine efendi olaydı,boyu kısa olaydı cömert olsaydı.
Şimdi bir daha baktım,bir halta benzemiyor,uyuz gibi TV izliyor.
Ayy çok hoşsunuz ya 😂

Yaş sorun değil
Ama saydığınız özellikler bana asosyal, donuk sıkıcı bir adam gibi geldi. Ben mesela bu kadar hayatını yaşamamış bir adamla evlilik yürütenezdim.
Burada sizin neyi sevdiğiniz istediğiniz zevklerniz önemli.
Evden çıkmadan en fazla anne baba kardeşle görüşülecek bir hayat istiyorsanız olabilir. Ana 35inde bir arkadaş grubu, hobisi, kendi hayatı olmayan bir adamla ben oturup sohbet de edemem.

Back
X