sizce yaş farkı sorun mu ?

Yaş farkı kişinin karakterine, hayata bakış açısına v.s göre değişir ama takıldığım husus daha yeni sıkıntılı bir ilişkiden çıkmışken bu aceleniz niye ki?

Abartılı bir yaş farkı değil
Ama ben şuna takıldım böyle ısmarlama evlilik yapmak zorundaymısın kimse ile iyi diye evlenilmez ki evlilik biraz hissiyat ister ben karşıyım salt mantık evliliğine birazda duygu olmalı
Adamı değerlendirmene anlatmana baktım annemin Marketteki karpuzu anlatmasıyla aynı hissiyatı verdi şahsen çok uygun bir evlilikmiş gibi görünmüyor ama karar da sizin tabiki...
ya birde şu var birtek benmiyim hiçbirşey yaşamamış hayatı çok düz geçmiş erkekleri sevemeyen
Bence bir erkeğin bolca yaşanmışlığı olup doymalı herşeye neyin ne olduğunu bilip herşeyden tadıp onların arasından doğru tercihi yapabilmeli önüne çıkanı kabullenen değil her imkanı varken istediğini alan erkekler daha güçlü ve sağlam değil mi bu hayatta
Oyüzden sosyalmedyası bile Yok demek bi artı değil eksi geliyor bana ben olmasını değil olmamasını sorgulardım açıkcası

Esimle benim aramda da 10 yas var. Biz cok iyi anlasiriz birbirimizi tamamlariz. Yas hic sorun olmadi aramizda aksine bence avantaj oldu. Karsindaki kisinin nasil biri olduguna bagli bence. Biraz tani eger seviyorsan evet benim esim bu olmali diyebiliyorsan tamamdir zaten

bılemedım kı bu degısebılen bırsey sımdı erkekler gec olgunlasıyor dogruya dogru suan aranızdakı 10 yas ruhsal olarak denk dusebılır bu yuzden burda bıraz genlerın kendımıze ıyı bakmamızın da etkısı var

mesela 25 yasında olup 18 gıbı duran bır kızla 35 yasında olup ama 45 gıbı duran bır erkegı yan yana koyarsak olmaz... hayata bakıs acısı olarak, kultur begenı zevk olarak bırbırınıze denk olup bırbırınıze yetısebılmenız de onemlı

bunları bılemıyoruz

bence 5 yas en guzelı aslında ama bu bıle kısıye gore degısebılır ben esımden 3 ay buyugum :KK70: :KK70:

Önemli olan iyi insan olması yaş boy pos aynı evde yaşamaya başladıktan sonra napacaksın yakışıklı adam evde salonda oturuyo ama ilgisiz.Dışardan nasıl gözüktüğünüz de önemli değil önemli olan başbaşa iken nasıl vakit geçiyoriyosunuz dolu dolu mu anlayışlı mı bunlar önemli.

Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...
çevrendeki insanların ne dediği değil, senin ne dediğin önemli olan...bence 10 yaş çok değil...

Yirmilerin ortalarında biri için on yaş çok bir fark değil ama sizin içinize sinmemiş o belli yoksa dış görünüşü hiç önemsemezdiniz. Evlenmek için ya da sırf iyi diye evlenmeyin, yaşınız daha çok genç.

Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...
Benim boyun 160 eşimin boyu 185 ben 50 eşim 110 kilo onun yanında çoçuk gibi görünüyorum eşim kumral renkli gözlü çok yakışıklı iyi de bi işi var aramızda 4 yaş var ama ruhsuz,duygusuz,işine gelirse kibar işine gelmezse höthöt bencil hep ben ben diyen bi adam keşke aramızda 15 yaş fark olsaydıda nazik kibar hissiyatlı merhametli önceliği eşi ve evi olan bi adam olaydı. .

Bence siz zaten evliliğe hazır değilsiniz
Neden derseniz, ömürboyu yan yana olabilir miyiz, sevgi, aşk kafa uyuşması vb durumları tartmak yerine

evi arabası var evlenilecek erkek
etrafımdakiler şöyle diyor böyle diyor

şeklinde dertleriniz var. Eee yani ev arabayla ya da etrafın ne dediğiyle evlilik kararı verecekseniz zaten vermeyin. Siz bence biraz olgunlaşın, biraz hayatı tanıyın, karşı cinsi tanıyın ondan sonra bu işlere girin.

Aranızda 10 yaş var farkındasınız değil mi? Hala yok biraz büyük duruyor falan diyorsunuz. Kendisinden 10 yaş küçük kıza bakan herife de adam demiyorum ben açıkcası.
Ya aslında şöyle hani erkekler 70 yaşında menopoza giriyor ya 😂😂😂10 yaş çok bisii degil

Önemli olan iyi insan olması yaş boy pos aynı evde yaşamaya başladıktan sonra napacaksın yakışıklı adam evde salonda oturuyo ama ilgisiz.Dışardan nasıl gözüktüğünüz de önemli değil önemli olan başbaşa iken nasıl vakit geçiyoriyosunuz dolu dolu mu anlayışlı mı bunlar önemli.
Libido diye bir şey var ama. Ne yapayım yakışıklı olmayan adamı benjdjdjd. Bu arada hem yakışıklı hem de anlayışlı olabilir . İkisi bir arada daha güzel.

Benimde eşimle aramda tam 10 yaş var biz tanıştığımızda bende 23 eşim 33dü ve evlendik şuan mutluyuz yaş farkının bi önemi yok ayrıca dış görünüş olarak takma sana değer versin kafa yapınız uysun o yeter inan bana gerisi boş...

Biraz tani hemen ilk gorusmede gelinlik modeli soracak kivama gelmeye gerek yok. Belki 3. Gorusmede isinamadigini fark edeceksin. Belki o istemicek. Dogmamis cocugun donu hangi kumastan olsun moduna girme hemen.Biraz sakin ol. Relaks😉

Henüz 25 yaşındasın. Neden aynı gün tanıştığın adamla akşamına evlilik muhabbeti düşünüyorsun ki kafanda. Üstelik hem yaşı hem dış görünüşü içine sinmemişken? Bir tanı, bir sevgili ol, akışına bırak yahu.
Çok mu zengin dicem taşlancam şimdi :-)

Baştan kafanı kurcalayan bir olay varken zaten olacağı varsa da olmaz. 10 yaş farkı abartı olmasa da kafa olarak uyusmayi engelleyebilecek bir yaş farkı. ki zaten senin de içine çok sinmemis. Bence zorlama

Back
X