Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çevrendeki insanların ne dediği değil, senin ne dediğin önemli olan...bence 10 yaş çok değil...Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...
Benim boyun 160 eşimin boyu 185 ben 50 eşim 110 kilo onun yanında çoçuk gibi görünüyorum eşim kumral renkli gözlü çok yakışıklı iyi de bi işi var aramızda 4 yaş var ama ruhsuz,duygusuz,işine gelirse kibar işine gelmezse höthöt bencil hep ben ben diyen bi adam keşke aramızda 15 yaş fark olsaydıda nazik kibar hissiyatlı merhametli önceliği eşi ve evi olan bi adam olaydı. .Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...
Pardon ne yazdınız anlamadım ???Bas kasar Kim dicektim bende a hahaha
Ya aslında şöyle hani erkekler 70 yaşında menopoza giriyor yaAranızda 10 yaş var farkındasınız değil mi? Hala yok biraz büyük duruyor falan diyorsunuz. Kendisinden 10 yaş küçük kıza bakan herife de adam demiyorum ben açıkcası.
Harf hatası olmuş şimdi farkettimBas kasar Kim dicektim bende a hahaha
Libido diye bir şey var ama. Ne yapayım yakışıklı olmayan adamı benjdjdjd. Bu arada hem yakışıklı hem de anlayışlı olabilir . İkisi bir arada daha güzel.Önemli olan iyi insan olması yaş boy pos aynı evde yaşamaya başladıktan sonra napacaksın yakışıklı adam evde salonda oturuyo ama ilgisiz.Dışardan nasıl gözüktüğünüz de önemli değil önemli olan başbaşa iken nasıl vakit geçiyoriyosunuz dolu dolu mu anlayışlı mı bunlar önemli.