Sizce yeniden başlamalı mıyım:(

Sibelarslan21

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
193
67
18
Merhaba arkadaslar,
Sevgilimle nişanlanacakken 1 yıl önce bir tartısmayla ayrıldık,ailem de tartısmadan ötürü kesinlikle onu istemediler. O barısmak cok istedi ama ben kabul etmemıstım.
1 yıl ayrı kaldıktan sonra tekrar geri geldi ve ben onu hala seviyorum
Ancak bu sürecte ailesinin yakınlarının haberi bile olmadıgı birisiyle sevgili olmuş ben bunu bir sekilde ögrendim
Sizce barısmalı mıyım?

Merhaba arkadaslar,
Sevgilimle nişanlanacakken 1 yıl önce bir tartısmayla ayrıldık,ailem de tartısmadan ötürü kesinlikle onu istemediler. O barısmak cok istedi ama ben kabul etmemıstım.
Ancak bu sürecte ailesinin yakınlarının haberi bile olmadıgı birisiyle sevgili olmuş ben bunu bir sekilde ögrendim
Sizce barısmalı mıyım?

istersen sansını dene ama o iş bitti bence yapan tekrar yapar

Merhaba arkadaslar,
Sizce barısmalı mıyım?
Yazdıklarınızı bir başkasının hayatı gibi okuyun ve kendinize en mantıklı cevabı verin...

Seni düşündüren birisiyle görüşmüş olması,olmamalı.
Tabi ki görüşecek.
Ayrılmışsınız 1 sene olmuş, hayat devam ediyor işte.. siz de görüşebilirdiniz. Ölüler unutuluyor bu hayatta.
Muhtemelen yalnız kaldığı için dönüyor,denenmiş denenmez.
Sizi düşündüren bunlar olmalı.
Neden geri dönüyor? Amacı ne? Aiĺem neden istemedi? Neyini gördüler? Dönersem mutlu olacak mıyım.
Bunlari düşünün bence.
Büyük sözü dinlemek bazen ise yarıyor.

Seni düşündüren birisiyle görüşmüş olması,olmamalı.
Tabi ki görüşecek.
Ayrılmışsınız 1 sene olmuş, hayat devam ediyor işte.. siz de görüşebilirdiniz. Ölüler unutuluyor bu hayatta.
Muhtemelen yalnız kaldığı için dönüyor,denenmiş denenmez.
Sizi düşündüren bunlar olmalı.
Neden geri dönüyor? Amacı ne? Aiĺem neden istemedi? Neyini gördüler? Dönersem mutlu olacak mıyım.
Bunlari düşünün bence.
Büyük sözü dinlemek bazen ise yarıyor.
Size söyle anlatayım bir yıl boyunca benı hep takıp etmıs anlattıklarından anladıım kadarıyla sadece yasananlar unutulsun diye beklemıs amacı zaten evlenmek benı gercekten sevdigine inanıyorum cünku önceden de böyleydi ayrılan bendım. Tartısmamızdan ötürü ailem istemedi

Size söyle anlatayım bir yıl boyunca benı hep takıp etmıs anlattıklarından anladıım kadarıyla sadece yasananlar unutulsun diye beklemıs amacı zaten evlenmek benı gercekten sevdigine inanıyorum cünku önceden de böyleydi ayrılan bendım
Ama sizce de cok saçma değil mi?
Siz ayrıldığınız dönem,sıcağı sıcağına olmasa da 1 ay sonra 20 gun sonra falan geri dönmeye çalışmış mıydı?,
Mesajlar aramalar vs

Merhaba arkadaslar,
Sizce barısmalı mıyım?[/QU
Tabiki hayır

Size söyle anlatayım bir yıl boyunca benı hep takıp etmıs anlattıklarından anladıım kadarıyla sadece yasananlar unutulsun diye beklemıs amacı zaten evlenmek benı gercekten sevdigine inanıyorum cünku önceden de böyleydi ayrılan bendım. Tartısmamızdan ötürü ailem istemedi

Konunuzdaki anlatımınız ve burdaki açıklamanızdan benim anladigim;
Adam çivi çiviyi söker unuturum mantığıyla biriyle görüşmüş ama bu kizimiz sizi unutturamamis... bir şans daha verin derim ben ;)

Back
X