Sizce yine mesaj atiyim mi?

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Benim genelde islem yaptirdigim bir kadin var. Fakat sanki elektirigimiz tutmuyor. Islerinden memnun olsam da, ordan ciktigimda aramizda gerginlik hissediyorum. Sanki farkli düsünce tarzimiz var.Arkadaslik filan gibi iliskimiz olmadigindan aslinda ciddiye almiyorum. Genelde saygi yeterli diye düsünen biriyim. Illa herkes birbirinden hoslanmak zorunda degil. Neyse.

Gecen haftalarda randevun vardi. Fakat gidemedim. Sonra bana randevu icin zaman mesaj atmis. Yine iptal etmek zorunda kaldim. Yazdimki haftanin bu günleri vaktim yok fakat diger tüm günler gelebilirim. Cevap vermedi. Bir kac gün sonra yine yazdim. Önümüzdeki hafta vaktin var mi?diye. Yine cevap vermedi. Anneme”Ben bununla ugrasamiyorum, saygi denilen birsey var.Bu kadar kendini begenmislik nerden geliyor? Buna sürekli mesaj atmak zorunda miyim? ” Bosver ya belki mesgul filan, yine mesaj at dedi.

Birkac gün sonra yine mesaj attim. Noldu? Cevap alamadim? diye. Pardon, bu hafta vaktim yok. Önümüzdeki hafta emin degilim. Bir degisiklik olursa ben sana yazarim” mesaj atti.

Neyse mesajini begenmedim. Yenilerini aramaya basladim. Hatta randevu aldim.

Sizce yenisine gidiyim mi? Ben genelde bir yerden memnun kaldiysam oraya gitmeyi tercih ediyorum. Yeni yerlere gitmekten hoslanmiyorum. O yüzden kararsizim.Yenisine gidiyim mi yoksa yine mesaj atiyim mi?

msj at sizden memnunum ama vaktiniz yoksa bileyim ona gore davranayim. cevaba gore davranin.

Ne bu kuaför falan mı? İş olan iş değildir herhalde, profesyonel gelmedi cevabı çünkü.

Benim genelde islem yaptirdigim bir kadin var. Fakat sanki elektirigimiz tutmuyor. Islerinden memnun olsam da, ordan ciktigimda aramizda gerginlik hissediyorum. Sanki farkli düsünce tarzimiz var.Arkadaslik filan gibi iliskimiz olmadigindan aslinda ciddiye almiyorum. Genelde saygi yeterli diye düsünen biriyim. Illa herkes birbirinden hoslanmak zorunda degil. Neyse.

Gecen haftalarda randevun vardi. Fakat gidemedim. Sonra bana randevu icin zaman mesaj atmis. Yine iptal etmek zorunda kaldim. Yazdimki haftanin bu günleri vaktim yok fakat diger tüm günler gelebilirim. Cevap vermedi. Bir kac gün sonra yine yazdim. Önümüzdeki hafta vaktin var mi?diye. Yine cevap vermedi. Anneme”Ben bununla ugrasamiyorum, saygi denilen birsey var.Bu kadar kendini begenmislik nerden geliyor? Buna sürekli mesaj atmak zorunda miyim? ” Bosver ya belki mesgul filan, yine mesaj at dedi.

Birkac gün sonra yine mesaj attim. Noldu? Cevap alamadim? diye. Pardon, bu hafta vaktim yok. Önümüzdeki hafta emin degilim. Bir degisiklik olursa ben sana yazarim” mesaj atti.

Neyse mesajini begenmedim. Yenilerini aramaya basladim. Hatta randevu aldim.

Sizce yenisine gidiyim mi? Ben genelde bir yerden memnun kaldiysam oraya gitmeyi tercih ediyorum. Yeni yerlere gitmekten hoslanmiyorum. O yüzden kararsizim.Yenisine gidiyim mi yoksa yine mesaj atiyim mi?
KAdın sizi almak istemiyor bariz. Bence başka msj atmayın, yeni biriyle çalışın

Eğer eşdeğerini bulamayacağınız kadar iyiyse tekrar mesaj atın. Ama siz de iki kere üstüste randevu iptal etmişsiniz onun iş takvimi bozulmuş, kızmış olabilir ve bence haklı.

Acaba sürekli iptal ettiğiniz için mi böyle yaptı .
Başka bir yere gidin kendisi kaybeder.

Bende bi anda gizli kapaklı bi iş sandım :) ben olsam o kadar nazı çekmem başka yere giderim.
Bende cekmem. Fakat bir az takintilarim var. Titiz ve isini iyi yapan biri.Ben bir süredir tanidigimin tavsiyesiyle kendisine gidiyorum. Fakat karakter olarak anlasamiyoruz. Ben kendim övünmek anlaminda söylemiyorum fakat genelde empati ve insanlara önyargili davranmamaya calisan biriyim. Fakat kadin sanki tam tersi. Genelde insanlarla ilgili kolaylikla önyargili konusmasini farkettim. Ablam yasinda kadin. Daha profesyonelce davranmasini beklerdim.

Isini iyi yapan bi o mu var memlekette.. bu tarz surekli iletisim halinde oldugum biriyle elektrigim tutmali.. aynisi temizlikci icinde gecerli kuaforum icinde masorum icinde.. bi kerelik bisey degil

Acaba sürekli iptal ettiğiniz için mi böyle yaptı .
Başka bir yere gidin kendisi kaybeder.
Sürekli iptal etmiyorum KI. 1- 2 ettim. Ayrica da ben ilk defa kendisine yazdigim da beni tanimiyordu bile. Mesaj attim. O zaman da 1-2 tane vakit yazdi. Dedim bana uymuyor, baska vakit verirmisin. Sonra cevap yazdim. Sabah yazdim cevap alamadim diye. Bana ”Sana ne yazacagimi bilmiyorum. Sana uyan vakit yok” dedi.

Oysa beni tanimiyor bile. Ben bir müsteriyim. Bana daha anlayisli davranmasi gerekirdi.

Artık mesaj atma istersen dünyadan tek manikürcü o değil. İstese de kendi uğraşırdı zaman ayarlamak için.

Hayatınızda yer etmeyen insanlar için bu kadar naz trip çekmek nedendir? Paraniza minnet ! Neyin havası bu?
Insan yasamadan bilmiyor iste. Ben genelde saygi yeterli diye düsünmüsümdür. Ama herkes öyle düsünmüyor. Cok haklisiniz. Ayni paraya ayni islemleri yapan bir sürü insan var.

Ben olsam son bir mesaj atardim yeni bir arkadaşla anlaştık siz hiç o değerli vaktinizi benim için ayirmayin deyip bye byee yazardım.. Fazla kalkmış totosu

Back
X