- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
İstediğimi sorarım isteyen cvp verir istemeyen vermezilim irfan yuvası olması gereken yerdeki muhabbete bak. bi de bu muhabbete takıp buraya bunu sormak.
Napardı bana bilmiyorm artıkBende sizi beğenmiyorum akademik ortama uygun değilsiniz, ben küpeleri çıkarırım tamam da sizi napıcaz de .
Bende hiç abartılı giyinen yada abartılı şeyler takan biri değilimValla ben bunları takarım.
Akademik ortam giysisi nedir yani o kadın da iyice saçmalamış. Tamam , takım elbise giyilmez doğrudur ama ben mesela akademideyken topuklu ayakkabı da giyerdim, makyaj da yapardım.
Salla geç , hiiiic takılma.
O zaman herkesi dolaşmam gerekecek amaküpe olayına gül geç allasen, renkler ve zevkler farklıdır sonuçta.
ama çıkarken haber vermeniz doğru geliyor bana
Mezun olurken kutunun içine küpelerini koy ve dediğim şeyi yaz ver yanına da bir şişe soğuk su koyNapardı bana bilmiyorm artık
Yok danışman hocam o değil sadece odalarımız yan yanaSizin kupeniz sizin zevkiniz sonucta. Kiyafet degil ki bu akademik ortama uygunsuz olsun? Ama cikarken evet ona haber vermeniz gerekir,eger onunla calisiyorsaniz
Mezun olurken kutunun içine küpelerini koy ve dediğim şeyi yaz ver yanına da bir şişe soğuk su koy
Yok çalışıyorum ben zaten mezunum:)Mezun olurken kutunun içine küpelerini koy ve dediğim şeyi yaz ver yanına da bir şişe soğuk su koy
Eee o zaman ona gebe değilsin yapıştır gelsin kızYok çalışıyorum ben zaten mezunum:)
Kadın baya bir cahilmiş. O küpelere değilde o kafanın içindeki beyne, zekaya baksa hiç bir sıkıntı yok aslında ama. İşte şekilcilik.Eki Görüntüle 1978774 mrb herkese
Bilmeyenler için; bir ünide araştırma görevlisiyim, çalıştığım bölümdeki bir bayan hocam tarafından pek sevilmiyorum gırsat buldukça canımı sıkar hep...
Sabah odasına gitmiştim çıkarken "küpelerini beğenmedim" dedi, devam etti, akademik ortam için uygun değiller, sanatçı küpesi gibi çok sallanıyolar dedi,
Sizce de öylemi Allah aşkına!
Bir de çıkarken kapısını tıklatıp ben çıkıyorum diye haber verecekmişim
Daha nelerime laf ediyo ya stres oldum stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?