- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.407
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Eh danismaniniz o degilse gerek yok tabiiYok danışman hocam o değil sadece odalarımız yan yana
İstediğimi sorarım isteyen cvp verir istemeyen vermez)
Aynı şey ha soramazsın demişsin ha saçma demişsinee sonuç? ben soramazsın mı dedim? sorman saçma dedim. hala da aynı şeyi düşünüyorum.
Aynı şey ha soramazsın demişsin ha saçma demişsin
Bir kız size ulaşmaya çalıştı ulaştı muValla ben bunları takarım.
Akademik ortam giysisi nedir yani o kadın da iyice saçmalamış. Tamam , takım elbise giyilmez doğrudur ama ben mesela akademideyken topuklu ayakkabı da giyerdim, makyaj da yapardım.
Salla geç , hiiiic takılma.
Gayet iyi anlıyorumdeğil ya. okuduğunu anlamıyosun sanırım. kuralları ve yasakları ben koymıuyorum. doğal olarak soramazsın diyemem. ama sorduğun sorunun saçma olduğunu söyleyebilirim.
Eki Görüntüle 1978774 mrb herkese
Bilmeyenler için; bir ünide araştırma görevlisiyim, çalıştığım bölümdeki bir bayan hocam tarafından pek sevilmiyorum gırsat buldukça canımı sıkar hep...
Sabah odasına gitmiştim çıkarken "küpelerini beğenmedim" dedi, devam etti, akademik ortam için uygun değiller, sanatçı küpesi gibi çok sallanıyolar dedi,
Sizce de öylemi Allah aşkına!
Bir de çıkarken kapısını tıklatıp ben çıkıyorum diye haber verecekmişim
Daha nelerime laf ediyo ya stres oldum stres
NedenBence haklı uygun değil
bizim asistanlar yırtık kot giyiyorlar
hatta geçen biri sınav gözetmenliği yapıyordu
neyse, alanını tam bilmiyoruz ama bir ara laboratuvar kimyasal vs muhabbeti vardı yani öyle bir ortama bana göre de uygun değil ama bunu söylemek hocaya düşmez
sen kendin karar verirsin
kaldı ki zaten araştırma görevlisisin akademik ortama uymuyor derken sempozyumda değilsin ki sen araştırma yapıp ders çalışacaksın ne giydiğinin taktığının ne önemi var
ben öğrenci olarak çok süslü, kokoş hocaları sevmezdim bizimkiler daha klasikti hatta eskiden kot bile giymezlerdi
günümüzde akademik camia da genel giyim tarzına uyum sağladı daha spor giyiniyor
örneğin benim annem de benim yaşımda iken kot giymezdi şimdi benim üstümde kot var bundan 10 yıl önce bizim alanda da kimse kot giymezdi şimdi çok kişi giyiyor
yani hayat akıyor hocayı da takma
ben farklı bir açıdan bakacağım konuya
bende akademisyenim
hemde bizde sürekli labaratuvar ve arazi işi var
bizim bir arkadaş var bir karış topuklu ile geliyor ve herkes ona ne bu saçmalık diye bakıyor
Sizin alan ne bilmiyorum ama bazı şeyler hem abartı hem zararlı olabiliyor
mesela labaratuvara girerken saçlar toplanmazsa yanabilir vs.. gibi
belki böyle bir konu için uyarmıştır.
Hayır yasak değil kesinlikle çok çok abartı olmadığı sürece tabiKurumsal firmalarda her yaz ve kis basi calisanlara kiyafet yonetmeligi gonderirler terlik benzeri ayakkabi sallantili ve ses cikaran isikla yansima yapan takilar,erkekler icin sekilsiz sac sakal sort kapri benzeri kiyafetler uzun sal kullanimlari (asansor,yemek salonu vs takilip kisinin yaralanmasina sebebiyet verebilecegi icin ) hatta bazilarinda serbest cumalarda kot ve benzeri gibi kiyafetler giyilmemesi yonunde sizin kurumunuzdada yasaksa takmayin cok sorun yapilacak birsey degil
Ama cikarken kapi calma tuhaf tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?