- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi elifff_____
-
Benim annem boyle durumlarda itle dalasacagina koseyi dolas yoluna bak der sizede tavsiye ederim zit gidipte dahada gerilmenin manasi yok bence sonucta yukselene kadar he deyip gecinHayır yasak değil kesinlikle çok çok abartı olmadığı sürece tabi
Ayrıca saçma gelen bir konuyu yorum yapmak niye
Ben bu durumlarda "tabi hocam" diyorum. Sonra yapmıyorumEki Görüntüle 1978774 mrb herkese
Bilmeyenler için; bir ünide araştırma görevlisiyim, çalıştığım bölümdeki bir bayan hocam tarafından pek sevilmiyorum gırsat buldukça canımı sıkar hep...
Sabah odasına gitmiştim çıkarken "küpelerini beğenmedim" dedi, devam etti, akademik ortam için uygun değiller, sanatçı küpesi gibi çok sallanıyolar dedi,
Sizce de öylemi Allah aşkına!
Bir de çıkarken kapısını tıklatıp ben çıkıyorum diye haber verecekmişim
Daha nelerime laf ediyo ya stres oldum stres
Ben bu durumlarda "tabi hocam" diyorum. Sonra yapmıyorumSenin tez danışmanın olacak mı bu kişi? Tez danışmanın değilse tez danışmanı ve bölüm başkanıyla aran iyiyse boş ver. Beni de bir hoca girdiğim günden beri sevmiyor. Herhalde o sırada başkasını almak istiyordu. Bana kalkıp öğrencilerin içinde evlendiğim sırada ilk gecen nasıl geçti diye bile sordu terbiyesiz. Neler neler dedi... Ama takmıyorum artık. Hayatıma bir etkisi yok.
Okumakla gitmiyor ne yazık ki... Devletin bir milyon farklı kurumunda torpilli görevli. Şu kurulu bu kurulu... Sonra bize kalkar devletin dinlenme tesislerinden şusundan busundan nasıl da abarta abarta yararlandığını anlatır. (Bizim dinlenme tesisimiz yok, başka kurumların tesislerinden birilerinin torpiliyle yararlanıyor). Bize de siz hala para verip tatile mi gidiyorsunuz yapar... Kendisinden yirmi yaş falan küçük bir kızla da evlendi... Yapacak bir şey yok.o kadar okumuş fakat cehalet baki kalmış hocanızda, yazık..
Okumakla gitmiyor ne yazık ki... Devletin bir milyon farklı kurumunda torpilli görevli. Şu kurulu bu kurulu... Sonra bize kalkar devletin dinlenme tesislerinden şusundan busundan nasıl da abarta abarta yararlandığını anlatır. (Bizim dinlenme tesisimiz yok, başka kurumların tesislerinden birilerinin torpiliyle yararlanıyor). Bize de siz hala para verip tatile mi gidiyorsunuz yapar... Kendisinden yirmi yaş falan küçük bir kızla da evlendi... Yapacak bir şey yok.
Ne arastiriyorsun elif :) eğer atomu parcalamiyorsan sorun yok .çünkü o hengamede küpeler zarar görebilir. ..Eki Görüntüle 1978774 mrb herkese
Bilmeyenler için; bir ünide araştırma görevlisiyim, çalıştığım bölümdeki bir bayan hocam tarafından pek sevilmiyorum gırsat buldukça canımı sıkar hep...
Sabah odasına gitmiştim çıkarken "küpelerini beğenmedim" dedi, devam etti, akademik ortam için uygun değiller, sanatçı küpesi gibi çok sallanıyolar dedi,
Sizce de öylemi Allah aşkına!
Bir de çıkarken kapısını tıklatıp ben çıkıyorum diye haber verecekmişim
Daha nelerime laf ediyo ya stres oldum stres
Neresinden baksan,tek amacı laf mücadelesi olan bir cevabı okumanın hisseddirdiği gereksizlik hissi..Neresinden tutsan elinde kalacak bir konu okumanın derin pişmanlığı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?