Sizce?

Hayır yasak değil kesinlikle çok çok abartı olmadığı sürece tabi
Benim annem boyle durumlarda itle dalasacagina koseyi dolas yoluna bak der sizede tavsiye ederim zit gidipte dahada gerilmenin manasi yok bence sonucta yukselene kadar he deyip gecin

Son düzenleme:
Ar görüm
Aynı küpelerden bende de var
Takıyorum
Sorun yok
Gayet şık

Sanırım kendisinin zamanında dağcı ayakkabısı, kargo pantolon ve tişort giyen ar görlerdenmiş
Hala öyle sanıyor zaahir

Meslektaşız.

Hocam bana öyle birşey dese, zevk tabi ben beğendim der çıkarım.

Zamanında benzer şeyler yapmışlıkları var. O elbise olmamış dediklerinde salağa yatıp "aaa neden ben çok yakıştırmıştım kendime halbuki. Siz nereden giyiniyosunuz? olmazsa oalara bakayım ben de. " demişliğim var. artık ses çıkaramıyorlar

çok takma. ünvan alınca kendilerini birşey sanan egoistler onlar. ayrıca küpeler çok güzelmiş.

Ben bu durumlarda "tabi hocam" diyorum. Sonra yapmıyorum Senin tez danışmanın olacak mı bu kişi? Tez danışmanın değilse tez danışmanı ve bölüm başkanıyla aran iyiyse boş ver. Beni de bir hoca girdiğim günden beri sevmiyor. Herhalde o sırada başkasını almak istiyordu. Bana kalkıp öğrencilerin içinde evlendiğim sırada ilk gecen nasıl geçti diye bile sordu terbiyesiz. Neler neler dedi... Ama takmıyorum artık. Hayatıma bir etkisi yok.

Akademik zekamın yanında sanatçı ruhumu yansıtmışlar demekki farkettiğinize sevindim der geçerdim

Merhaba küpelerin çok zarif gerçekten,kıyafetine de uydurdunduysan çok hoş durur.
Ama bana çok klasik geliyor bu tarz küpeler.Çünkü bu küpeler üstte elbise ister,biraz makyaj ister.
Kırıcı bir şekilde yorum yapması hoş olmamış gerçekten,hak veriyorum size.

Ooo ağır kıskançlık sezdim,muhtemelen karşınızda ya görsel olarak kötü ya da sizin sahip olduğunuz bazı şeylere sahip olamayan bir kadın var...Bu küpeler çok şık hele ki iş ortamında beyaz bir gömlekle tamamladınız mı daha da göz alıcı olur...Siz o kadını umursamayın;çok ileri giderse bu konuda mutlaka br yönetmelik vardır;kılık kıyafetle alakalı...O yönetmeliğin ilgili maddesini okutun...Eminim ki sallantılı küpeyle okula gelinmez diye bir şey yktur...

o kadar okumuş fakat cehalet baki kalmış hocanızda, yazık..

o kadar okumuş fakat cehalet baki kalmış hocanızda, yazık..
Okumakla gitmiyor ne yazık ki... Devletin bir milyon farklı kurumunda torpilli görevli. Şu kurulu bu kurulu... Sonra bize kalkar devletin dinlenme tesislerinden şusundan busundan nasıl da abarta abarta yararlandığını anlatır. (Bizim dinlenme tesisimiz yok, başka kurumların tesislerinden birilerinin torpiliyle yararlanıyor). Bize de siz hala para verip tatile mi gidiyorsunuz yapar... Kendisinden yirmi yaş falan küçük bir kızla da evlendi... Yapacak bir şey yok.

Bravo ona beleş tatil bulmuş zekasız

Ne arastiriyorsun elif :) eğer atomu parcalamiyorsan sorun yok .çünkü o hengamede küpeler zarar görebilir. ..

Bi tane ağzına vurmalık bi hoca da kesinlikle şiddete hayır diyoruz Mune ciğimin gözü üstümüzde

Bence bunun için bi tez hazırlayın akademi küpeler hakkında hiç gülesim yoktu acaba çok beğendi kıskandı falan mı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…