Sizce?

inallah Allah acil şifalar verir . herkesin basına gelebilir bence bir müddet daha idare edin hem hasta olan çocuk sizinde yeğeniniz sayılır artık

geçmiş olsun sabretmedini tavsiye ederim zor bir durum sizi anlıyorum bir gün degil iki gün degil hasta çocugun ailesi için bu nasıl bir imtehansa sizin içinde bir imtehan oldugunu düşünün evet anlıyorum zorlanıyorsunuz ama mutlaka Allah yardım edecektir umarım yigeniniz biran önce iyileşir ve evine döner sabretmenizi kendi kendinizi motive etmenizi fevri davranmamanızı tavsiye ederim bu süreç ömür boyu sürmeyecek bu süreci iyi ve şefkatli bir yenge olarak atlatırsanız eşinizin saygısını ,yigeninizin sevgisini kazanırsınız yıllar sonra geriye dönüp baktıgınızda kendi öz saygınız olur hatta kendinizlr gurur duyabilirsiniz.Unutmayalımki hayat hiçbir zaman dikensiz gül bahçesi degildir

sabırlı olmaya çalışını lütfen bu bir sınav
o 11 yaşındaki çocuk için de en zor olan benim de o kadar kızım var

bu arada eşinizde dersleriyle ilgilenebilir veya babası
ufaklık kaç yaşında hastalık teşhisi konan

diken üstü modunuzu atın

kızınızla neden ilgilenemeyeceksiniz ki

tamam belki babası gelinceye kadar kıza da bakmanız gerekir de işte ikisini birlikte oynatın vs vs

kaynının da zararı yoksa iki tabak yemek biraz çamaşır

onlara da zor ama eltin de kötü durumda

biraz sabır

eşinle konuşacaksan da çağır mutfağa konuş odaya çağır konuş

diğer odada oturun konuşun vs vs

ya da normal bir konuşma ise herkesin yanında konuş

Allah yardimcilari olsun kimsenin basinada vermesin
Enpati yapin.merhamet guzeldir.
Kim ister ki bu durumu.

Çok büyük sevaba giriyorsunuz,Allah size güç kuvvet versin sizin için zor fakat bence idare etmelisiniz en azından yazı atlatana kadar sonra eylül gibi evlerine geçerler.

zararı dokunacak biri değilse sizin yanınızda kalmaları en doğrusu. o yaşlarda benim annem de 3 ay hastane de yatmıştı, ağlamaktan bir gözümde damar çatlamıştı.her kötü olayı annemin evde olmayışına bağlardım.halam beni alıp kardeşimi de babamda bırakmayı teklif etmişti.babam da ayıramam diye kendi baktı. Babayla hiçbir şey tam olmuyor. İyilik yap denize at demişler. Sabredin...

5 yaşında.. eşim ve kaynım ortak iş yapıyorlar akşam 8de geliyorlar . Kaynım kızın derslerine çok ilgisiz evlendiğimden beri ben ve eşim elimizden geldiğince ysrdımcı oluruz.

5 yaşında.. eşim ve kaynım ortak iş yapıyorlar akşam 8de geliyorlar . Kaynım kızın derslerine çok ilgisiz evlendiğimden beri ben ve eşim elimizden geldiğince ysrdımcı oluruz.
okumamış veya gerçekten anlamıyor olabilir kaynınız

Kız hiç annesini aramıyor yada arıyor belli etmiyor zaten esim sağolsun bir dediğini 2 etniyor üzülmesin diye. Askerde olan bir kaynım daha var o da benim yanımda kalıyordu 8 ay kaldı şu an askerde onunda ister istemez sorumluluğu oluyordu o askere gidince biraz rahatlarım diyordum bu seferde bu kaynım geldi anlayacağınız evlendiğimden beri evde akşamları pijamalarımla oturmuşluğum yoktur.

Yanlız şöyle bir durum var hani maddi durumlarınızı bilemiyorum ancak bir süre daha böyle devam edip kaynın ve çocuğu yatmadan yatmaya evlerine geçebilirler temizliği de kadın tutarak halledebilirler.Okullar kapanana kadar böyle devam edip daha sonra bu durumu eşinizle konuşabilirsiniz.Akşam yemeklerini sizde yiyip yatmaya evlerine gidebilirler.Böylece sizin de yükünüz hafifler yatılı kalmaları zor oluyordur.

Eşime sadece 1 kez söyledim ondada kaynım yanımızda değildi şikayet ederek değilde çok yoruluyorum gibisinden söyledim.

Maddi durumdan yana bir sıkıntı yok Allaha şükür. bende böyle olmasını istiyorum akşam bizde yesinler yatmaya evlerine geçsinler. Ama işte 2 aydır kalıyorlar 2 aydan sonrada evinde kal demek nasıl olur bilemiyorum

Bence insanoglu ne zaman ne yasayacagi belli olmuyor. Sizinde basiniza gelebilirdi.
Simdi eltiniz neyseki oglu sizin yaniniza diye gozu arkada kalmiyor. Cok dualar ediyordur eminim sizin icin.
Benimde bi kuzenim var kizinin hastaligi son evreye gelen. 8 senedir hastane koselerindeler, diger 9 bucuk yasindaki saglikli cocuklari akrabalarda buyudu resmen o surecte. Cok zor. Allah sabir versin. Insallah kurtulur yavrucak.

Cok buyuk sevap isliyorsunuz. Allah elbet goruyor bunlari. " kulumun yardima yetisene,, bende zor zamanda yardimina yetisirim" demis rabbim.

Hasta yiğenim babasının iliği tutarsa haziranda ilik nakli olucak doktorlar yaşı küçük olduğu için atlatma şansı çok yüksek demişler şu an kemoterapi görüyor dualarınız için sağolun..

Çocuğun anneannesi babaannesi yok mu.Okullar kapanana kadar idare edip daha sonra bir düzene oturtabilirsiniz.Şimdi aile hastalığın şokunu yaşıyor bir iki ay sonra tedavi evde devam eder inşallah o zamana kadar Allah sabrınızı arttırsın.

Anneannesi eltimin küçük kızına bakıyor 3 yaşında kayınvalidem de köyde yaşıyor okullar kapanınca yanıma gelsin diyor ama benim yanımda olan yeğenim kabul etmiyor gitmem diyor.

Eşime sadece 1 kez söyledim ondada kaynım yanımızda değildi şikayet ederek değilde çok yoruluyorum gibisinden söyledim.

onun için demedim eşimle konuşamıyorum rahat edemiyorum demişsiniz ya onları ona çözüm olsun diye yazdım

yani günlük normal muhabbeti başka odada edin, onlar da baba kız kalsınlar belki onlar da sizin olmadığınız ortamda konuşmak isterler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…