Merhaba kızlar kk ne yeni üye oldum. Sıkıntımı paylaşıp sizlerden fikir almak istedim. Ben 2 yıllık evliyim haziranda 2 yıl dolacak ve dünyalar tatlısı 10 aylık bir kızım var. Eşimle aramızda şimdiye kadar ufak tefek tartısmaların dısında bir sorunumuz olmadı. Esim ailesine aşırı bağlı birisi özellikle abisine çok bağlı. İşleri ortak abisiyle bu arada neyse 2 ay önce abisinin oğluna lösemi teşhisi koyuldu. Sıkıntılarına bir şey dediğim yok rabbim şifalarını versin ama 2 aydır abisi ve büyük kızı bizde kalıyorlar. Eltim ve oğlu hastanede yatıyor.Evleri 2 apartman yanımızda olmasına rağmen bizde kalıyorlar. Eşime söyledim yiğenimin derslerine yardımcı olman için kalıyorlar bu zor zamanda yanlarında olmamız lazım diyor. Ama ben kendi evimde misafir gibi hissetmeye başladım artık diken üstünde oturuyorum rahat hareket edemiyorum eşimle doğru düzgün konuşamıyorum kızımla ilgilenemiyorum. sizce bu düşüncem yanlış mı? Bunları düşününce bu seferde acaba yanlış mı düşünüyorum zor zamandalar bizimde başımıza gelebilir diyorum..
5 yaşında.. eşim ve kaynım ortak iş yapıyorlar akşam 8de geliyorlar . Kaynım kızın derslerine çok ilgisiz evlendiğimden beri ben ve eşim elimizden geldiğince ysrdımcı oluruz.sabırlı olmaya çalışını lütfen bu bir sınav
o 11 yaşındaki çocuk için de en zor olan benim de o kadar kızım var
bu arada eşinizde dersleriyle ilgilenebilir veya babası
ufaklık kaç yaşında hastalık teşhisi konan
okumamış veya gerçekten anlamıyor olabilir kaynınız5 yaşında.. eşim ve kaynım ortak iş yapıyorlar akşam 8de geliyorlar . Kaynım kızın derslerine çok ilgisiz evlendiğimden beri ben ve eşim elimizden geldiğince ysrdımcı oluruz.
Kız hiç annesini aramıyor yada arıyor belli etmiyor zaten esim sağolsun bir dediğini 2 etniyor üzülmesin diye. Askerde olan bir kaynım daha var o da benim yanımda kalıyordu 8 ay kaldı şu an askerde onunda ister istemez sorumluluğu oluyordu o askere gidince biraz rahatlarım diyordum bu seferde bu kaynım geldi anlayacağınız evlendiğimden beri evde akşamları pijamalarımla oturmuşluğum yoktur.zararı dokunacak biri değilse sizin yanınızda kalmaları en doğrusu. o yaşlarda benim annem de 3 ay hastane de yatmıştı, ağlamaktan bir gözümde damar çatlamıştı.her kötü olayı annemin evde olmayışına bağlardım.halam beni alıp kardeşimi de babamda bırakmayı teklif etmişti.babam da ayıramam diye kendi baktı. Babayla hiçbir şey tam olmuyor. İyilik yap denize at demişler. Sabredin...
kaynım ortaokul mezunu eşim lise ben üniv.okumamış veya gerçekten anlamıyor olabilir kaynınız
Eşime sadece 1 kez söyledim ondada kaynım yanımızda değildi şikayet ederek değilde çok yoruluyorum gibisinden söyledim.diken üstü modunuzu atın
kızınızla neden ilgilenemeyeceksiniz ki
tamam belki babası gelinceye kadar kıza da bakmanız gerekir de işte ikisini birlikte oynatın vs vs
kaynının da zararı yoksa iki tabak yemek biraz çamaşır
onlara da zor ama eltin de kötü durumda
biraz sabır
eşinle konuşacaksan da çağır mutfağa konuş odaya çağır konuş
diğer odada oturun konuşun vs vs
ya da normal bir konuşma ise herkesin yanında konuş
Maddi durumdan yana bir sıkıntı yok Allaha şükür. bende böyle olmasını istiyorum akşam bizde yesinler yatmaya evlerine geçsinler. Ama işte 2 aydır kalıyorlar 2 aydan sonrada evinde kal demek nasıl olur bilemiyorumYanlız şöyle bir durum var hani maddi durumlarınızı bilemiyorum ancak bir süre daha böyle devam edip kaynın ve çocuğu yatmadan yatmaya evlerine geçebilirler temizliği de kadın tutarak halledebilirler.Okullar kapanana kadar böyle devam edip daha sonra bu durumu eşinizle konuşabilirsiniz.Akşam yemeklerini sizde yiyip yatmaya evlerine gidebilirler.Böylece sizin de yükünüz hafifler yatılı kalmaları zor oluyordur.
Hasta yiğenim babasının iliği tutarsa haziranda ilik nakli olucak doktorlar yaşı küçük olduğu için atlatma şansı çok yüksek demişler şu an kemoterapi görüyor dualarınız için sağolun..Bence insanoglu ne zaman ne yasayacagi belli olmuyor. Sizinde basiniza gelebilirdi.
Simdi eltiniz neyseki oglu sizin yaniniza diye gozu arkada kalmiyor. Cok dualar ediyordur eminim sizin icin.
Benimde bi kuzenim var kizinin hastaligi son evreye gelen. 8 senedir hastane koselerindeler, diger 9 bucuk yasindaki saglikli cocuklari akrabalarda buyudu resmen o surecte. Cok zor. Allah sabir versin. Insallah kurtulur yavrucak.
Cok buyuk sevap isliyorsunuz. Allah elbet goruyor bunlari. " kulumun yardima yetisene,, bende zor zamanda yardimina yetisirim" demis rabbim.
Anneannesi eltimin küçük kızına bakıyor 3 yaşında kayınvalidem de köyde yaşıyor okullar kapanınca yanıma gelsin diyor ama benim yanımda olan yeğenim kabul etmiyor gitmem diyor.Çocuğun anneannesi babaannesi yok mu.Okullar kapanana kadar idare edip daha sonra bir düzene oturtabilirsiniz.Şimdi aile hastalığın şokunu yaşıyor bir iki ay sonra tedavi evde devam eder inşallah o zamana kadar Allah sabrınızı arttırsın.
Eşime sadece 1 kez söyledim ondada kaynım yanımızda değildi şikayet ederek değilde çok yoruluyorum gibisinden söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?