Yeğeni 11 yaşında annesi yanında olmayınca babasını yanında istiyor.Derslerine neden siz yardimci oluyorsunuz? Babası neden olmuyor? Ya da neden sadece yeğen sizde kalmıyor? Bana daha çok evde yemek temizlik vs. Yapılmadığı için size yerleşmişler gibi geldi.
Gerçekten çok zor bir süreç hepimiz çok etkilendik kaynımdan bir şikayetim yok kendisi iyi biridir ama ben kendim biraz çekingen olduğum için rahat olamıyorum.Allah yardımcıları olsun ama biraz sabırlı olun .Merhametinizi dinleyin
Yinede biraz sabırlı olacaksınız yapacak birşey yok.Eşinize de yansıtmayın.Hepimiz heran herşey yaşayabiliriz.Gerçekten çok zor bir süreç hepimiz çok etkilendik kaynımdan bir şikayetim yok kendisi iyi biridir ama ben kendim biraz çekingen olduğum için rahat olamıyorum.
Haklısın sanırım..Yinede biraz sabırlı olacaksınız yapacak birşey yok.Eşinize de yansıtmayın.Hepimiz heran herşey yaşayabiliriz.
Haklısın canım su an benden baska destek olabilecek kimse yok zaten.Rabbim şifasını versin o yavrunun ne zordur kimbilir bu süreç hem çocuğa hemde ailesine.Böyle bir durumda destek çok önemli ve o desteği sizden bekliyorlar merhametle yaklaşmani öneririm
senin icin tabiki de zor ama yazik 11 yaşında ki cocugun anne ilgisine ihtiyaci var sen ilgini eksik etme, kaynin da erkek tek başına üstesinden gelemiyor olabilir... zor zamanlar fedakarlik yapmis oluyorsun ama destegini esirgeme bol bol sevap kazaniyorsun böyle düşün. bu iyilikler bir gün sana geri dönerMerhaba kızlar kk ne yeni üye oldum. Sıkıntımı paylaşıp sizlerden fikir almak istedim. Ben 2 yıllık evliyim haziranda 2 yıl dolacak ve dünyalar tatlısı 10 aylık bir kızım var. Eşimle aramızda şimdiye kadar ufak tefek tartısmaların dısında bir sorunumuz olmadı. Esim ailesine aşırı bağlı birisi özellikle abisine çok bağlı. İşleri ortak abisiyle bu arada neyse 2 ay önce abisinin oğluna lösemi teşhisi koyuldu. Sıkıntılarına bir şey dediğim yok rabbim şifalarını versin ama 2 aydır abisi ve büyük kızı bizde kalıyorlar. Eltim ve oğlu hastanede yatıyor.Evleri 2 apartman yanımızda olmasına rağmen bizde kalıyorlar. Eşime söyledim yiğenimin derslerine yardımcı olman için kalıyorlar bu zor zamanda yanlarında olmamız lazım diyor. Ama ben kendi evimde misafir gibi hissetmeye başladım artık diken üstünde oturuyorum rahat hareket edemiyorum eşimle doğru düzgün konuşamıyorum kızımla ilgilenemiyorum. sizce bu düşüncem yanlış mı? Bunları düşününce bu seferde acaba yanlış mı düşünüyorum zor zamandalar bizimde başımıza gelebilir diyorum..
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.senin icin tabiki de zor ama yazik 11 yaşında ki cocugun anne ilgisine ihtiyaci var sen ilgini eksik etme, kaynin da erkek tek başına üstesinden gelemiyor olabilir... zor zamanlar fedakarlik yapmis oluyorsun ama destegini esirgeme bol bol sevap kazaniyorsun böyle düşün. bu iyilikler bir gün sana geri döner
2 aydır kendi çocuğumdan ayırmadım çocuk beni çok seviyor ne çocuktan ne de kaynımdan bir şikayetim var. Sadece zorlandığım zamanlar çok oluyor 4 kişinin ayrı ayrı sorumluluğu birden üstüme yüklendi bu da bir şikayet değil sıkıntıbence biraz sabırlı ve sağduyulu ol. evlat acısı bişeye benzemez. bundan daha kötü ne zamanları olabilir ki. elbette yanında olacaksınız. şahsen ben bırak eşimin bi akrabası, 40 kat yabancım da olsa konu böyle hassas olunca ne gerekirse yapardım. ltfen sen de elinden geleni yap. o hasta evladına bakan kadına güven ver ki, diğer evladı için gözü arkada kalmadan rahat rahat yavrusuyla ilgilebnebilsin. tabi bu benim fikrim
Ben şikayet etmiyorum sadece tek başıma hem evin işi hem kendi çocugum hem yiğen hem kayın bazen yetişemiyorum hepsine yoksa eltim 8 yıl bakmış eşime eşim bekarken bu da benim borcum diye düşünüyorum.[/QUOTE]Bizim de başımıza gelebilir deseydiniz şikayet etmezdiniz..
Eşinizin kardeşi ve yeğenini kalmasından şikayet ettiğiniz..
Allah acil ve kalıcı şifalar versin İnşallah o çocuğa da kendi evlerine geçsinler sağlıkla huzurla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?