• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce..

Sevcan232

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
44
6
1
Iyi aksamlar. Dha onceden yasadklarmi anlatmstim. 3 aylik evliyim 7 haftalik hamileyim esimle 3 gunde 4 gunde bir surekli kavgalar ediyoduk konu surekli annemden ckiyodu. Hep annemi öne suruyodu esim her kavgamizda. Nisanliyken bir takim sebepler yuzunden annem evliligimizi onaylamamisti surekli bseyler cikartp duuruyodu. Evlendikten snra cok sukur elini ayagini çekti yani nisanliyken yaptigi davranslari yapmadi. Ama bu seferde esim başladı annene gitme annen seni dolduruyo vs vs kafasnda kurup kurup surekli kavgalar ckiyodu. Evi terk ettim en sonunda annemin evine geldim. Bugun esim geldi konusmak istedigini soyledi bende eve gel dedim 3muz konusalim dedim yukariya annemin yanina cikmadi konusmk icin. Bende gitmedim. Siz olsaydinz ne yapardnz

Iyi aksamlar. Dha onceden yasadklarmi anlatmstim. 3 aylik evliyim 7 haftalik hamileyim esimle 3 gunde 4 gunde bir surekli kavgalar ediyoduk konu surekli annemden ckiyodu. Hep annemi öne suruyodu esim her kavgamizda. Nisanliyken bir takim sebepler yuzunden annem evliligimizi onaylamamisti surekli bseyler cikartp duuruyodu. Evlendikten snra cok sukur elini ayagini çekti yani nisanliyken yaptigi davranslari yapmadi. Ama bu seferde esim başladı annene gitme annen seni dolduruyo vs vs kafasnda kurup kurup surekli kavgalar ckiyodu. Evi terk ettim en sonunda annemin evine geldim. Bugun esim geldi konusmak istedigini soyledi bende eve gel dedim 3muz konusalim dedim yukariya annemin yanina cikmadi konusmk icin. Bende gitmedim. Siz olsaydinz ne yapardnz
Ben olsam evliliğimde soruna neden olmuş olan annemle arama bir süre olaylar yatışana kadar mesafe koyardım. Daha üç aylık evlisiniz herhalde sık sık annenize gidiyorsunuz. Yeni evli insansınız ne işiniz var? En kötüsü de kocanız durumu düzeltmek için sezinle konuşmak istediğinizde hala araya annenizi sokuşturmanız.

Hayir tabikide esim annemle.arana mesafe koy dedikten sonra tabkide koydum ustelik hergun hergün giden bi insanda degilim
Haftada 1 gidiyodum. Ama o bile batmaya basladi. Benim istegim sadece eve gelip annemle konusup aramzdaki tum sorunlari halletmekti. Cunku tkrardan korkuyorum geri gittikten 2 gun 3 gun sonra ayni sorunlar ortaya cikacak diye

Eşler konuşacakken annenizin ne işi var? Eşinizin yerinde olsam ben de çıkmazdım. Saçmalamışsınız.
Siz daha eş olamamışsınız malesef

Annenizle ne gibi sorunlar yaşadı eşiniz?

Nisanliyken nisani attik esim butun takilarimi isteyip benmde bi anlik bosluguma gelip hepsini vermstim. Oda gidup hepsini bana ait olanlari yuzukleri hepsini satmisti. Annemde smdiden bunu yapan ilerde neler yapar dusuncesyle surekli istemedigini bu evliligin yurumiyecgini soyluyodu. Ama evlendikten sonra tabikide karismamaya basladi. Bu sefer de esim basladi soyle boyle diye.. surekli kavgalar gurultuler

Nisanliyken nisani attik esim butun takilarimi isteyip benmde bi anlik bosluguma gelip hepsini vermstim. Oda gidup hepsini bana ait olanlari yuzukleri hepsini satmisti. Annemde smdiden bunu yapan ilerde neler yapar dusuncesyle surekli istemedigini bu evliligin yurumiyecgini soyluyodu. Ama evlendikten sonra tabikide karismamaya basladi. Bu sefer de esim basladi soyle boyle diye.. surekli kavgalar gurultuler
Anneniz haklı...

Keşke inip konuşsaydınız. Belli ki eşiniz sizi seviyor sevmese gelmeye tenezzül bile etmez. Bu bir erkek için büyük bir şey. Ayrıca anneniz bile olsa aranıza 3. kişiyi sokmayın.

Annemle eşimin arasında gerginlik olduğunda ben karışmıyorum.. ikisine de ayrı ayrı söyledim.. o senin annemle aranda olan sorun beni karıştırma zira sen eşimsin, o annem.. Anneme de o senle eşimin arasında olan sorun zira o benim eşim, sende benim annemsin dedim.. bir süre sonra sorunlar kalmadı..
_Eşiniz yanınıza gelmiş sonuçta adım atmış.. konuşmalıydınız..

Keşke inip konuşsaydınız. Belli ki eşiniz sizi seviyor sevmese gelmeye tenezzül bile etmez. Bu bir erkek için büyük bir şey. Ayrıca anneniz bile olsa aranıza 3. kişiyi sokmayın.

Su gune kadar asla boyle bsey yapmadim halada yapmiyorum. Ama benden anneme gelmememmi isteyip duruyodu. Eğer ki ben gitseydim biliyorm ki 2 gun snra tekrardan ayni konular yuzunden tartsma cikacak. Benim tek derdim 3muzun bir araya gelip butun sorunu halletmekti. Cunku biz su gune kadar tek basimiza bunu basaramadik.

Annemle eşimin arasında gerginlik olduğunda ben karışmıyorum.. ikisine de ayrı ayrı söyledim.. o senin annemle aranda olan sorun beni karıştırma zira sen eşimsin, o annem.. Anneme de o senle eşimin arasında olan sorun zira o benim eşim, sende benim annemsin dedim.. bir süre sonra sorunlar kalmadı..
_Eşiniz yanınıza gelmiş sonuçta adım atmış.. konuşmalıydınız..

Evet bende cok dedim esimede annemede aranizdaki sorunlari ikiniz beraber oturup halledin beni sokmayin arada surekli ben kaliyorum dedim. Ama esim hiç bizaman bu soyledigimi yapmadi surekli butun hırsını benden çıkartiyodu anneme gitmemi aydan ayda belkide 2 haftada 1 gitmemi telefonda bile oyle hergün bi nasilsin demek icin konusmami istemiyordu. Yapabilcek baska neyim var ben cok bunaldm blmiyorum.

evi ne sebeple terk ettin tam olarak, ve karı koca arasındaki bişeyi neden 3 kişi oturup konuşuyorsunuz, hayat arkadaşlığı iki kişilik, üçüncüye yer yok malesef

evi ne sebeple terk ettin tam olarak, ve karı koca arasındaki bişeyi neden 3 kişi oturup konuşuyorsunuz, hayat arkadaşlığı iki kişilik, üçüncüye yer yok malesef

Bana artik istemedigini bu evliligi dha fazla yurutemiyecegini butun esylarini toplayip git dedi.

Pisman degilim ama tamamen aptallikti. Pismanlik degil ama keskem oldu.. cocuk istedigini cocugumz olsun allahtan hersey demsti. Bende istiyodm ama keske..
Artık yapacak bi şey yok, pişman olup konuşmaya ikna olursa dökün içinizdeki her şeyi.

Back
X