Sizce?

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.940
3.312
133
Herkese merhaba. Bugün öğleden sonraya bilet almıştım sinemaya. Derken annem aradı ve bana erken çıktığını söyledi. Ben de tabi ayıp olur diye söyleyemedim ona sonra söyledim. Tabii gitmeme izin verdi mecburen. Ona söylemeden bunu yapmam bilet almam çok kırmış onu. Yani bana göre bu gayet olağan bir şey, genç bir kız tabii ki sinemaya da gidebilir gün içinde. Çevremdeki arkadaşlarım hiç böyle değiller istedikleri gibi her şeyi yapıyorlar kimse dur annemden izin alayım modunda değil. Her konuda izin almak bana ters geliyor. Bileti iptal etmeye çalışsam da olmadı maalesef. Ne yapsam şimdi gişeye gitmişim de iptal olmuş gibi davranıp anneme mi gitsem? Gönlünü nasıl alsam ?

Mesele izin alman degil sonucta annen merak eder dunyanin binbirturlu hali var.Sinamaya gitcem deseniz ne dicek ki.Bu sefer izleyin ama bir dahakine annenize soylersiniz.

Herkese merhaba. Bugün öğleden sonraya bilet almıştım sinemaya. Derken annem aradı ve bana erken çıktığını söyledi. Ben de tabi ayıp olur diye söyleyemedim ona sonra söyledim. Tabii gitmeme izin verdi mecburen. Ona söylemeden bunu yapmam bilet almam çok kırmış onu. Yani bana göre bu gayet olağan bir şey, genç bir kız tabii ki sinemaya da gidebilir gün içinde. Çevremdeki arkadaşlarım hiç böyle değiller istedikleri gibi her şeyi yapıyorlar kimse dur annemden izin alayım modunda değil. Her konuda izin almak bana ters geliyor. Bileti iptal etmeye çalışsam da olmadı maalesef. Ne yapsam şimdi gişeye gitmişim de iptal olmuş gibi davranıp anneme mi gitsem? Gönlünü nasıl alsam ?
İyi de ailenle beraber yaşıyorsan,onların imkanlarından faydalanıyorsan izin de almak,haber de vermek zorundasın bana göre.
Aynı ev içinde yaşayanların birbirine karşı sorumlulukları vardır hem maddi hem manevi.

Kaç yaşındasın?
Malesef annen senin bir birey olduğunu henüz kabullenememiş. Ülkemizin genel sorunu anne babalar geç öğreniyor :)
Bence bir yerden başlamak lazım bu olay vesile olsun. "Bu sefer tek gideyim bir dahakine beraber gideriz" diyerek geçiştir.

Bir anne olarak, annenizin neden küsüp, Trip attığını anlamadım.

Sonuçta gün içinde uygun zamanda kendi başınıza yapabileceğiniz bir aktivite

Bir anne olarak, annenizin neden küsüp, Trip attığını anlamadım.

Sonuçta gün içinde uygun zamanda kendi başınıza yapabileceğiniz bir aktivite
Kendisine söylemedim diye. Nasılsa o saatte gelmeyecek diye rahat davranmıştım. Filmin birinci yarısı bitti şu an. Nereden baksanız 5 buçuk gibi evde olurum. Geç saate zaten bilet almam. Ama annem geliyorum deyince ayıp olmasın diye söyleyemedim daha sonra itiraf etmek zorunda kaldım. Hatta iptal etmeyi denedim hata verdi iptal olmadı muhtemelen 1 saat sınırını geçtiğimden. Bana niye söylemedin dedi. Biz anne kız değil miyiz her konuda açık değil miyiz dedi. Yani ben söyleyecektim ama kırılmasın diye söyleyememiştim. Bana göre çıkıp kahve içmekle aynı şey. Anneme desem ki kahve içmeye çıkacağım, bana der ki kızım ne gerek var bunu söylemeye diye. Laf arasında söyleseydim kavga çıkmayabilirdi herhalde.
Neyse artık olan oldu belki de bana kırgın. Gönlünü nasıl alsam ?

Sen sinemaya bile davet etmişsin, teklifini reddeden istemeyen o, yani olay senden çıkalı olmuş baya.

Sinemaya girerken annene söylemen normal, arar ulaşamaz, telefonun sesi kapalı merak eder fln. Ama neden sinemaya gidiyorsunuz diye kırıldığını anlamadım açıkçası

Kendisine söylemedim diye. Nasılsa o saatte gelmeyecek diye rahat davranmıştım. Filmin birinci yarısı bitti şu an. Nereden baksanız 5 buçuk gibi evde olurum. Geç saate zaten bilet almam. Ama annem geliyorum deyince ayıp olmasın diye söyleyemedim daha sonra itiraf etmek zorunda kaldım. Hatta iptal etmeyi denedim hata verdi iptal olmadı muhtemelen 1 saat sınırını geçtiğimden. Bana niye söylemedin dedi. Biz anne kız değil miyiz her konuda açık değil miyiz dedi. Yani ben söyleyecektim ama kırılmasın diye söyleyememiştim. Bana göre çıkıp kahve içmekle aynı şey. Anneme desem ki kahve içmeye çıkacağım, bana der ki kızım ne gerek var bunu söylemeye diye. Laf arasında söyleseydim kavga çıkmayabilirdi herhalde.
Değişik bir ilişkiniz var, bir şey diyemeyeceğim. Eve giderken sevdiği bir tatlıdan alın barı, belki gönlü olur

İyi eğlenceler, keyfinize bakın

gün içinde yaptığınız her hareketi haber verecek olsanız telefondan ayrılmamanız gerekir
annenizi haksız buldum
ben sadece geç saatte döneceğim vakitlerde haber veriyorum
bu alıştırma meselesi
annenize buna alıştırın

Annenle baban 'bugün happyending'e trip atmak için ne yaptın?' Mottosuyla hareket ediyorlar diye düşünmeye başladım. Acaba cidden zannettiğin kadar önemsiyorlar mı yaptığın/yapmadığın şeyleri, yoksa sen mi ufak tefek şakayla karışık söylenmelerini çok ciddiye alıyorsun?

Back
X