Sizce ?

Tecrube ettim. Kimseye anlatmıyorum zaten artık. Sır diye bir şey bence de yok. Ama şu malum toplumda bir kadın olarak beni böyle şeylerde malzeme yapmaları üzücü.

Bu da benim ezikliğim işte. Şimdiki aklım olsa kesinlikle dik durur ve ödün vermezdim. Herşey tecrübe hayatta. Belki o gün öyle olabilseydim bugun bunu da dert etmezdim.
Bence sen o zamanki olayda dik duramayışında takılı kalmışsın. Yine dedikodunu yapsalardı ama sen dik dursaydın bu kadar takılı kalmazdın. Kavgan biraz da kendinle.
Kendine bu kadar yüklenme. Hepimiz hata yapa yapa öğreniyoruz, mükemmel olmak zorunda değiliz. Geçmişte niye şöyle yapmadım diye dövünürsek yol alamayız. Dik duramamışsın işte, nolacak, dünyanın sonu değil, bu durumu geride bırakmalısın. Artık öğrendin, tecrübelisin. Kendine yüklenme.

Doğru tespit, ben de böyle düşünüyorum. Belki kendi içimde halletsem dert de etmem onları

Tecrube ettim. Kimseye anlatmıyorum zaten artık. Sır diye bir şey bence de yok. Ama şu malum toplumda bir kadın olarak beni böyle şeylerde malzeme yapmaları üzücü.

Maalesef insanlar kendi hayatlari boş olunca baskalara sariyorlar. Bizim hakkımızda bir sürü iddialar ortaya atıldı. Mesela (güya) çok zenginimisiz. Bizim evimize giren paralar başkasının evine girmiyormus felan. O zamanlar babam yeni vefat etmişti ve biz daha öğrenciydik. Paralar nerden geliyorsa. Bunu ortaya atan da yakın bir akrabagimiz mesela. Böyle şeyler beni üzmekten cok sinirlendirdi, zor zamanımızda milletin dedikodusu yüzünden yalnız kaldık herseyle. Insanlarla yüzleşsen inkar ediyorlar korkaklar birde. Siz üzülmeyin. Siz onlara birsey anlatmasaniz bile onlar baskalara yaranmak için birseyler uydururdu

Evet,basıma gelmedi degil. Ama bu olayda ben de kendimi suçlu gördügüm için bu eziklik biraz da. Size de geçmiş olsun, inşallah o zor gunler geride kalmıştır.

Evet,basıma gelmedi degil. Ama bu olayda ben de kendimi suçlu gördügüm için bu eziklik biraz da. Size de geçmiş olsun, inşallah o zor gunler geride kalmıştır.

Çok şükür geçti. Sagolun. Kendinizi de suçlamayin. Siz zamanında yalnis insanlara güvenmiş olabilirsiniz. Bunu boşa çıkaranlar utansın, siz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…