Sizce ?

JES

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
17.081
96.792
598
31
Bugün neredeyse çoğumuzun gördüğü bir haber vardı. Kız çocuğu ayakkabı almadı diye merdivenden annesini düşürmüş diye. Video da ise ayakkabı kelimesi geçmedi bambaşka bir mevzuydu sanki olay. Neyse her ne sebeple olursa olsun yeryüzünde hiçbir canlıya şiddet uygulanmamalı. Ben şiddete karşıyım genel olarak. Kınıyorum ! Anneler candır melektirlere girmeyeceğim. Çünkü her anne can melek olmuyor maalesef. Peki bu psikolojik sorunları olduğunu düşündüğüm insanın hayvani bir içgüdü ile tepki göstermesini haklı çıkarır mı ? Bence çıkarmaz..
Twitter da #anneyekalkanellerkırılsın diye gündem oldu. Neyse sorum şu: “sizce hatalı sadece kız çocuğu mu yoksa bu psikolojiye sürüklenmesinde ailesinin annesinin bir katkısı var mıdır ?” Bu kadar hırçın psikolojik ruhsal sorunları olduğu apaçık belli olan kızı tedavi ettirmede yanlış yol izlenmiş olma ihtimali, davranışlarıyla daha çok bozulmasına sebep olmuş olabilmeleri ihtimali var midir ?
Not: Anneyi merdivenden düşürmesinden bağımsız olarak cevap verirseniz sevinirim. Objektif yorumlarınızı merak ettim.

Bilemeyeceğim ailenin de etkisi var midir. Ama bu aileden cok kisiyle alakali anneyi mefdivenden itmek cok daha farkli bir durum. Simariklikla falan alakali değil. Psikolojik bozukluk.

Ya o bu değil de videoda konuşan kadının sesinden cansever gibi bir şey bekliyordum. Çok genç ve güzel bir kadınmış :) arkadaşım olsun isterdim valla, çok da tatli değil mi konuşması??

ne ekersen onu biçersin aile kasten böyle yaptı demiyorum ama çocuk ağaç kovuğundan çıkmadığına göre eksik/yanlış bir şeyler olmuş olmalı.o nasıl bi sinir krizi öyle?yok mu bunun ilacı tedavisi.belki vardır tedavi görüyodur aile müdahale etmiştir ama böyle bi insanı idare ediş şekli mi farklı olmalıydı eğer tedavi gördüğü bi durumdaysa.Ama tedavi de görmüyosa bunda bence ailenin kabahati var.normal bi sinirlenme normal bi tepki falan değil o belli.
*dipnot: ben orda denk gelseydim kendimi tutamaz kıza uçardım şimdi bunu da itiraf etmek gerekirse

Bir insan ayakkabi almadi diye annesine bunu yaptiysa oz cani kani olan birisine disarida biri virilerine cok kolayca zarar vere bilir eve anneye kalkan eller kirilsin hayvani duyqular demissinizde evde besledigim kopegim daha merhametli ona bakan buyuten sahibini koruyup.kolluyo sevgi gosteriyo

Bilemeyeceğim ailenin de etkisi var midir. Ama bu aileden cok kisiyle alakali anneyi mefdivenden itmek cok daha farkli bir durum. Simariklikla falan alakali değil. Psikolojik bozukluk.
Evet bence de bariz bir psikolojik sorun ve sinir krizleri var. Sebepler ve çözümü konusunda çabalar önemli

Belki annede ailede hata vardır
Belki çok kötü şartlarda yaşıyorlardır
Ama şiddeti haklı gösterecek bir sebep yok
Bu bağlamda bakarsak ben ve benim gibi çocukluğundan yetişkinliğe zor hayatlar yaşayan insanların katliam yapması lazımdı. Bir zaman sonra bunlar şiddete bahane değil
Bu tür insanların psikolojisi ile hiç ilgilenmiyorum çünkü düzelenini görmedim

Bende defalarca izledim senin odaklandığın şeylere bende odaklandım. Delirmiş gibiydi sinir krizi geçiriyordu.

Kizin yaptığı vicdansizlik terbiyesizlik bi yana,ben en çok ıntrnete düşmesine üzüldüm. O anne çaresizce ağlarken asla istemzdi bizimde tüm turkiyenin izlemesini o halini. Benim tepki bu videoyu çekip yayinlayana!! Anne şimdi kim bilir ne kadar üzgün daha çok katlandı acısı insallah bunu yayını şikayet eder.

Zor ailelerde nasıl yaşam mücadelesi verilir diye belgesel çekseler bir hayat da benim ki olurdu. Ki değil itmek elimi kaldırmışlığım yok. Şiddetin her türlüsüne maruz kalmış biri olarak söylüyorum. Psikolojisi önemli bence çünkü onu bunu yapmaya iten zaten psikolojik sorunları

Bende defalarca izledim senin odaklandığın şeylere bende odaklandım. Delirmiş gibiydi sinir krizi geçiriyordu.
hepimizin sinir küpüne döndüğü durumlar olmuştur , sesimiz yükselmiştir muhakkak ama o bağırması, o "ben böyle deliririm beni biliyosun (kelimeyi tam hatırlamıyorum) lafları annesini itmesi falan hiç normal bi insan sinirlenmesi değil ki , o laftan sonra anlaşılıyo bence ilk defa böyle krizler geçirmediği de.Topluma tehlikeli olarak görüyorum ben böyle insanları

Ergenlik cağında ya da ciddi anlamda psikolojik sorunu var ben ittiğini düşünmedim şahsen kadın kendide düşmüş olabilir kızıyla tartışmaya başlayınca bi yandan kadina da üzüldüm çevresi gördü onlara tek tek açıklamak yapmak zorunda kaldı

Şiddet küfür kavga iyilik herşey aileden görülüyor bi an da bu hale gelmedi bu çocuk

Bende ona çok üzüldüm çünkü her türlü aile zararlı çıkacak bu işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…