- 28 Nisan 2020
- 469
- 155
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki aileden görmemiştir ama bu boyuta gelmeden önlem aldılar mı veya yanlış yol mu izlediler bu çocuğu tedavi etmek için bilinmez.Şiddet küfür kavga iyilik herşey aileden görülüyor bi an da bu hale gelmedi bu çocuk
Ailesi tarafından hayatı mahvolmuş tonlarca çocuk var. Herkes biricik değil. Olması da gerekmez ama hayatları da harcanmamalı. Şimdi ki ergenler veya geçmiştekiler terbiyesiz diye genelleme yapılması doğru değil. Anne sarılır mı sarılmaz mı bilemeyiz ama şiddet olmaması gerekiyordu yanlış yanlışYa bırakın yaaa. Her çocuk biriciktir diye diye aileleri suçlaya suçlaya bunları tepemizde çıkarttık. Şimdiki ergenlerin hepsi böyle terbiyesiz. Biz ergen olmadık sanki. Ben orda olsam o kızı orda döverdim. Hayvan. O anne yine sarılacak evladına. Yazık günah ya. Oksijen israfı
Bence de el kalkmaması gerekiyorduAnneye el kalkmaz. Kalkan el hakikaten kırılsın..
Hayır saldırganlığı tasvir etmek adına söyledim. Okuduğum her twit hayvan diye geçince elim alıştı sanırım. Şeytana uydu trendi ile bu cümle ayni şey değil.Hayvani duygular derken? Bi ara şaytana uydu vardı şimdi de trend hayvani duygular galiba
Zor ailelerde nasıl yaşam mücadelesi verilir diye belgesel çekseler bir hayat da benim ki olurdu. Ki değil itmek elimi kaldırmışlığım yok. Şiddetin her türlüsüne maruz kalmış biri olarak söylüyorum. Psikolojisi önemli bence çünkü onu bunu yapmaya iten zaten psikolojik sorunları
Lisede öğretmenim. Çocukların çoğunun ailesi üzerlerine titriyor. Aman ergen psikolojisi aman çocukların psikolojisi aman bilmem ne... Sonra ne oluyor o aileler hep okula gelip ağlıyorlar çaresiz. Şımarık çoğu. Hatta çoğunluğu. Yok böyle bir şey ya. Çocuk okulda bana küfretti. Üstüme yürüdü. Ne dendi biliyor musunuz? Psikolojisi bozulmasın.Ailesi tarafından hayatı mahvolmuş tonlarca çocuk var. Herkes biricik değil. Olması da gerekmez ama hayatları da harcanmamalı. Şimdi ki ergenler veya geçmiştekiler terbiyesiz diye genelleme yapılması doğru değil. Anne sarılır mı sarılmaz mı bilemeyiz ama şiddet olmaması gerekiyordu yanlış yanlış
Gerçekten insanların fikirlerini merak ettim asla yumuşatmak aklımdan geçmedi. Ki çocukluğum her türlü şiddete maruz kalarak geçti asla bu yola başvurmadım. Beni bir gazeteci vs gibi düşünün ihtimaller dahilinde soru soruyorum. Yazılanları gerçekten merak ediyorumBazı yapılanları bir sebebe bağlayarak yumuşatamayız diye düşünüyorum.
Ailenin hataları olabilir mi olabilir evet.
Ama bu demek değil annesine el kaldırıp merdivenden düşürsün.
O zaman çocukluğu sıkıntıyla geçen herkes piskopata bağlayıp gezinsin etrafta.
Videoyu izledim ama annenin o şekilde çekilmiş halinin yayılması üzdü beni, eminim kendisi de bu şekilde gündem olmaktan rahatsız olmuştur.
Videonun yayılması annenin acıyla ağlaması bugün beni üzen iki şeydi. Video yayıldı çocuğun da hayati bitti ailesi daha da zorlanacakKızın psikolojik problemi vardır yoktur bilemem, videoyu izlemediğim gibi uzman da değilim. Beni daha çok düşündüren şey aile içi bir olayın tüm ülke gündemine taşınmış olması. Kız 15 yaşındaymış, hatalar yapabilir bunu sosyal medyada ortaya dökmek insanların özel hayatını hiçe saymaktır. Umarım aile videoya alıp yayan kişi hakkında gerekeni yapar. İnsanımız röbtgenci gibi davranmayı başkalarının hayatına burnunu sokmayı ne çok seviyor ya.
Konuyu bambaşka yerlere saptirmislar....Ayrıca şu yazılanlara baksanıza. Çok komik gerçekten lincten kaçmak için aklına gelen herkesi öte tarafa yollamak
Eki Görüntüle 2644154 Eki Görüntüle 2644155 Eki Görüntüle 2644156 Eki Görüntüle 2644157
Aynen ya eline akıllı telefonu alan herkes bi deşifre haber peşinde.Kızın psikolojik problemi vardır yoktur bilemem, videoyu izlemediğim gibi uzman da değilim. Beni daha çok düşündüren şey aile içi bir olayın tüm ülke gündemine taşınmış olması. Kız 15 yaşındaymış, hatalar yapabilir bunu sosyal medyada ortaya dökmek insanların özel hayatını hiçe saymaktır. Umarım aile videoya alıp yayan kişi hakkında gerekeni yapar. İnsanımız röbtgenci gibi davranmayı başkalarının hayatına burnunu sokmayı ne çok seviyor ya.
Burda taraflar hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yaptığımız tonlarca konu vardı. Ne konu açanı ne mevzu olanları tanımazdık. Birinci elden bilgi sahibi olmadığımız konularda var. Ben insanların fikirlerini merak ediyorum. Bu pervasızlık değil ki. Hakaret veya küfür etmiyorum saygısızlık da etmiyorum.İşin iç yüzünü kimse bilemez.
İki tarafında haklı haksız yanları var belki.
Belki video yanlış tanıtıldı, çarpıtıldı.
Böyle bir videonun yayılması kız için kötü, hakkında konuşulması bile yıkıcı.
Birinci elden bilgi sahibi olmadığımız konularda şöyledir böyledir demek, sosyal medya lincine katılmak çok pervasızca.
Bunu burada gündem etmeniz de öyle.
Konu açan bireyler hür iradeleriyle anlatmak istedikleri kadar anlatıp fikir istiyorlar.Burda taraflar hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yaptığımız tonlarca konu vardı. Ne konu açanı ne mevzu olanları tanımazdık. Birinci elden bilgi sahibi olmadığımız konularda var. Ben insanların fikirlerini merak ediyorum. Bu pervasızlık değil ki. Hakaret veya küfür etmiyorum saygısızlık da etmiyorum.
Bu bambaşka bir mevzu burada dediğiniz gibi hatalıya odaklanacaksak aile ve idare değil mi ? Çocuk sizin üstünüze yürüyor yaptırım psikolojisi bozuk ellemeyin olsun tarzında düşünmüyor aksine tedavi edilmesi gerektiğini düşünüyorumLisede öğretmenim. Çocukların çoğunun ailesi üzerlerine titriyor. Aman ergen psikolojisi aman çocukların psikolojisi aman bilmem ne... Sonra ne oluyor o aileler hep okula gelip ağlıyorlar çaresiz. Şımarık çoğu. Hatta çoğunluğu. Yok böyle bir şey ya. Çocuk okulda bana küfretti. Üstüme yürüdü. Ne dendi biliyor musunuz? Psikolojisi bozulmasın.