Kimin ne yaşadığını ne olduğunu bilmiyorum, kimseyi kınamak da istemiyorum. Allah kimseyi annenin durumuna da kızın durumuna da düşürmesin, tek temennim bu. Gerçekten anneye çok üzüldüm. Kızı da pişman olmuştur yüksek olasılıkla , ergen gibi tipine bakınca. İnsan reglken bile çok sinirli olabiliyor, aşırı tepkiler verebiliyor. Belki bir anlık bir şeydi ona sorsak şuan zamanı geri almak isteyebilir. Anne de kendinden çok kızının düştüğü durum için çok üzülüyordur belki de. Burada kabahatli olan asıl kişi insanlık yapmak yerine o videoyu çekip prim peşine düşen şahsiyetsiz. Bu ara böyle saçma insanlar çoğaldı. Karga bir yavru martının kafasını canlı canlı oyup beynini yiyordu kuş daha canlı iken, adinin biri martıyı kurtarmak yerine izliyordu. Ya da biri diğerini dçvüyor ayırmak yerine videoya çekiyorlar. Sosyal medyaya bu kadar kıymet verenler ağır sorunlu. Bu videoyu paylaşmak hiç doğru değil, ünlüler de paylaşır olmuş. Hiç hoş değil, sadece kızın onuru yok , o annenin de onuru var. İnternette kızın abisi olduğunu söyleyen biri , kızın sinir hastası olduğunu , annesininse o an sara nöbeti geçirdiğini söylemiş, konuyu nasıl yaptıysa Aleviliğe bağlamış. Ayrıca telefon çekilişi yapmış. Ben hikayeye inanmadım ancak gerçekten abisi ise ağır sorunlu. Hayatlarının çok zor olduğunu düşündüren bir his oluştu bende, yine sadece iyi dilekler sunacağım onlara içimden. Kızılması gereken kişi yine o video çeken zibidi, insanları düşürdüğü durum umrunda oldu mu acaba