Bugün neredeyse çoğumuzun gördüğü bir haber vardı. Kız çocuğu ayakkabı almadı diye merdivenden annesini düşürmüş diye. Video da ise ayakkabı kelimesi geçmedi bambaşka bir mevzuydu sanki olay. Neyse her ne sebeple olursa olsun yeryüzünde hiçbir canlıya şiddet uygulanmamalı. Ben şiddete karşıyım genel olarak. Kınıyorum ! Anneler candır melektirlere girmeyeceğim. Çünkü her anne can melek olmuyor maalesef. Peki bu psikolojik sorunları olduğunu düşündüğüm insanın hayvani bir içgüdü ile tepki göstermesini haklı çıkarır mı ? Bence çıkarmaz..
Twitter da #anneyekalkanellerkırılsın diye gündem oldu. Neyse sorum şu: “sizce hatalı sadece kız çocuğu mu yoksa bu psikolojiye sürüklenmesinde ailesinin annesinin bir katkısı var mıdır ?” Bu kadar hırçın psikolojik ruhsal sorunları olduğu apaçık belli olan kızı tedavi ettirmede yanlış yol izlenmiş olma ihtimali, davranışlarıyla daha çok bozulmasına sebep olmuş olabilmeleri ihtimali var midir ?
Not: Anneyi merdivenden düşürmesinden bağımsız olarak cevap verirseniz sevinirim. Objektif yorumlarınızı merak ettim.