Peki kızın psikolojisi bozuk belli bu kız rezil oldum deyip intihar etse ne olacak.Ayrıca yardımcı olan her türlü yardimcı olur video çekmek normalmi sizce.Videoyu cekip yayınlayan kesinlikle kötü bir insan ancak kötü birinin aklına gelir çünkü.Birde yok a..... s...... senin yok yamulturum seni gibi basit basit konuşuyordu.Lütfen o kadınin ve yaptığının normal olduğunu savunmayın.En az kız kadar belki ondan daha anormal
E olasiliklarla konuşursak sinirlenince kendine hakim olamayan, annesini bile merdivenden iten bir kız, yolda atıyorum 'sevgilime ne baktım lan' dedi sinirlendi senin sacina başına yapissa,arabanin önüne atsa ne olacak?
O ne kadar ihtimalse bu da o kadar ihtimal.
Sonuçta kız insanların olduğu bir ortamda yapmaması gereken bir hareket yapmış ve bir şekilde bu hareketinin bir sonucu olmuş.
Kimse tepki vermeseydi, bunca zamandır değişmediği gibi yine aynı hayatına devam edecekti.
Videodaki kadın sizin icinizin yağlarını eritmedi mi ya? Açıkçası henim hoşuma gitti.
O davranışta bulunan bir kıza konudaki annesi , abisi gibi merhamet mi göstersin? En iyisini yapmis.
Sen anneni merdivenden it, car car car bağır elalemin dükkanında , milleti rahatsız et. Sana 'hanimefendi lütfen sessiz olur musunuz?' mu diyecekler?
İyi demiş bence , yamulturum seni diye.
Trakya agizi zaten ya, çok doğal geldi bana.
Zaten deli deliyi görünce comagini saklarmis. O esip gürleyen kız yanına yaklaşan kadını görünce hemen kediye dönüyor.
Neyse, elin deli kızı için konuyu uzatıp kendimi banlatamam.
Konu sahibi gorusumu sormus, ben de söyledim.
Sonuçta kız o davranışta bulunmasaydi bugün bunlar yasanmayacakti.
Suç kimsenin değil, sadece kendisinin. Hatali biri varsa - bana göre kızın ta kendisi.
Ha ben kimim? Öylesine bir KK yorumcusu.
Üç mesajdır dedigim gibi, inşallah aile açısından şer görünen bu olayda bir hayir vardır ,STKlar falan elinden tutar ailenin de kıza ve aileye psikolojik destek saglarlar