Sizce?

Kendisi , karsılıklı begenı olan site eslestık dedı. Dedıgı kısı de he tinder dedı. Gozlerımle gordum
Bana gene bak ya ne hale geldim melo yuzunden, mahalledeki mobese Naciye teyze gıbı oldum

eşleştik dediyse ben de tinder anlardım ama bu gönüldentepişenler.com gibi bi site de olabilir bilemedim

Tinderi duymuşum ama ne olduğunu bilmiyodum.Googleden baktımda geldim.Tinder etrafındaki yeni ve ilginç insanlarla tanışmanın eğlenceli bir yoludur. Beğenirsen sağa çek veya pas geçersen sola. Beğendiğin biri de seni beğenirse, bu bir eşleşme olur.Eşleştikten sonra çiftleşme olur diyo kılçıklı boş dönünce içerledi zaar sana tavır yapıyo

aha kanıt buldum cledyana haklıymışsın

konu sahibi kırmızı kartla ocak dışı ediyorum seni

Bende sadece kk yi biliyorum masallah Sosyal medya bilgileriniz engin deniz gibi

Başlarda çekici, gülüşü güzel abimiz konu sonlarına doğru korkuluğa dönüşse de kendisiyle Tinder da tanıştığınızı göz önüne alınca çok da yanlış yapmış gibi gelmedi bana.

Benim anlamadığım "Adamın cinsel bir amacı yok." yazmışsınız. Tinder da eşleşip evlenen kaç çift ola ki?

aha kanıt buldum cledyana haklıymışsın

konu sahibi kırmızı kartla ocak dışı ediyorum seni
Internet uzerinden tanistik instagram uzerinden yazistik yazmis o yuzden kimsenin aklina tinder gelmedi.
Onu ilk basta dese adamin niyet pat pat ortaya dokulecekti.
Ben tinderi duymadan dedim gerci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…