- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
O kadar ciddi kı vardım ıyı geceler diyerek sonlandırdı geceyiAma ciddi dusunuyorum yonunde beyan vermiş kilcik aslinda kunduz tam
Ben sordum instadan ne yazdi ilk diye. Yok tinderda eslestik once dedi.internet derken normal internet yani o zaman?
tinder yok yani? eee kim çıkardı tinder lafını yav
Kendisi , karsılıklı begenı olan site eslestık dedı. Dedıgı kısı de he tinder dedı. Gozlerımle gordum
Bana gene bak ya ne hale geldim melo yuzunden, mahalledeki mobese Naciye teyze gıbı oldum
Uzuntuden emoji koyamamistir. O kadar yol gitmis elde var sifirO kadar ciddi kı vardım ıyı geceler diyerek sonlandırdı geceyi
Hayırlısıylaevlenmekistiyorum.komeşleştik dediyse ben de tinder anlardım ama bu gönüldentepişenler.com gibi bi site de olabilir bilemedim
Site ismieşleştik dediyse ben de tinder anlardım ama bu gönüldentepişenler.com gibi bi site de olabilir bilemedim
Ben açıkçası mesleğini hiç sallamamıştım.. Adamı da sallamadım ki :) Görüşüncesi beğendim kör olmayası gözlerim:) benimde aklıma geldi tv kanalında yüzlerce çalışan var onları beğenmeyen adam kendini beğenmişin tekidir diodum. Doğru çıktı. Yok instgramda tanışmadık karşılıklı beğeni yapılan bir programda eşleştik. T..der.
Internet uzerinden tanistik instagram uzerinden yazistik yazmis o yuzden kimsenin aklina tinder gelmedi.aha kanıt buldum cledyana haklıymışsın
konu sahibi kırmızı kartla ocak dışı ediyorum seni
Bizim bülü uykuyu yarı etti bize de tasası kaldı:) Yatıyom ben kalsın bülüsüyle başbaşa:)
Napem anam bülüyü adamdan sayıyok böle:) uykuceğizimi feda edemem gendisi içün:)meloooo gitmee geri gel kızkendin günaha girmiceksin diye bizi günaha soktun burda
haksız yere adama sövdük senin yüzünden
şuna bak bastı gitti ya
Napem anam bülüyü adamdan sayıyok böle:) uykuceğizimi feda edemem gendisi içün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?