tinder değil ya instadan tanışmamışlar mıydıtinderda tanıştılarsa konu sahibi haksız
Otele gidelim dese gider mıydınEvde anam ve kızım olduğu detayını feci şekilde atlamış olması lazım kuzum
Hahahahahahaha yaaaa bullugun hakkı bullugevalla ben tinderdan olduğunu bilseydim bu kadar saydırmazdım. gözümden kaçmış demek ki
büllüğün hakkı büllüğe
adam haklı eli boş dönmüş onca yoldan
adamın kendine gerçekten çok güvendiğine emin misiniz? anlattığınıza bakılırsa fiziği pek de iyi sayılmazmış. bazen erkekler flört sırasında depar atar sonrasında da çok depar atmış olmamak için kadından yeşil ışık bekler. siz akşam dönünce o yeşil ışığı yakmışsınız. ertesi gün öğrenebilirsiniz sizi beğenip beğenmediğini. ama bence "bu kadın beni beğenmez" diye düşünmüş olabilir buluşmadan sonra. karşı tarafa iletişiminizle ilgili memnuniyetinizi belirttiğiniz sürece kafaların karışacağı hiçbişiy yok.Araba kullanırken bile dönüp gözüme bakıyodu:) yemekte keza.. sonra sahilde yürürken.. adamda sıkılmış bir hal yoktu. Ama beni beğendiğine dair hiç söz etmedi..
O an idrak edemez hatun niyetliyken yer buluruz diye dusunur erkek kafasiEvde anam ve kızım olduğu detayını feci şekilde atlamış olması lazım kuzum
Tevbe estağfurullah abdesimi bozdurma kız otel motel hayırlı işlerOtele gidelim dese gider mıydın
Evet ben de instagram sandiydim konuda oyle yaziyordu sanki gozlerim mi bozuldu benim acabavalla ben tinderdan olduğunu bilseydim bu kadar saydırmazdım. gözümden kaçmış demek ki
büllüğün hakkı büllüğe
adam haklı eli boş dönmüş onca yoldan
İcinde sevısmek yoksa neden kullanıyorsun o programıTevbe estağfurullah abdesimi bozdurma kız otel motel hayırlı işler
Tevbe estağfurullah abdesimi bozdurma kız otel motel hayırlı işler
Otelde dus yok sanki abdest almak ıcınabdest diyo bi dakka
sen bu adamla instada mı tanıştın tinderda mı onu diyiver hele
Kız konuyu düzgün okuyun internette tanıştım diyoom sonra ins. Üzerinden yazıştım diyommabdest diyo bi dakka
sen bu adamla instada mı tanıştın tinderda mı onu diyiver hele
Melo hanım hanımcık durup kalem gibi sarma sarıyorum dediyse adam otele gidelim de dıyememıstırO an idrak edemez hatun niyetliyken yer buluruz diye dusunur erkek kafasi
Kız konuyu düzgün okuyun internette tanıştım diyoom sonra ins. Üzerinden yazıştım diyomm
İnternetin neresinde tanıstın ayol duzgun yazsana bilsinler ona gore yorumlasınlarKız konuyu düzgün okuyun internette tanıştım diyoom sonra ins. Üzerinden yazıştım diyomm
Kendisi , karsılıklı begenı olan site eslestık dedı. Dedıgı kısı de he tinder dedı. Gozlerımle gorduminternet derken normal internet yani o zaman?
tinder yok yani? eee kim çıkardı tinder lafını yav
Sana bir Pirhana balığı alacam baktın sana karşı Dikilen bülük var Aç Çadırı sal balığıKız konuyu düzgün okuyun internette tanıştım diyoom sonra ins. Üzerinden yazıştım diyomm
Ama ciddi dusunuyorum yonunde beyan vermiş kilcik aslinda kunduz tamMelo hanım hanımcık durup kalem gibi sarma sarıyorum dediyse adam otele gidelim de dıyememıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?