Sizce?

tinder değil ya instadan tanışmamışlar mıydı tinderda tanıştılarsa konu sahibi haksız

Tinder diye okudum. Tinder'in kurulus amaci zaten 'casual' dedigimiz, gelecege yonelik beklentisi olmayan, sadece 'her anlamda' guzel zaman gecirebileceginiz insanlarla tanismak diye biliyorum. Ben evlenmeden once oyleydi en azindan :)))

Araba kullanırken bile dönüp gözüme bakıyodu:) yemekte keza.. sonra sahilde yürürken.. adamda sıkılmış bir hal yoktu. Ama beni beğendiğine dair hiç söz etmedi..
adamın kendine gerçekten çok güvendiğine emin misiniz? anlattığınıza bakılırsa fiziği pek de iyi sayılmazmış. bazen erkekler flört sırasında depar atar sonrasında da çok depar atmış olmamak için kadından yeşil ışık bekler. siz akşam dönünce o yeşil ışığı yakmışsınız. ertesi gün öğrenebilirsiniz sizi beğenip beğenmediğini. ama bence "bu kadın beni beğenmez" diye düşünmüş olabilir buluşmadan sonra. karşı tarafa iletişiminizle ilgili memnuniyetinizi belirttiğiniz sürece kafaların karışacağı hiçbişiy yok.
aaaaaa tinderdan mı buluştunuz şimdi gördüm. ee bu adam sevişmek istemiş yanlış yerde sevgili aramışsınız

internet derken normal internet yani o zaman?
tinder yok yani? eee kim çıkardı tinder lafını yav
Kendisi , karsılıklı begenı olan site eslestık dedı. Dedıgı kısı de he tinder dedı. Gozlerımle gordum
Bana gene bak ya ne hale geldim melo yuzunden, mahalledeki mobese Naciye teyze gıbı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…