Önümü de kesmiş gurban olduğum nifakınıda bol tutamdan atmış:)))) taam taam kılçık saygıda kusur etmemek için bakmadı,oldumu kız?:))Ama ben ona da nifak ektim saygıdan goze bakılır konusurken dıye
Kı oyle, gozume bakmayan insanı saygısız dıye adlandırırım her daım♥
Kilciklari varmisYok ya Satmaz herhalde? Bülüsüzmüş hem? Bülüsü yoksa neyi var merak ettim
Yol boyunca hiç yazmadı mı?Uzun bir yoldan geldi benim için,kısa yol olsa sormazdım..
Melo sana guvenıyorum, guzel bır aksamdı yine yapalım demeyip vardım ıyı geceler diyen adamın, ınsallah gunaydın mesajına dusmezsın.Önümü de kesmiş gurban olduğum nifakınıda bol tutamdan atmış:)))) taam taam kılçık saygıda kusur etmemek için bakmadı,oldumu kız?:))
Ins yarın gızlı gızlı yazısıp buluksuz kılcık demezsin burda
Gunaydına düşecek gıbı hissediyorum sen ve decemBer haklı cıktınız...Kilciklari varmis
Buna düşenin tez boynu kesileMelo sana guvenıyorum, guzel bır aksamdı yine yapalım demeyip vardım ıyı geceler diyen adamın, ınsallah gunaydın mesajına dusmezsın.
Tinder'dan tanistiginiza gore o hemen ayrilacak miyiz diye sormasinin sebebi 'sana gecmiyor muyuz yani' nin hayalkirikligi.
Tindertinder değil ya instadan tanışmamışlar mıydıtinderda tanıştılarsa konu sahibi haksız
naptm ben he naptım size saçımı süpürge ettim gene yaranamadımGunaydına düşecek gıbı hissediyorum sen ve decemBer haklı cıktınız...
En azindan gunaydina dusmus gibi yapip kilçiği oltaya getirip ekmesini umacagim. Ben yapardimGunaydına düşecek gıbı hissediyorum sen ve decemBer haklı cıktınız...
Tinder
Melo bak mantıklı, sunu yapabilirsinEn azindan gunaydina dusmus gibi yapip kilçiği oltaya getirip ekmesini umacagim. Ben yapardim
NidenTinder
Uuuu intikamm kulağa hoş geliyooreeeeMelo bak mantıklı, sunu yapabilirsin
Aksam bi yemek yer ordan da bana geceriz dese adam depar ata ata gelirMelo bak mantıklı, sunu yapabilirsin
DecemBer yukarıda mantıklı bısı yazdı bak. Tinder den gelen adam sevısmek ister diyor. Margaret te yazdı aynısını.
Evde anam ve kızım olduğu detayını feci şekilde atlamış olması lazım kuzumAksam bi yemek yer ordan da bana geceriz dese adam depar ata ata gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?