o değil de bu kadar ani karar alan, kararları yön değiştiren bir insan olarak hayatınız çok zor olmalı. Yemekte de böyle davrandıysanız adam iyi geceler yazmakla bile zarif davranmış.
her şey güzellik değil. Denge ve dinginlikte önemli.
vallahi şu an adamcağız gözümün önünde gökkuşağı gibi, iyi, kötü,zarif, mal.....
konu bitimi adam ölçek zaten onu anladım onda sorun yok. Ama siz biraz sakin olun.
Görüşmeden canım diyormuş görüşünce iyi geceler hadi bb valla gerçekten beğense en azından bir şey söylerdi diye düşünüyorum belki yarın söylerHee zengin villasını atını katını yatını üzerime yapacakmış ondan aşık oldum. Yoksa tırı vırı
Heriften soğudum kız sayende:)))Kızlar balık kılcıgı tipli bır adam yuzunden tartısmayın
Hahahaha ben hep ilk onu sorarım. Yakışıklılık sorar genelde kızlar .. sonra 2. Olarak ta sey derim baba parası mi alın teri mi?Gece gece güldürdün benimaddiyat neden geldi aklına
Allah beni bugunler ıcın yaratmışHeriften soğudum kız sayende:)))
Valla güzelim hayat tecrübem var güvenirim de bence kriterlerin önceliğin bu olsun. ..Hee zengin villasını atını katını yatını üzerime yapacakmış ondan aşık oldum. Yoksa tırı vırı
Duyguların Darma dağınHeriften soğudum kız sayende:)))
Kesinlikle buna katılıyorum.Valla güzelim hayat tecrübem var güvenirim de bence kriterlerin önceliğin bu olsun. ..
Ben şimdi moda girdim artık o bana yazsa da ben bir balık kılçığına layık değilim byee diyebilirim:))Allah beni bugunler ıcın yaratmış
Ben arkadaslarımın eskı sevgililerini aramalarını engelleme butonuyum
Konu türkçeyi doğru kullanmaksa kelimeden sonraki virgülün ardından boşluk bırakılır. Ardı ardına iki tane noktalama işareti kullanılmaz.Evet dengesizin tekiyim ama mesajları doğru okuyorum bak en azından. Adama mal dediğimi hangi mesajda okuduysan bana da söyle,ya da sana bir gözlük hediye edeceğim canım. :) Bir de nolur ölçek deme C harfini de vermiş yaradan:) Katletme şu canım Tükçe'mi yüreğim daraldı.
Hahahaha ben hep ilk onu sorarım. Yakışıklılık sorar genelde kızlar .. sonra 2. Olarak ta sey derim baba parası mi alın teri mi?
Heriften soğudum kız sayende:)))
İşte bu kadar.Ben şimdi moda girdim artık o bana yazsa da ben bir balık kılçığına layık değilim byee diyebilirim:))
Estağfirullah olur mu. Ama şöyle bisey var. Eskide.kaldi o delikanlilik yok karakter marakter. Sonuçta hepsinin bir pis huyu var.. bari para olsun .. düşünsene hem huyu kötü hem fakir. ÇıldırırsınBen Çok Cahilim demekki.. Para pul aklıma gelmez gelmedi de zaten Vardım gitti. Bende ilk karakterine bakarım ama anlamam
Evet canım aşk meşk hikaye aslinda.. parasız saadet olmaz gerçekten..Kesinlikle buna katılıyorum.
İlkinde asık olduk ve bıttı.
Ikinci de once maddiyat sonra huzur.
Estağfirullah olur mu. Ama şöyle bisey var. Eskide.kaldi o delikanlilik yok karakter marakter. Sonuçta hepsinin bir pis huyu var.. bari para olsun .. düşünsene hem huyu kötü hem fakir. Çıldırırsın
İşte bu kadar.
Karısı kucucuk cocugunu alıp neden bosadı bunu sence? Kimbılır kibiriyle nasıl bezdirdi kadını.
Kadında suc olsaydı, sen sorduğunda sabaha kadar kotulerdı kadını anlasamadık bıttı demezdi.
Oyuzden tıpı de kılcik gıbı olduguna gore, hıc oyle uzuluncek bısı yok.
Ama sen oyle mı, en guzel en kadın yasındasın.
Eglenmek varken bunu mu kabartcan?
Bosver....
Tabi,kesinlikle katılıyorum. Bazisi cimri baya bir de mesela adamın altında son model pahali bir araç var. Giyimi falan güzel. Ofiste çekilmiş boy boy fotolar var..kızlar zannediyor ki aaa zengin. Halbuki babasi sağolsunHer zenginde eli açık olmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?