Sizce?

Evet dengesizin tekiyim ama mesajları doğru okuyorum bak en azından. Adama mal dediğimi hangi mesajda okuduysan bana da söyle,ya da sana bir gözlük hediye edeceğim canım. :) Bir de nolur ölçek deme C harfini de vermiş yaradan:) Katletme şu canım Tükçe'mi yüreğim daraldı.

Konu türkçeyi doğru kullanmaksa kelimeden sonraki virgülün ardından boşluk bırakılır. Ardı ardına iki tane noktalama işareti kullanılmaz.

Bunları uygulamaksa benim açımdan hiç zor değil ama o yerine ö, c yerine ç kullanmayı seviyorum. Sevdiğim şeylerden de beni kimse alıkoyamasss kısımmmm (kızım)

Ayrıca gözlük hediye etmene gerek yok 1.5 astigmatım ama sadece cool görünmek istediğimde takıyorum gözlüklerimi ve sana bu gece cool görünmeyeçeğim c de kullanmıçem işte ç kullançem...

Beni yıldıramassın.....

Hahahaha ben hep ilk onu sorarım. Yakışıklılık sorar genelde kızlar .. sonra 2. Olarak ta sey derim baba parası mi alın teri mi?
Ben Çok Cahilim demekki.. Para pul aklıma gelmez gelmedi de zaten Vardım gitti. Bende ilk karakterine bakarım ama anlamam

Ben şimdi moda girdim artık o bana yazsa da ben bir balık kılçığına layık değilim byee diyebilirim:))
İşte bu kadar.
Karısı kucucuk cocugunu alıp neden bosadı bunu sence? Kimbılır kibiriyle nasıl bezdirdi kadını.
Kadında suc olsaydı, sen sorduğunda sabaha kadar kotulerdı kadını anlasamadık bıttı demezdi.
Oyuzden tıpı de kılcik gıbı olduguna gore, hıc oyle uzuluncek bısı yok.
Ama sen oyle mı, en guzel en kadın yasındasın.

Eglenmek varken bunu mu kabartcan?
Bosver....

Ben Çok Cahilim demekki.. Para pul aklıma gelmez gelmedi de zaten Vardım gitti. Bende ilk karakterine bakarım ama anlamam
Estağfirullah olur mu. Ama şöyle bisey var. Eskide.kaldi o delikanlilik yok karakter marakter. Sonuçta hepsinin bir pis huyu var.. bari para olsun .. düşünsene hem huyu kötü hem fakir. Çıldırırsın

Kesinlikle kadını bezdirmediyse insan değilim.. Yok yas tutmam zaten de şurda benim zeki kk hatunlarımdan yorum alim dedim,haklıymışım:) sizi seviyooooreeeee

Her zenginde eli açık olmuyor ki
Tabi,kesinlikle katılıyorum. Bazisi cimri baya bir de mesela adamın altında son model pahali bir araç var. Giyimi falan güzel. Ofiste çekilmiş boy boy fotolar var..kızlar zannediyor ki aaa zengin. Halbuki babasi sağolsun musluğu bir kesse babası, kiza yemek ismarlayamaz kerkenez

Beğenmemiştir genelde öyle oluyor çünkü ya da bir hareketinden o an soğumuştur ama direk kestirip atamadığı için o şekilde tepki vermiştir. Çok takılma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…