- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Hadi bizde seni seviyore, kılcikları sevmiyore.Kesinlikle kadını bezdirmediyse insan değilim.. Yok yas tutmam zaten de şurda benim zeki kk hatunlarımdan yorum alim dedim,haklıymışım:) sizi seviyooooreeeee
Yunan heykeli demişken ben de Benedict Cumberbach buradan sevgilerimi gonderiyorumHadi bizde seni seviyore, kılcikları sevmiyore.
Yunan heykelı candır
Bende khal drogoyaYunan heykeli demişken ben de Benedict Cumberbach buradan sevgilerimi gonderiyorum
Ben ne zenginler biliyorum dışarıda 1 cay bile içmezTabi,kesinlikle katılıyorum. Bazisi cimri baya bir de mesela adamın altında son model pahali bir araç var. Giyimi falan güzel. Ofiste çekilmiş boy boy fotolar var..kızlar zannediyor ki aaa zengin. Halbuki babasi sağolsunmusluğu bir kesse babası, kiza yemek ismarlayamaz kerkenez
Çok doğru canim. Bazılarını bende merak ediyorum acaba cimrilikten yedikleri gitmesin diye tuvalete de mi gitmiyorlarBen ne zenginler biliyorum dışarıda 1 cay bile içmezRabbim zengin verecekse eli açık olanından versin Cimriside hiç çekilmez
Büzük ameliyatı oluyorlardır..Çok doğru canim. Bazılarını bende merak ediyorum acaba cimrilikten yedikleri gitmesin diye tuvalete de mi gitmiyorlar
Ben açıkçası mesleğini hiç sallamamıştım.. Adamı da sallamadım ki :) Görüşüncesi beğendim kör olmayası gözlerim:) benimde aklıma geldi tv kanalında yüzlerce çalışan var onları beğenmeyen adam kendini beğenmişin tekidir diodum. Doğru çıktı. Yok instgramda tanışmadık karşılıklı beğeni yapılan bir programda eşleştik. T..der.Büyük bir tv kanalinda yonetici adamin etrafinda cok kadin vardir yaa illa tanisirdi birileriyle. Instagram son seçenek olurdu. Pek tekin gelmedi bana. Daha once dediğim gibi bu kilcikbey sadece cinsellik pesinde olabilir. İnstagramda tanisma nasil oldu? Merhaba falan mi yazdi direkt?
Onun yazmasini bekleseydiniz keşke. Ama o mesaj orada olmamis. Bence kendinizi az geri cekin mesaj atarsa atin atmazsa da unutun.Hanımlar iyi geceler, Yaklaşık 10 gün evvel bir beyle tanıştım internet üzerinden.. ins. Üzerinden yazıştık çok oralı olmuyordum esasında. Kibirli titiz bir görüntüsü vardı. Bugün için yüzyüze görüşme teklifine evet dedim ve akşam yemek yedik. Ben adamı çok beğendim. O bir yorum yapmadı ama görüşme süresini uzattı epey,hemen ayrılmak istemedi. Eve gelince sallamadığım zamanlardaki yazışmaları tekrar okudum. Yazışmalarda iyi geceler canım vs mevcut. Kelimeler arasında canım kullanmış. Ancak bu akşam onu uğurlayınca içime bir kurt düştü.. kimbilir neyime takıldı bakalım gidince belli olur dedim. Sonra varma saatine yakın VARDIN MI? Diye yazdım. Gelen cevap ''evet şimdi geldim'' "iyi geceler"... şaşırdım açıkçası. Soğuk ve kapalı bir cümle değil mi? Sanırım kafasına oturmayan bir yanım oldu.. Sizin yorumunuz nedir merak ettim,adamı baya beğenince beklenti oluştu şimdi.Ama hayal kırıklığına uğratılacağımı hissettim. Sizin hisleriniz neler söyler bu akışa acaba?
Konu sahıbı adamdan suan tiksiniyorOnun yazmasini bekleseydiniz keşke. Ama o mesaj orada olmamis. Bence kendinizi az geri cekin mesaj atarsa atin atmazsa da unutun.
Canım benim o adam gururlu davransa idi benim başta yazmayışlarıma gurur ederdi. Hep cevapsız bırakmışım o yazmış üstelemiş.. Hani demem o ki benim memnuniyetimi belirtmeme gerek yok o memnun olsa söylerdi zaten. Herifimiz bal gibi beni beğenmedi:))görüşmeden keyif aldığınızı teşekkür ettiğinizi söyleyin ki net olarak hissinizi bilsin. ertesi gün iplerli ona bırakın yazmazsa da bidaha yazmayın
Burda birkac kez denk gelmistim o uygulamada erkekler genelde cinsellik için birilerini ariyor diye. Temkinli olun guvenmeyin kimseye hemen.Ben açıkçası mesleğini hiç sallamamıştım.. Adamı da sallamadım ki :) Görüşüncesi beğendim kör olmayası gözlerim:) benimde aklıma geldi tv kanalında yüzlerce çalışan var onları beğenmeyen adam kendini beğenmişin tekidir diodum. Doğru çıktı. Yok instgramda tanışmadık karşılıklı beğeni yapılan bir programda eşleştik. T..der.
Tabe konu sahibi adamı unuttu hatta,o kim? Kimden bahsediyoz kızlar sorun neKonu sahıbı adamdan suan tiksiniyor
Bı de yukarıda begendım yazmaz mısın agagababahaTabe konu sahibi adamı unuttu hatta,o kim? Kimden bahsediyoz kızlar sorun ne
Onun Bülüsünü kopatır Balıklara yediririzBurda birkac kez denk gelmistim o uygulamada erkekler genelde cinsellik için birilerini ariyor diye. Temkinli olun guvenmeyin kimseye hemen.
Aman bana bakma sen aşık bile olmuş olabilir ve az önce unutmuş olabilirimBı de yukarıda begendım yazmaz mısın agagababaha
Begenmedın, heyecanlandın sadece
Allahım yaa öldürdünüz beni kızlaaaaaarr:) bülüsü bilem yok belkimOnun Bülüsünü kopatır Balıklara yediririz
Eve vardın mı dan, bülüsü yok belkıye gelen kadınlar kadınlarımız...Allahım yaa öldürdünüz beni kızlaaaaaarr:) bülüsü bilem yok belkim
uzun yoldan geldi demiştiniz kaç saatlik yol? direkt kendini yatağa atmış olabilir. ya da gece sizde kalmayı umut etmiş olabilir mi? çok paralı adamların sevgili bulmada sıkıntı yaşadığını sanmıyorum belki de derdi sevişmekti.Canım benim o adam gururlu davransa idi benim başta yazmayışlarıma gurur ederdi. Hep cevapsız bırakmışım o yazmış üstelemiş.. Hani demem o ki benim memnuniyetimi belirtmeme gerek yok o memnun olsa söylerdi zaten. Herifimiz bal gibi beni beğenmedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?