İşte erkek dediğin.. 1 saatte tozu kalmaz böööleeee:) kadının fendi erkeki yendiEve vardın mı dan, bülüsü yok belkıye gelen kadınlar kadınlarımız...Bunların hepsi toplam Bı saatte oldu agahagagagaa
Cok parası var diye her kadınla sevısecegını dusunen su adamlarla röportaj yapıp ' sen hıc tipine bakiyor musun Allah aski için dogruyu soyle' demeyi cok isterdimuzun yoldan geldi demiştiniz kaç saatlik yol? direkt kendini yatağa atmış olabilir. ya da gece sizde kalmayı umut etmiş olabilir mi? çok paralı adamların sevgili bulmada sıkıntı yaşadığını sanmıyorum belki de derdi sevişmekti.
buluşma esnasında göz teması kurmayıp sessizlik esnasında sağına soluna bakınıp durduysa ya da size karşı eğilip pek konuşmadıysa olumsuzdur.
Ayyy deme... Konu sahıbı bize ihanet eder misin durust ol asdfajaşimdi adamın büllüsünden pilav yapıyo ama adamdan bi mesaj gelse konu sahibi hepimizi satar
Pişt uyudun mu eşiğinden döndü konu sahibi. Iyiki konu acmisEve vardın mı dan, bülüsü yok belkıye gelen kadınlar kadınlarımız...Bunların hepsi toplam Bı saatte oldu agahagagagaa
DecemBer adam yazdıgı an bizi satacak dedı, bir ufak yıkıldımPişt uyudun mu eşiğinden döndü konu sahibi. Iyiki konu acmis
Benim de icimde bir suphe var bu konudaDecemBer adam yazdıgı an bizi satacak dedı, bir ufak yıkıldım
Araba kullanırken bile dönüp gözüme bakıyodu:) yemekte keza.. sonra sahilde yürürken.. adamda sıkılmış bir hal yoktu. Ama beni beğendiğine dair hiç söz etmedi..uzun yoldan geldi demiştiniz kaç saatlik yol? direkt kendini yatağa atmış olabilir. ya da gece sizde kalmayı umut etmiş olabilir mi? çok paralı adamların sevgili bulmada sıkıntı yaşadığını sanmıyorum belki de derdi sevişmekti.
buluşma esnasında göz teması kurmayıp sessizlik esnasında sağına soluna bakınıp durduysa ya da size karşı eğilip pek konuşmadıysa olumsuzdur.
Ben yine yuzde doksan guvenmıstımBenim de icimde bir suphe var bu konuda
Saygı geregı insanlar konusurken goze bakar, bızı satacak mısın dogru soyleAraba kullanırken bile dönüp gözüme bakıyodu:) yemekte keza.. sonra sahilde yürürken.. adamda sıkılmış bir hal yoktu. Ama beni beğendiğine dair hiç söz etmedi..
Çok keskin donusler yapiyor ya o yuzdenBen yine yuzde doksan guvenmıstım
Yaklasik yırmı kere benı begenmedı yazdı elimizde kanıt varÇok keskin donusler yapiyor ya o yuzden
Beni begendi biliyodum işte sizi fesat gacilar diyebilir bize
Araba kullanırken bile dönüp gözüme bakıyodu:) yemekte keza.. sonra sahilde yürürken.. adamda sıkılmış bir hal yoktu. Ama beni beğendiğine dair hiç söz etmedi..
Ama ben ona da nifak ektim saygıdan goze bakılır konusurken dıye
Bır hayal kırıklığını daha tasıyamam.....evet senin cevabını bekliyoruz mutlumelobüllülerin tarafında mısın yoksa kukuş kardeşliğinde misin tarafını seç
Yok ya Satmaz herhalde? Bülüsüzmüş hem? Bülüsü yoksa neyi var merak ettim
Bir gunaydin mesajina bakar bu işAma ben ona da nifak ektim saygıdan goze bakılır konusurken dıye
Kı oyle, gozume bakmayan insanı saygısız dıye adlandırırım her daım
Ins yarın gızlı gızlı yazısıp buluksuz kılcık demezsin burdaSizi bi bülüye satarmıyım kız aşkolsun,size bin kılçık feda olsun yavru kurtlarım benim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?