Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

freeGirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
492
668
53
Hayırlı geceler arkadaşlar.
kafamı kurcalayan bir durum var, size de sormak istiyorum aslında basit bir mesele ama her şeye aşırı hassas baktığın için kafama takılıyor sanırım. kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz Bayram bittikten sonraki gün memleketlerine gidecekler yazı geçirmek için, iki tane görümcen var bir tanesi yakınımda oturuyor diğeri de 45 dakika uzağımda. uzakta olan Görümcem beni aradı ve bayramda geleceğini annesini yolcu ettikten sonra Hafta sonuna kadar kalacağını söyledi. Yalnız bana hiç sorma yok senin bir planın var mı diye, Neyse ben de anneme gitmeyi düşünüyorum hazır tatilken dedim bana bozuldu biraz bir buçuk aydır görüşmüyoruz havalar ısınıyor annene sonra gidersin dedi. Ben de okullar varken kolay kolay Gidemem senin kalmaya niyetin olduğunu bilmiyordum dedim, biraz bozulur gibi oldu sen bilirsin tarzı konuşup kapattık ve ben bu durumu gereksiz kafama takıyorum sizce ayıp mı etmiş oldum?

Sizde kalması şart mı, annesinin evinde kaşsa giderken de anahtarı kardeşine bıraksa olmuyor mu? Ya da kız kardeşinde kalsın. Siz de ailenizi görme hakkına sahipsiniz sonuçta,

Sizde kalması şart mı, annesinin evinde kaşsa giderken de anahtarı kardeşine bıraksa olmuyor mu? Ya da kız kardeşinde kalsın. Siz de ailenizi görme hakkına sahipsiniz sonuçta,
Şart değil bende buna takiliyorum değişik geliyor

Sizin müsait olup olmadiğınizi sormayarak o ayip etmis olmuyor mu ?

Sizinde aileniz var sonucda düşüncesiz.olmasa zaten böyle birşeyi demez..

Kendisi plan yapıyorsa sizde yapabilirsiniz bunu düşünmüyorsa kendi sorunu kızkardeşi yakınmış orda vakit geçirsin bide 45 dk yoldan gelip kalmak nedir annesi buradayken kalsaymış şimdi kime kalacak
Yani hadi kaldi diyelim kaç gün 10 kişi olucaz diğer görümcemle beraber çocukları da hep küçük hepsinin

45 dakikalik yol çokta uzak değil, sizi görmek isteyen haftasonlari da gelebilir. Sizinde aileniz, kendi planlarınız var, emrivaki yapması hoş değil.
Bayılıyor kalmaya gelince yani öyle anlamsız bir yapısi var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…