Sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yoo emrivaki yaparak ayıbı kendi yapmış. iyi yapmışsın

Afferim, bence verilebilecek en iyi cevabi vermissin. Bi daha da böyle bi saygisizlik yapmaz

Anasının evinde kalsın?
Ay görümceme mi sorcam nereye nezaman gideceğimi yahu?

Çok iyi yapmissin

Yok yav iyi yapmışsın daha yüz bulamaz rahat rahat. Ne demek annene sonra gidersin insan söylemeye utanır

Size sorarak plan yapmamış bozulması biraz abes oluyor. Size sorsa ve siz bile bile gitme planı yapsanız ayıp olmuş diyeceğim de öyle bir durum yok kasmayın siz de kendinizi. Annesinin evi var yakında diğer görümceniz var kardeşleriyle vakit geçirir yapacak bir şey yok. Size sormayı danışmayı akıl eder belki bir dahakine.

Sizin planlarınız varmış o da son dakika söylemiş. O anlık bozulmuş olabilir ama aklı başında bir insansa bunu anlayışla karşılaması lazım. Annesinin evinde kalabilir.

Aman en guzelini yapmissin birak ailenle gecir

Sizin gibi görümce kaldımı maşaallah :)
Mecburiyet diyelim biz buna. Herşeyi bir kenara bırakıyorum kardeşime olan saygımdan yine yapmam. Hem geline gidip napıcam onun evinde de mutfaktan çıkamıyorum. Uzatırım ayaklarımı evimde mis gibi.. Ama bizim toplumda başkasına çökme huyu çok kötü ya..

Sizinle vakit geçirmek isteyen sizin müsait olup olmadığınızı sorardı. E geleceği yer yabancı değil ki size sormamış. Siz de o insanlar gel deyince gel git deyince git diyecek vaziyette olmadığımıza göre ayıbı siz değil o yapmış oluyor. Sakın bu durumu içselleştirmeyin. Yoksa sizi manipüle edebilirler. Bozulmak istemeyen önce size sormalıydı.

Hic takilma annesinin evinde kalsin niye kaliyorsa annesi yokken. Seninde anneni gorme hakkin var cevabini guzel vermissin geri adim ayma bencillik yapmak istemis elinde patlamis iyi oldu bosver

Neyse ben de anneme gitmeyi düşünüyorum hazır tatilken dedim bana bozuldu biraz bir buçuk aydır görüşmüyoruz havalar ısınıyor annene sonra gidersin dedi.
Hem habersiz bir sekilde emrivaki yapiyor hem de sonra gidersin diyerek akil mi veriyor.. ? Ba ba ba ba ba...
Ablacim bu gorumce yakin bir zamanda benden izinsiz wc'ye dahi gidemezsin derse sasirma.
Sanki gorumce degil sadrazamin bir taraflari pasam..
Cok rahat ve patavatsiz gorumcen.Burasi misafirhane mi her istediginde cat kapi gelesin..
Haber ver gel,o ayri..Ama annemi gormek icin ayarlama yaptim dedigimde : "ona sonra git,ben geliyorum" dersen tadimiz kacar yani..

Ne ayıp etmesi yahu siz ona göre mi plan yapacaktınız. Hiç ayıp değil tabini okullar kapalıyken annenize gideceksiniz bozulursa bozulsun ona göre hayatınızı ayarlayamazsınız

Annesinin evinde kalsin madem.

sınırlarınızı çizmeye başladığınızda en çok rahatsız olanlar sizi zamanında en çok kullanmış olanlardır. (kullanma lafı için üzgünüm ama en uygunu oydu)bu hiç değişmez. yola devam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…