sizce?

aşkı en çabuk erkekler mi yoksa kadınlar mı daha çabuk unutur ?

• Ankete Katılan
    183

EsraCadi

inci'm kızım biriciğim(ssçs)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
489
21
643
41
hadi bakalım ankete!erkekler mi kadınlarmı ve neden ?

Erkekler,kendilerini Başka Kollarda Avutmayi Hemen Gerçekleştirirler

Yaşadığın Duygu yoğunluğuna ve paylaşımlarla alakalı bir durum bu erkekde kadında çabuk unutur diye genel bir şey söylemek yanlış olur bence.
Sadece kadınlarda herşeyi paylaşabilme özelliği olduğundan anlatıp kendini rahatlatabilir ama erkekler pek böyle şeyleri konuşmaktan keyif almıyorlar diye düşünüyorum.

Bende ikiside şıkkından yanayım çünkü unutmanın cinsiyeti yoktur bana göre ama kim kendini neyle avutur onu bilemem kişisine göre değişir.

kişisine bağlıdır. kimi erkek unutamaz saplantı haline getirir.aşkım aşkım die meler durur kimi erkek ertesigün birini bulur. kimi kadın ömür boyu izdivaya çekilir.kimi de 3 gün sonra çantamı aldım koluma çıktım sevgilimle yoluma ..

müslümcü erkekler unutmaz,
popçu erkekler günlük yaşar, unutur
klasikciler pek aşık olmaz,
sanat müziği dinleyenler sürekli hatırlar ama kabullenirler,
türkücüler arkasından ağıt yakıp ağlar, yaralarına tuz basarlar,

bende dilim döndünce onları katagorize ettim.
erkeklerden yana kullandım oyumu, çesitlerine görede naparlar yukarda işte
buda benim yorumum....

Ben ikisdide sikkina oy verdim cunku duygular soz konusu, ask olayi bu, asik olabilir ama sonra unutur bunda kadin ve erkek esittir, kadinlar cabuk erkekler cabuk diye dusunemiyorum,kisiligine bagli, karsisindaki unuttu sansin diye icine atan aski hala canli olan cok kadin yada erkek vardir, gercek asksa sozde unutulur, kalpten degil

erkekler daha çabuk unutur çünkü onlar kadınlardan daha az duygusal olurlar bence kadınlar genelde duygularıyla hareket ederler....

bence biz kadınlar daha çabuk unutuyoruz yada unutmuş gibi yapabiliyoruz erkekler aslında bizden daha duygusallar ve onlar duygularını saklamak için çaba sarfetselerde bisüre içinde anlaşılıyor unutamadıkları ama biz kadınlar öyle değil hemen unutmasakta unutmuş gibi yapabiliyor veya karşımıza daha iisi çıkarsa die düşünüp unutmayı kolaya indirgeyebilioruz... tabi ben kadınlar kulübü için yazmadım bunu genel olarak yazdım çünkü çevremde tanıdığım hemen hemen bütün kadınlar böyle buda benim analizim

aslında iki tarafta unutabilir ama kadın iradeye bağlı bişey erkek anında başka taraflara kayabilir ama kadın bekler diye düşünüyorum en azından birqaz zaman geçer geri gelmezsede giden gitmiştir zatn

kişiden kişiye değişir şartlar bence unutturmazda uzaklaştırır.CANLI TUTMAK LAZIM HERZAMAN dimi ama:)

BEN İKİSİDE DEDİM ÇÜNKÜ; CİNSİYET ÖNEMLİ DEĞİL BENCE KİŞİLİK ÖNEMLİDİR

bence iki tarafın birbirlerine olan sevgi bağlarının ne kadar güçlü olduğuna bağlı.

Erkekler çabuk hatta çarçabuk unutur.Kendilerine yeni çiçekler ararlar hemen.Kadın oturur ,acısını çeker .Ağlar, özler, bekler ama nafile ( tabii bu genelde böyle-vefalı erkeler bu kalıbın dışında kalıyor elbette... )

bence kişilikle alakalı bişeydir...kendi adıma kolay unutmam eger seviyorsam, ama kolay unutan kadınlar da erkekler de gordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…