sizce?

aşkı en çabuk erkekler mi yoksa kadınlar mı daha çabuk unutur ?

• Ankete Katılan
    183
erkekler biraz duygusuzdur onlara göre aşk daha çok fiziksel ihtiyaçlarıdır aslında

erkekler unutur tabiki de...biz onlara göre çok daha duygusal çok daha insancıl çok daha...ve dolayısıyla bu tür yaşanmış olayları kolay unutamayız..:emir_bebek: :emir_bebek:

:bbo: bencede erkekler en çabuk unutanlardır onlar için her kız aynıdır bence buyüzden yaz aşkları diye saçma bir aşk modası başladı şıp sevdiler hepsi ama benim eşim hariç canım o benim yapmaz kızlar unutmaz beni dimi :1no2: neyse inede ben bir sorup gelem unuturmuymuş:mymeka: :a015:

müslümcü erkekler unutmaz,
popçu erkekler günlük yaşar, unutur
klasikciler pek aşık olmaz,
sanat müziği dinleyenler sürekli hatırlar ama kabullenirler,
türkücüler arkasından ağıt yakıp ağlar, yaralarına tuz basarlar,

bende dilim döndünce onları katagorize ettim.
erkeklerden yana kullandım oyumu, çesitlerine görede naparlar yukarda işte
buda benim yorumum....
benimki arabesk dinliyo dmekki unutamayacak:Roflol:
bende türkü dinlerim arkasından ağıt yakıp ağlayıp zırlayacam
demekki hemen hemen eşitiz :dance:

bence ,erkekler bir ilişkiye daha farklı yönden baktığı için kadınlar daha zor unutur.Biz bayanlar daha duygusalız erkeklerse etcil........

kişilik meselesidir ben erkeğe oy verdim genelde onlar biraz daha kolay unutuyorlar veya unutmak için çaba gösteriyorlar

Doğru kadınlar daha duygusaldır ama çok sevmiş bir erkeğin de kolay kolay unutacağını sanmıyorum.Gönlün de sızısı kalır ama ruhsuz ilişkilerde kendini avutur.

oyumu erkekler için kullandım.ama bu anket erkeklere uygulansaydı kesinlikle kadınlar sonucu çıkardı.kimse aşkı unuttuğunu itiraf etmez.

genelde erkekler diye düşünülür ama aslında kişinin yapısına bağlı.
şöyle düşününce kadınlar daha geç unutur gibi geliyor ama unutmakta zorlanan erkekler de var diye düşünüyorum.

bence ikiside...
erkek kadın farketmez aşk acısı bişey benzemez...
erkek kadınlara gore daha vurdumduymazdır onun için biz kadınlar, erkekleri daha çabuk unutur diye biliriz..

Back
X