sizce?

aşkı en çabuk erkekler mi yoksa kadınlar mı daha çabuk unutur ?

• Ankete Katılan
    183
bencede erkekler ...her zaman derim biz kadınlar..çok duygusal çok romantiğiz..ama erkekler için bu kavramlar biraz uzak...onun için biz kadınlar çok acı çekeriz

biz kadınlar küçük ayrıntılara büyük önem veririz.. ve erkek her hatasında puan kaybeder.. o bunun farkına bile varmaz. derken bizi kaybeder...

erkekler daha derinden severler sevdikleri zaman o nedenle unutmalarıda çok zordur bence..

çogunuz erkekler demişsiniz ama bence bi erkek sewerse derinden sewer ve unutması çok zordur kişilik meselesi bu. kız yada erkek farketmez yürekten sewen unutmaz......

kadın daha suygusal..daha sahiplenici ama bunları hiissettirebilmek için çok zroluyor..yani bir erkeğin bir kadının dünyasına girmesi çok zor , kadınlar kolay acmıyorlar kalplerini ..
ikna olduktan sonra ancak tamam diyebiliyorlar..
haliyle evvel zamanda kendini iknaya uğraşan adamın yanlış hareketleride daha derinden sarsıyor kadını..
ve genelde kadılar kendini daha fazla sorguluyor..
hayatı kendinde arıyor..
erkekler böyle dğeil gördüğüm kadarıyla..

kadın daha suygusal..daha sahiplenici ama bunları hiissettirebilmek için çok zroluyor..yani bir erkeğin bir kadının dünyasına girmesi çok zor , kadınlar kolay acmıyorlar kalplerini ..
ikna olduktan sonra ancak tamam diyebiliyorlar..
haliyle evvel zamanda kendini iknaya uğraşan adamın yanlış hareketleride daha derinden sarsıyor kadını..
ve genelde kadılar kendini daha fazla sorguluyor..
hayatı kendinde arıyor..
erkekler böyle dğeil gördüğüm kadarıyla..

kessinlikle kaılıyorum...

Ikisine Eşit şans Verdim.

ewt aynen katıorum bence bu konuyu kadın erkek dıe ayırmayalım.sonucta ne vurdum duymaz erkekler kadınlar daha bırınden ayrılmadan tekıne kosanlar var.bırde buna karsılık aylarca yıllarca acı ceken erkek ve kadınlar var.o kısısıne ve karakterıne gore degısır derım ben CADIARZU

genel olarak bence de erkekler unutur ama tabi her zaman böyle dğeildir muhakkak ki istisna erkekler de vardır unutamayıp acı çeken üzülen

müslümcü erkekler unutmaz,
popçu erkekler günlük yaşar, unutur
klasikciler pek aşık olmaz,
sanat müziği dinleyenler sürekli hatırlar ama kabullenirler,
türkücüler arkasından ağıt yakıp ağlar, yaralarına tuz basarlar,

bende dilim döndünce onları katagorize ettim.
erkeklerden yana kullandım oyumu, çesitlerine görede naparlar yukarda işte
buda benim yorumum....

tamda bu işte en güzel cevap işte budur

erkek daha çabuk unutur ..
kadın daha çok kalbiyle hareket eder..
ayrıldıktan sonra başkasıyla avunmayı hem kendine yakıştıramaz hemdee yara bandı olarak başkasını kullanmak istemez..
ama erkekler öyle miii yeni aşk,yeni heyecanlar hemen kapılır giderler!

Back
X