- 13 Ağustos 2022
- 8.841
- 4.468
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
İki laf verdim. Gönderdim. Keşke zamanında yapsaydım.Gercekleri duymak zorlarina gitmiş.Bıraksan artık şunlari nuranka kim kimi takip etmiş çıkarmış boşversene artık bitti gitti.seninle bir bağları yok neden Kendine dert ariyorsun
Onlar silmiş zaten beni.Nur eski eşinin etrafındaki herkesi çıkarman lazım zaten niye tutuyorsun hepsini engelle
Laf taşıma olayı su.Samimiyet kurmaya çalıştı.Agzimdan laf almaya çalışmalar.Laf tasiyabilecek ortak insanlari tamamen cikart hayatindan. Gerekleri yok.
Hiç sıkıntı değil.O kız onlara bela olacak biliyorum.Mumla arayacaklar beni.Gercekten.Kendine dert arıyorsun resmen salla gitsin hepsini.
Bitmiş gitmiş artık sen kendi yoluna bak bundan sonra.Hiç sıkıntı değil.O kız onlara bela olacak biliyorum.Mumla arayacaklar beni.Gercekten.
Aslında iyi oldu.Ben öyle birden bire çıkarmak istemedim.Yada onlarla problemim yok diye sustum.Kendileri konuştular.Kendileri gittiler.Bitmiş gitmiş artık sen kendi yoluna bak bundan sonra.
Benim ismimi değiştirme şansım yokmu ? Nuran denmesinden rahatsız oluyorum.Aslında iyi oldu.Ben öyle birden bire çıkarmak istemedim.Yada onlarla problemim yok diye sustum.Kendileri konuştular.Kendileri gittiler.
Konudan hiçbir şey anlaşılmıyor.Hep kendisini haklı gören gizliden gizliye beni eleştirip , laf soktuğunu zanneden alaycı kibirli insana sen kimsin demedim ama samimi insanları etiketliyorum vs. gibi birşey dedim.Felaket bozuldu.Hep sessiz buluyordu beni.Bir baktım.Takipten çıkarmış.Benim takibimi çıkarmış.Ayni şekilde gorumcesi takipten çıkmış.Esi çıkmış.Ve kuzenleri çıkmış.Ama benim takibimi ikisi çıkarmamış.
İnsanların neden zoruna gidiyor.Anlamiyorum.Bu kız bu aileyi sadece pohpohluyor.Her türlü yalakalık var.Hepsi de onun laf taşıdığını biliyor.
Sadece bir kişiye önyargılı yaklaştım.Zamani gelince ondan özür dileyebilirim.
Kullanıcı adınımı değiştirecen yıkarda nickini tıkla hesap detaylarına gir oradan yapacaksın.Benim ismimi değiştirme şansım yokmu ? Nuran denmesinden rahatsız oluyorum.
Direk çıkartman lazımdı .Aslında iyi oldu.Ben öyle birden bire çıkarmak istemedim.Yada onlarla problemim yok diye sustum.Kendileri konuştular.Kendileri gittiler.
Kimin ne dediği ne yaptığı sizin hakkınızda ne düşündüğü neden bu kadar umrunuzda ki? Şu eski eş ailesiyle ilişkiyi de kesin. Neden hâlâ dıdısının dıdısı sizi Instagram'da takip ediyor da ne paylaşıp paylaşmayacağınıza karışıyor?Hep kendisini haklı gören gizliden gizliye beni eleştirip , laf soktuğunu zanneden alaycı kibirli insana sen kimsin demedim ama samimi insanları etiketliyorum vs. gibi birşey dedim.Felaket bozuldu.Hep sessiz buluyordu beni.Bir baktım.Takipten çıkarmış.Benim takibimi çıkarmış.Ayni şekilde gorumcesi takipten çıkmış.Esi çıkmış.Ve kuzenleri çıkmış.Ama benim takibimi ikisi çıkarmamış.
İnsanların neden zoruna gidiyor.Anlamiyorum.Bu kız bu aileyi sadece pohpohluyor.Her türlü yalakalık var.Hepsi de onun laf taşıdığını biliyor.
Sadece bir kişiye önyargılı yaklaştım.Zamani gelince ondan özür dileyebilirim.
Dikkat ederseniz adını vermedim.Onunla meselemi akrabalarina baglamadim.Kimin ne dediği ne yaptığı sizin hakkınızda ne düşündüğü neden bu kadar umrunuzda ki? Şu eski eş ailesiyle ilişkiyi de kesin. Neden hâlâ dıdısının dıdısı sizi Instagram'da takip ediyor da ne paylaşıp paylaşmayacağınıza karışıyor?
Evet değiştirdim.Kullanıcı adınımı değiştirecen yıkarda nickini tıkla hesap detaylarına gir oradan yapacaksın.
Direk çıkartman lazımdı .
Aktifleşmemiş hala belli zamanı var herhalde.Evet değiştirdim.
Onay gerekiyormuş.Aktifleşmemiş hala belli zamanı var herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?