Sizce ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.841
4.468
123
32
Hep kendisini haklı gören gizliden gizliye beni eleştirip , laf soktuğunu zanneden alaycı kibirli insana sen kimsin demedim ama samimi insanları etiketliyorum vs. gibi birşey dedim.Felaket bozuldu.Hep sessiz buluyordu beni.Bir baktım.Takipten çıkarmış.Benim takibimi çıkarmış.Ayni şekilde gorumcesi takipten çıkmış.Esi çıkmış.Ve kuzenleri çıkmış.Ama benim takibimi ikisi çıkarmamış.

İnsanların neden zoruna gidiyor.Anlamiyorum.Bu kız bu aileyi sadece pohpohluyor.Her türlü yalakalık var.Hepsi de onun laf taşıdığını biliyor.
Sadece bir kişiye önyargılı yaklaştım.Zamani gelince ondan özür dileyebilirim.

Konudan hiçbir şey anlaşılmıyor.
Eleştiren kim, bozulan kim, görümcesi filan var.
"Bu kız" kim?

Benim ismimi değiştirme şansım yokmu ? Nuran denmesinden rahatsız oluyorum.
Kullanıcı adınımı değiştirecen yıkarda nickini tıkla hesap detaylarına gir oradan yapacaksın.

Aslında iyi oldu.Ben öyle birden bire çıkarmak istemedim.Yada onlarla problemim yok diye sustum.Kendileri konuştular.Kendileri gittiler.
Direk çıkartman lazımdı .

Kimin ne dediği ne yaptığı sizin hakkınızda ne düşündüğü neden bu kadar umrunuzda ki? Şu eski eş ailesiyle ilişkiyi de kesin. Neden hâlâ dıdısının dıdısı sizi Instagram'da takip ediyor da ne paylaşıp paylaşmayacağınıza karışıyor?

Dikkat ederseniz adını vermedim.Onunla meselemi akrabalarina baglamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…