- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.207
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Aynen onayı beklemen lazım.Onay gerekiyormuş.
Hepsi bir şekilde bu ilişkiden faydalanıyor, yoksa laf taşıyan yalakalık yapan birini kimse sevabına çekmez. Var herkesin bir hesabı. Araya çok sokulma, üzerler seni.Hep kendisini haklı gören gizliden gizliye beni eleştirip , laf soktuğunu zanneden alaycı kibirli insana sen kimsin demedim ama samimi insanları etiketliyorum vs. gibi birşey dedim.Felaket bozuldu.Hep sessiz buluyordu beni.Bir baktım.Takipten çıkarmış.Benim takibimi çıkarmış.Ayni şekilde gorumcesi takipten çıkmış.Esi çıkmış.Ve kuzenleri çıkmış.Ama benim takibimi ikisi çıkarmamış.
İnsanların neden zoruna gidiyor.Anlamiyorum.Bu kız bu aileyi sadece pohpohluyor.Her türlü yalakalık var.Hepsi de onun laf taşıdığını biliyor.
Sadece bir kişiye önyargılı yaklaştım.Zamani gelince ondan özür dileyebilirim.
Ex hakkında kimse bana birşey demesin lutfen.O küçük aklıyla beni umursamıyormus gibi davranıyor.Bal gibi umursadiginin da farkındayım.Aynen onayı beklemen lazım.
Aç davanı bitsin artık.Ex hakkında kimse bana birşey demesin lutfen.O küçük aklıyla beni umursamıyormus gibi davranıyor.Bal gibi umursadiginin da farkındayım.
Dediğim gibi lafını verdim.Sustu.Cikarmislar sürü mantığıyla hareket ediyorlar.Şekerim boş ver bırak seni takipten çıkaran çıkarsın. Sende onları direk engelle. Ne önemi var ki böyle şeylerin. Sen kendi hayatına bak.
canım çok kafaya takıyorsun gerçekten, sen fena tutulmuşsun bu adama her gün onunla ilgili bi konun varHep kendisini haklı gören gizliden gizliye beni eleştirip , laf soktuğunu zanneden alaycı kibirli insana sen kimsin demedim ama samimi insanları etiketliyorum vs. gibi birşey dedim.Felaket bozuldu.Hep sessiz buluyordu beni.Bir baktım.Takipten çıkarmış.Benim takibimi çıkarmış.Ayni şekilde gorumcesi takipten çıkmış.Esi çıkmış.Ve kuzenleri çıkmış.Ama benim takibimi ikisi çıkarmamış.
İnsanların neden zoruna gidiyor.Anlamiyorum.Bu kız bu aileyi sadece pohpohluyor.Her türlü yalakalık var.Hepsi de onun laf taşıdığını biliyor.
Belki de gerçekten umursamıyordur ya. Kaç haftadır yırtınıyorsun burda bak görüp bir kere aramadı seni.Ex hakkında kimse bana birşey demesin lutfen.O küçük aklıyla beni umursamıyormus gibi davranıyor.Bal gibi umursadiginin da farkındayım.
Gereksiz insanın adını anarak kendisini birşey sanmasini saglamayalim.canım çok kafaya takıyorsun gerçekten, sen fena tutulmuşsun bu adama her gün onunla ilgili bi konun varböyle giderse sağlığın bozulacak gerek yokkk
Hep kendisini haklı gören gizliden gizliye beni eleştirip , laf soktuğunu zanneden alaycı kibirli insana sen kimsin demedim ama samimi insanları etiketliyorum vs. gibi birşey dedim.Felaket bozuldu.Hep sessiz buluyordu beni.Bir baktım.Takipten çıkarmış.Benim takibimi çıkarmış.Ayni şekilde gorumcesi takipten çıkmış.Esi çıkmış.Ve kuzenleri çıkmış.Ama benim takibimi ikisi çıkarmamış.
Adını değiştirmişsin galiba da, Ken kim oluyor Barbie?Hep kendisini haklı gören gizliden gizliye beni eleştirip , laf soktuğunu zanneden alaycı kibirli insana sen kimsin demedim ama samimi insanları etiketliyorum vs. gibi birşey dedim.Felaket bozuldu.Hep sessiz buluyordu beni.Bir baktım.Takipten çıkarmış.Benim takibimi çıkarmış.Ayni şekilde gorumcesi takipten çıkmış.Esi çıkmış.Ve kuzenleri çıkmış.Ama benim takibimi ikisi çıkarmamış.
Hiç yanlış anlamamışım baktım.nuranka diyor bi baktım farklı isimYanlış anlama oldu yanlış yere yazmışım.
Hiç şaka yapmadım.Sahsima karşı haddini çoktan aşmıştı.Cevabini verdim. Nuran denmesinden hoslanmadigim için adımı değiştirdim.Nur benim adım Anka Ankara'dan yaptım.Hiç yanlış anlamamışım baktım.nuranka diyor bi baktım farklı isim
Ay dedim yanlış yere mi yazdım dedim
Isım değişmiş Nuran
Bi laf ediyorsun ucu bucağı nereye gidecek bilmeden lafı salıyorsun ortaya ki bunu yapıyorsun yine öyle bi laf ettin de saka dedinse de yada açıklama yaptınsa da olmadıysa onlarda çıkarmışlardır takipten
canım ben anmıyorum sensin ananGereksiz insanın adını anarak kendisini birşey sanmasin
Nuranka, takıntılarını da inatla tedavi ettirmiyorsun…Hep kendisini haklı gören gizliden gizliye beni eleştirip , laf soktuğunu zanneden alaycı kibirli insana sen kimsin demedim ama samimi insanları etiketliyorum vs. gibi birşey dedim.Felaket bozuldu.Hep sessiz buluyordu beni.Bir baktım.Takipten çıkarmış.Benim takibimi çıkarmış.Ayni şekilde gorumcesi takipten çıkmış.Esi çıkmış.Ve kuzenleri çıkmış.Ama benim takibimi ikisi çıkarmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?