Sizce ?

Hepsi bir şekilde bu ilişkiden faydalanıyor, yoksa laf taşıyan yalakalık yapan birini kimse sevabına çekmez. Var herkesin bir hesabı. Araya çok sokulma, üzerler seni.

Şekerim boş ver bırak seni takipten çıkaran çıkarsın. Sende onları direk engelle. Ne önemi var ki böyle şeylerin. Sen kendi hayatına bak.

Şekerim boş ver bırak seni takipten çıkaran çıkarsın. Sende onları direk engelle. Ne önemi var ki böyle şeylerin. Sen kendi hayatına bak.
Dediğim gibi lafını verdim.Sustu.Cikarmislar sürü mantığıyla hareket ediyorlar. Aslında dalga geçmek lazimda birden görünce şaşırdım.

canım çok kafaya takıyorsun gerçekten, sen fena tutulmuşsun bu adama her gün onunla ilgili bi konun var böyle giderse sağlığın bozulacak gerek yokkk

Ex hakkında kimse bana birşey demesin lutfen.O küçük aklıyla beni umursamıyormus gibi davranıyor.Bal gibi umursadiginin da farkındayım.
Belki de gerçekten umursamıyordur ya. Kaç haftadır yırtınıyorsun burda bak görüp bir kere aramadı seni.

Aynı konular etrafında dönüp duruyorsun.sadece konu açıyorsun ve önerileri asla dinlemiyorsun. Maden çözüm ile uğraşmıyorsun buraya yazıp insanların zamanını çalma. Git günlük al ona yaz

Adını değiştirmişsin galiba da, Ken kim oluyor Barbie?

Yanlış anlama oldu yanlış yere yazmışım.
Hiç yanlış anlamamışım baktım.nuranka diyor bi baktım farklı isim

Ay dedim yanlış yere mi yazdım dedim

Isım değişmiş Nuran

Bi laf ediyorsun ucu bucağı nereye gidecek bilmeden lafı salıyorsun ortaya ki bunu yapıyorsun yine öyle bi laf ettin de saka dedinse de yada açıklama yaptınsa da olmadıysa onlarda çıkarmışlardır takipten

Hiç şaka yapmadım.Sahsima karşı haddini çoktan aşmıştı.Cevabini verdim. Nuran denmesinden hoslanmadigim için adımı değiştirdim.Nur benim adım Anka Ankara'dan yaptım.

Nuranka, takıntılarını da inatla tedavi ettirmiyorsun…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…