Sizce ?

Hiç şaka yapmadım.Sahsima karşı haddini çoktan aşmıştı.Cevabini verdim. Nuran denmesinden hoslanmadigim için adımı değiştirdim.Nur benim adım Anka Ankara'dan yaptım.
Neden gittin Nur
Bide yeni isminde ki kenin diyor ya

Kenan falan mi seninkinin adı

Hani kenaninbarbiesi gibi Kenan &Nur gibi

Konunun giriş-gelişme-sonuç paragrafları nerede? Sanki birisi almış konuyu kırpıp yanlışlıkla paylaşmış gibi.

Çünkü Çehov tarzı yazmayı deniyor şimdi de
Ortada belli bir olay yok, direkt günlük hayatının ortasından kesitler sunuyor ve bitiriyor
Ama forumca kıymetini bilmiyorsunuz kadının

Ya ben bu kıza cok üzülüyorum . 25 Yaşında boşanma dönemimdeki akıl tutulması yaşadığım halime benzetiyorum. NuranKa nolur bir terapiye git lütfen. Ne kadar erken o kadar iyi canım inan sonu yok bu öyle sakız olmuş bir olay ki inan 20 sene bile böyle gider. Yazık etme. Adam ve ailesi seni istemiyor herşey yerli yerinde olsaydı da istemeyecek seni gelin olarak görmeyeceklerdi çünkü bazen dikiş tutmaz. Olmayınca olmuyor bir an önce boşan işe gir ve terapiye git.

Ex hakkında kimse bana birşey demesin lutfen.O küçük aklıyla beni umursamıyormus gibi davranıyor.Bal gibi umursadiginin da farkındayım.
Böyle sanıyor

Bende çok üzülüyorum . Belli ki çok zorlu bir hayatı var. Histerik bir biçimde takmış kafayı bir an önce boşanıp tedavi olması lazım . Yanında duygularını anlayabilecek ona şefkatle yaklaşıp tedavisini destekleyecek biri olduğunu da düşünmüyorum

Çevresi kötü de kendisine de çok matah değil, eşinden boşanmış bir arkadaşımıza çok çirkin bir şaka yaptı geçen gün. Kafa yapısı çok sığ.

Çevresi kötü de kendisine de çok matah değil, eşinden boşanmış bir arkadaşımıza çok çirkin bir şaka yaptı geçen gün. Kafa yapısı çok sığ.
Evet kafa yapısı olduğu yer kadar. Cidden sıkıntılı bir ailede büyümüş ailesi çok eski kafalı olduğu için boşanmaktan bu kadar korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…