Etrafımda düzenli görüştüğüm 5 tane kız arkadaşım var ve herşeyimi sürekli anlatıyorum. Her derdimi sorunumu bundan 4 sene önce falan da böyleydim. Konuşmayı dertleşmeyi çok seviyorum ama sanki konuştukça da işin içinden çıkamıyorum. Olayları daha da büyütüyorum. Ama güzel şeyleri anlatmak gibi bir huyum olmadığını farkettim. Durum böyle olunca da onlarında yorumları ile iyice bir melankolik bir hal almaya başladım. Güzel şeyleri hep görmezden geliyor gibiyim yani.
Bunu dediğim gibi 4 sene önce de çok yapıyordum sonra farkına vardım bu huyumdan bi şekilde vazgeçmiştim ve faydasını da görmüştüm. Şimdi yine aynı şeyleri yaparken buldum kendimi.
Siz de yaşıyor musunuz bu durumu? Düşüncelerimde haklı mıyım sürekli kötü şeyleri konuşmak dertleşmek falan sıkıntılı birşey mi ?
Bunu dediğim gibi 4 sene önce de çok yapıyordum sonra farkına vardım bu huyumdan bi şekilde vazgeçmiştim ve faydasını da görmüştüm. Şimdi yine aynı şeyleri yaparken buldum kendimi.
Siz de yaşıyor musunuz bu durumu? Düşüncelerimde haklı mıyım sürekli kötü şeyleri konuşmak dertleşmek falan sıkıntılı birşey mi ?