Sizce?

Ayy benim gorumcem de boyle iş yerinde bilmem ne müdürü ve kendini sosyal hayatinda da herkesin müdürü saniyordu birdir ikidir derken en sonunda agzina ettim bir tartismada ( hemde aile ici ortamda) 5 sene mi oldu kac sene oldu selam vermiyoruz ayni ortama denk gelirsek. 😄😄
Bence bi kendine getirin bu arkadaşi.

Kesınlıkle altında çalışan personellere emir vermekten böyle. Birde herseye şey diyor “ işte yönetici olunca böyle Herşeyi düşünüyorsun “ iyiki bir yönetici oldun ya, snaki holdingte ceo.
Birde yaşça küçük oldugum için bu kadar rahat bence.
Bende cevabımı verdim ama tabi sesli bir münakaşaya girmedim o an kamp yerinde. Ani çıkışları olmasaydı bile o memnuniyetsiz tavrından dolayı yine görüşmezdim sanırım. İyiki yıllık izne çıkmadan bu yuzunu gördüm birde onunla tatle gitmeyi planlıyordum yıllık iznimde aman Allahım 🤣

Arkadaslar birde bu arkadasıma ben terfi aldıgında masanda kullanırsın diye güzel bi kahve bardağı almıştım ama cok tatlıydı bir kere bile kullandığını görmedim bence kenara fırlattı nerde oldugunu bile bilmiyor 🤣

Açık açık söyleyin. Arkadaşlığınıza kıymet veriyorsa zaten anlayacaktır değilse de yolu açık olsun.
Hepimizin derdi sıkıntısı kendimize yetiyor. İki gün kafa dağıtacağınız yerde gerilmeye lüzum yok.

Güncelleme : arkadaş beni aradı ısrarla toplantıdaydım acamadım, sonrasında döndüm dedim bişimi oldu ısrarla aradın falan öyle havadan sudan anlatırken kendı anlatıcagını anlattı bend eeski erkek arkadasımla ilgili bişi anlatıcakken bana birden “ ay senin ergen hikayelerini dinleyemiceö spor yapıyorum “ diyip yükseldi ve kapattık
Sonra spordan sonra aradı acmadım ve şu mesajla sonlandırdım arkadaslıgı.

X’cim aramızda yas farkı olabilir ama bu senın benı sureklı ergen diyip basite almanı kabul edilebilir göstermez
Yas farkı sorun olıyorsa görüşmezsin
Ama bence sen zaten iş kimliğini özel hayatına da bolca aktarıyorsun
Ama ben senın personelin değil arkadaşındım
Kampa gittigimizde de en ufak seylerde yükselmen , sürekli bi ben bilirim havasında olman, yersiz çıkışların falan kimse seni idare etmek zorunda da değil. Bugun de arayan sendin ben senı zaten aramıcaktım dert anlatmaya aramadım bişimi oldu diye döndüm, sporda olabilirsin dünyayı kurtarmıyosun, ben senı spordan sonra ararım dersin olur, ergen hikayelerini dınlemek istemiyorum ne demek?
Herşeyi sen iyi bilmiyosun
O kadarda önemli biri değilsin
Kimse seni idare etmek zorunda değil
Senin işyerindeki yönetici kimliğin özel hayatındaki insanlarada personelin gibi davranabileceğini göstermez
Yöneticide olsan maaşlı calısansın kendini bu kadar yükseklerde görme
Kusura bakma bu konusmayı daha erken yapmalıymısım
Bence bundan sonraki insan iliskilerinde bu dediklerime bi kulak as
Dahada gorusmenın mantığı yok yaşıtlarınla takılırsın
Bende ergen arkadaslarımla 👍🏻

Gönderdim. Engelledi. Engelledim 🤣 ama içimde kalmadı oh be.

Ben alttan almazdım zaten niye konaklamayı sen ödüyorsun ki saçma. Sevdiğim arkadaşımsa aynı şekilde davranır ve uyarırdım ama sıradan bir arkadaşımsa çekmezdim açıkçası. Herkesle tatile gidilmez.

Back
X