Sizce?

Biri varda parmaginda yuzuk var sag elinde ama benimle bir iki defa konustu hatta soru sordu bir keresinde is arkadaslarinin yaninda. herkesle konusan biri de degil. Kesin evli veya nisanli midir sizce?
İş yerinde soru sormak konuşmak normal bir şey değil mi sence de herkesle konuşmuyor oluşu denk düşünce onlarla da konuşuyordur
Yüzük alyanssa sağ el sol el hatta taktığı parmak bile fark etmez evli ya da nişanlıdır

Valla son birkaç konunuza hep anlayışlı olarak, yapıcı/yönlendirici yorum yazdım. Bir iki kere sizle konuştu diye nikah dairesine gidecek değilsiniz. Gerçekten artık bu konu sizde obsesyon olmuş. Çok ciddi söylüyorum bir psikoloğa falan gidin. Başka hiç bir konunuz yok, bir açıp bakın açtığınız konu başlıklarına.

Biri varda parmaginda yuzuk var sag elinde ama benimle bir iki defa konustu hatta soru sordu bir keresinde is arkadaslarinin yaninda. herkesle konusan biri de degil. Kesin evli veya nisanli midir sizce?
Benimle evlenir misin diye mi sordu
Neyine anlam yükledin bu kadar

Ya Perran Kutman'ın bir filmi vardı. Tarık Akan'la. Adamın her hareketine anlam yüklüyordu. Filmin adı "dayım" olsa gerek. Filmi izlesenize, kendinize dışarıdan bir göz olarak bakabilirsiniz belki.

Yorulmayın diye arayıp buldum, ekledim.

Kizlar siz iliski nasil baslatiyorsunuz hani direk aciliyorlar mi size?

Herkesle konuşmayıp seninle bikac defa konustuysa hatta soru soruyorsa var bı işler düş peşine

Oyle mi yaa. Peki diger kizlarla hic konusmamasi?

onlara da ilk gördüğünde sormuştur belki yeni mi geldin vs diye..
onlar işle ilgli bir soru sormamıştır. sorsa onlarada cevap verir. ne diyecek zannediyorsunuz hayır ben kızlarla konuşmuyorum sorunuza cevap veremem mi.

Ya ben aslinda abiyle konusuyordum ya basta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…