Sizce?

Tabi genc ve yakisikli olmasi yeterli :)
Burada genç ve yakışıklı biriyle evlenip yaşadığı kötü deneyimleri yazanları hiç okumadınız herhalde? Hatta bunun üstüne ek olarak zengin olanı da var. Önce insan olsa daha iyi olmaz mı? Birini bulacağım derken keşke kendinizi düşürdüğünüz durumları bir görebilseniz. Şu kadar insan var bu sitede herkes aynı şeyi söylerken hala "Sizce?", "Neden?" diye konu açıyorsunuz...

Parmagında yuzuk gordunuz halde hala o kısıyı aklınıza getırme, burada soru sorma hadsızlıgıne nasıl sahıp olabılıyorsunuz.

Tam hatirlamiyorum ancak yeni mi geldin kac gun burdasin gibi bir soruydu. Diger konusmamizda ise yardimci oldu birsey sordum ozamanda yaninda bir abi vardi.
Siz de gelinlik mi bakacaksınız?

Biri varda parmaginda yuzuk var sag elinde ama benimle bir iki defa konustu hatta soru sordu bir keresinde is arkadaslarinin yaninda. herkesle konusan biri de degil. Kesin evli veya nisanli midir sizce?
Kız konuşunca ne oluyor ?

Geçen eşim dedi ki "hatun yüzük artık kurtarmıyor” dedim "o nerden cıktı "
" gel dedi bişey göstercem sana"

benim adam ameliyat oldu geçen ay , hastanedeki hemşire dosyadan numarasını almış eşime mesaj atmış işte bide açıklama yapıyor" numarayı dosyadan aldım yanlış yaptım biliorum farkındayım sacmalıyorum "falan die aşk ilan ediyor dedim

-haaaayyy kocam ! kadın koca göbeğimle yanında beni görmemiş alyansını nası görsün

Hemşireler çok ilginç ya kocamın ne anıları var bilsen

Cesarete bak yav bide kanıtlı hadi o an asılsa neyse

Ohaaa

Ay yok ne saçmalaması çok karakterli hareketler bunlar cmdöglöslf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…