Sizce ?

önce bi iş bulup kendine güven tazelemeli ve arkadaş çevresi edinmeli ne kadar sosyal hobileri olursa bişeyler daha az acıtır. ve ona olmusuz yanıt veren birini peşinden gitmek kendini kötü hisseder.bence önüne bakmalı

benzer sorunlar bızdede vardı
abım senelerce bır kızla gorustu,aılem kızın aılesınden dolayı ıstemedı,aıle buyuklerı olsun arkadaslar olsun herkes gordugu kadarını anlatmaya calıstı,abım dınlemedı
en sonunda annem tamam dedı gıdıp ısteyelım
ıstedık nısanlarını yaptık
ve nısan donemınde abım kızın aılesının nasıl oldugunu ıcıne gırınce anladı ancak
kız ıyıydı onla kımsenın bır sorunu yoktu
annesı kızını cok yonlendırmeye calıstı kızda annesını cok dınledı bu konuda
benım kılavuzum annemdır dedı en sonunda
neysekı abım olmucanı anladı ve vazgectı
hayırlısı olsun canım hakkınızda
ama sunu gordum kı ne kadar ıstemeyız desenınde karsı tarafa o kadar cok baglanıyor

Her yorumu okumaya çalıştım..
Kızı neden istemiyorlar
İçimden bir his diyor ki bu kız dul
Ondan aile bu kadar istemiyor....
:1closedeyes:

anlamadığım şu
kız cok mu kötü neden istenmiyor
size yanlış gelen ona doğru gelemez mi
ya da 30 yaşında üniversite mezunu olan belli bir dünya görüşüne sahip bir erkek hayatı ile ilgili bir kararı ailesine rağmen veremez mi
artık belli bir yaşa gelmiş bir adam ki onun yaşında kendisi aile olanlarda var lütfen rahat bırakın bırakın ki seçimini yapabildiği gibi kendi hatalarını kendisi yapsın
sevgiler...

iş bulsa önce çalışmaya başlasa
yeni bir ortam yeni insanlar değişiklik olurdu.
kızıda unut sa derim
hakınd ahayırlısı

bildiğim birşey varsa o da şudur, aile veya çevre ne kadar karşı çıkarsa kişi daha çok bağlanıyor ve karşı tarafın görebileceği kusurlarını göremez hale geliyor..o yüzden de herkese tavsiyem böyle durumlarda karşı çıkmak yerine sabretmek ve kişinin görmesini beklemek ya da akıllıca göstermek..belki de kusuru falan da yoktur o da ayrı mesele...

ya insan kendını çok çaresız hısseder mı?

içimin içi acıyor ya..

kız telını degıstırmıs.. gece canı istedıgınde arıyor ve nosu sözde kardesımde yok..

ama sabaha kadar telde konusuyorlar..

kız bana msj yazmıs.. kardesının hayatından cıkacagım ama ona bıey olursa benı suclamayın.. bana gelmeyın..
ama arıyor ve sabahlara kadar konusuyorlar..
susup beklıyecekmıyım ya.. karıstıkca bana dusman oluyor..
annem aglıyor,babam kötü.. offffffffffff ne yapcaz ya..........

kızı neden istemiyorsunuz?kızdan hiç bahsetmemişsiniz..
ama bence gerçekten yanlış yapıyorsunuz.sevenleri birbirinden ayırmak doğrumu ve mümkünmü sizce?yani onun adına kararlar alıp resmen ayrıl diye baskı kuruyorsunuz öylemi?.
sizi dinleyip ayrılsalar,herşey bitecekmi,allah korusun belki eşlerini aldatacaklar şeytana uyup,,yada sevmedikleri insanlarla evlenip mutsuz olacaklar,,ya da hiç olmadı bir ömür içlerinden çıkarmı bu acılar?
kardeşiniz kararını vermiş yanlış yada doğru..
kusura bakmayın ama bu durumda ben olsam da aileme küserdim.iş yok güç yok zaten,bi de üstüne ayrıl,ay yazık ya ne hale gelmiştir kimbilir..destek olmak isterken köstek olmayın bence

Son düzenleyen: Moderatör:
normalde ben hep gelin açısından yaklaşırdım bu olaylara. istenmeyen bir gelin olmamın tecrübesiyle...
sanal ortamda herşey paylaşılamıyor maalesef.
ayrıntıları öğrenince, ben olsam ben de istemezdim. sana hak veriyorum bu yüzden.

ama şu da var ki, herşey olacağına varıyor.
bu işten kârı ya da zararı en çok görecek kişi kardeşin olacak.
o yüzden diyeceğini deyip, geri çekilmek en iyisi.
hayırlısı olur inşallah.

Back
X