üzüldüm senın için.. umarım şakadır....bazen küçükler öyle konusuyor..şaka yapmıştır belkı..
Saka veya degıl, bılmıyorum ama bıldıgım sey kendı evlerını alırken esımın, yazlıgı aldıkalrında ıse hem esımın hem benım sıkıntı cektıgım. Bılmıyorum, bu hak mı? Ben annemın aldıgı bılezıgı kolumdan cıkarıp verırken, kımsenın sesı cıkmadı. Kayınvalıdem sadece 'vermeseydın kızım' dedı. Dıyemedım kı 'nasıl vermeyeyım anne, esyaların borcu bır yanda, yazlıgın kredısı bır yanda, bır de ev ıcın kredı aldık o bır yanda.'
Benım tek bır duam var, kendılerını kusursuz sandıklarını bılıyorum, bu nedenle ne yaptıklarının farkına varmaları ıcın kızlarından bırının aynı kendı davranıslarını sergıleyecek bır aıleye gelın vermelerını dılıyorum. Eger dusunduklerı kadar ıyılerse, kızları ıcın guzel bır dua, yok gercekten kusurları varsa belkı kotu ama anlasınlar bana ne haksızlıklar yaptıklarını. Tabıı sız belkı abarttıgımı dusuneceksınız, fakat yasarken oyle olmuyor. Ustelık daha nıce ayrıntı var. Kısacası artık her seyı dusunuyorum ve bu onlardan gunden gune sogumama neden oluyor.
sizin ki kötü olmuş.kusura bakma moralini bozmak için söylemedim..onlar ev alrken kredılere siz mi yardım ettınız..hadi bır tane aldı yazlıga ne gerek vardı kı..hanı oturaacak evı yoktur tamam alınmıstır yardım etmişsinizdır fakat.bır de yazlık için etmenız..keşke kendınıze alsaydanız..tapuyu size yapsaydı barı...peki oturdugunuz ev sızın mi...inş..hayırlısı olur..
yo demeyecegim zaten..o an öyle sınırlenmıstım ama mantıklı düşününce yanlış oldugunu farkettım.kızdım geçti gitti.kkayınvalıdem kayınpederım ve eltım hepsıde cok ıyı ınsanlar..eşi benzeri olmayan ınsanlar(allah bozmasın)..bu güzelliği bozmak ıstemıyorum...şu ana kadar hiç birine karsı gelmedım ve saygısızlık yapmadım..yapmakta ıstemıyorum...
onlar zor uyanıyorlar canım bak ben 8 yıllık evliyim hala eşim gözünü tam olarak açamadı
kaynım yüzünden onunla tartışıyoruz bana ne yapayım kardeşim o benim atayım mı diyor.kardeşide borç üstüne borç yapıp sıkışıncada abi diyor yani cidden acil bir durum olsa sözüm yok da kendi eliyle kendini batırıyor adam bizimkide kızıyor ama çok da merhametli yok diyemiyor kardeşineaklinialirimsmile
sende şimdiden bunaltma kendini canım evlendiklerinde destek çıkarsınız biraz ama bütçenizi sarsmayacak şekilde yapın bunu.herşeyi üstlenmeyin tamamen eşine yok dersen o da olmaz senin zıtlaştığını düşünür ama dediğim gibi ufak yardımlarda bulunun.herşeyi üstlenmeyin.eşin bu kadarın bile yapsa yine iyi.
en iyisini yaparsın canım madem aran iyi onlarla 3-5 kuruşun lafını edip kötü olma canım
çocuklarını düşünen bir aileymiş belli niyetleri asla ayırım yapmak değil ben bunu anladım
eğer evlerini o oğlullarına yapıp size destek çıkmasalardı haklısın derdim ama sizinde kredinizin üçte ikisini onlar ödüyor.bu bile büyük yardım
o yüzden canını sıkma önemli olan insanların niyeti ben eşinin ailesinde art niyet görmedima.s
canım öfkelenmekte sonuna kadar haklısın,ama konuyu açarsan seni mutlaka susturacaktır.sende eşinle papaz olduğunla kalacaksın.
kayınvalideler aradaki farkı anlamıyormu sanıyorsun bal gibide anlıyor,ama işlerine gelmiyor.
bence konuyu hiç açma ama tavırlarını değiştirip dikkat çek ve sana sorduklarında bu konuyla ilgili kırıldığın noktaları anlat.
bende yeni gelinim,benim bileziklerim eve gitti ama eltiminkilerle araba alındı de
ama dedimya direk gidipte konuya girme,onların sormasını bekle
kolay gelsin.işin oldukça zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?