• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ????

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Oturduğumuz bina ev sahibi nin.
Yani adamin arsası varmış , bina yaptırmış bizde bi dairede oturuyoruz. Duşa kabin istedik hatta sectik 200 tl ye uyduruk bisey.. beni karistirmadan kendi paraniz la yaptırın , eğer size okey dersem herkese yaptırmak zorunda kalırım dedi..
600 tl Kira veriyoruz .
Sizce duşa kabin i kim yaptırır
Kiracı mi ev sahibi mi..
EDT SON DURUM :
Kızlar ev sahibi inatla dusakabin yaptirmayacagini kendi cebimizden yaptirmamiz gerektigini soyledi dun.
Bu akşam eşim başka bi ev buldu bize ve ev sahibini aradı ve evden cikacagimizi söyledi. . Ev sahibi de ben karda kış ta nerden kiracı bulacağım dedi eşime. . Eşimde 200 tl lik bi şey için her seferinde çek pas la yerleri silmek istemediğini , zaten ikimizin de işten yorgun geldiğini , giderin ters tarafta olduğu için banyonun hep ıslak kaldığını filan söyledi. . Çıkacağız dedi..
Sonuç : ev sahibi yarın hemen duşa kabin yaptıralım dedi.. Eşim de tamam biz zaten ev taşıma ya meraklı değiliz ama gerçekten Yoruluyorum dedi..
Sonuç Çıkmıyoruz..
Sizce ne oldu da ev sahibi birden u dönüşü yaptı. . Önce çıkın peki demişti. . Şimdi ev bulduk deyince u dönüşü yaptı. . ???????

Son düzenleme:
Tabiki ev sahibi yaptirir , hem kendi yapsa bile herkeze ben yaptirdim demek zorunda degilki ..
Aranizda kala bilir.

Kesinlikle ev sahibi yaptırır.
O bahane etmiş başkalarını, asıl derdi malum. Biz yaptırıp elli elli kiradan düşelim deyin, ona da fazla külfeti olmaz. Millete de söylemeyiz deyin.

Evsahubı yaptırır tabıkı oh valla okadar kıra alıyo doyumsuz herif bide kabınmı yaptırmıyor.perde takın dus perdesi şimdilik idare eder

Kendisinin yaptırmasının şart olduğunu bildiğinden saklayın demiş zaten.
Duşakabini taşınırken götürecek değilsiniz ya.

Yani adamin arsası varmış , bina yaptırmış bizde bi dairede oturuyoruz. Duşa kabin istedik hatta sectik 200 tl ye uyduruk bisey.. beni karistirmadan kendi paraniz la yaptırın , eğer size okey dersem herkese yaptırmak zorunda kalırım dedi..
600 tl Kira veriyoruz .
Kiracı mi ev sahibi mi..
Bence de ev sahibi yaptirir , eger illede siz yapin diyorsa , kiradan dusersiniz sizde , 200 tl eksik verirsiniz .

Kiradan düşmek şartıyla kendi cebinizden yapılabilir, ev sahibi onuda kabul etmezse mecburen 200 cebten gider yapcak bişey yok.

evi kiralarken dusakabinsiz oldugunu gorerek kiraladiginiz icin, ev sahibinin yaptirma zorunlulugu yok. ev sahibinizin insafina kalmis.

Ev sahibi yaptirir tabiki canim kiraci yaptirsa bile kiradan duser. Mesela biz eve davlumbaz ve termosifon sohben aldik kiradan dustuk. Sizin ev sahibi cok cimriymis. Bizim ev sahibininde bes dairesi var apartmanda ama sadece bizim dairede ayakkabilik var mesela kendi yaptirdi ne alaka ki kime ne sizin evdeki dusakabinden... bizde yaza dogru balkona katlanabilir camlardan taktiralim diyecegiz ama cekiniyoruz valla o kadar sey yapti adam. Ama soyle dusun canim kendi evine yapiyor siz cikinca diger daireyi 650 ye verirse sizinkini 700 e verir kiraya hepsine yapmasina gerek yokki

Kiradan düşmeyin teklif ettik
Kesinlikle kabul etmiyor..
Kendi cebinizden yaptırıyor sa niz yaptırın diyor..
Bizde çıkacağız doye kapıcı ile haber saldık. .

600 tl Kira veriyoruz .
Kiracı mi ev sahibi mi..
ev sahipler böyle, çok uyanık...evin tadilatına boyasına vs..karışmak istemezler masraftan kaçmak için...isterlerki kiracı yapsın yaptırsın..ama bir resim asmak için çivi çaktığını görsün demediklerini bırakmazlar..ben yaşamadım ama yaşayanlar var..

Yaptırma gibi bir zorunluluğu yok ki. O zaman herkes evine bir şey yaptırsın demirbaş, kiradan düşsün. Evi o şekilde tuttuysanız yapcak bir şey yok. Benim evimde kira. Eksikleri söyledim ev sahibine bazılarını yaptırdı kiradan düştük. Bazıları da kaldı. Kira olduğu için ben de yaptırmadım.

Yukarda bir kişi belirtmiş zaten, evi tutarken dusakabin olmayarak kabul etmişsiniz zaten. Ev sahibinin masraf yapmak istememesi normal bence.
Yine de en azından yarı yarıya olmasını teklif edebilirsiniz..

Back
X