• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce??

M
Bence sen nisanlini ikna edemez buraya gelip cocuklarla basim dertte diye konu acarsin gibime geldi :KK53:

Dogum kontrol hapini ben de saglikli bulmuyorum mesela ama geri cekilme gibi ilkel bir yöntemi de 2015'te ne kadar tutturursunuz orasini bilemem.

En guzeli konmak :KK51:
Hem meyvelisi var, tirtiklisi var incesi var ultraincesi var vs vs cesit cok sec begen al bacim :KK53:
muzlusu çileklisi mis gibi kokuyor ne güzel dimi :KK53:
Konu sahibi nişanlına bu konuyu okut belki utanır eskiden çatal kaşıkta yoktu eliylemi yemek yiyor :KK14:

Okulda, evde herkese feminizm ve kadin haklari dersi veriyorum, butun kadinlarin cok degerli ve cok akilli olduguna yurekten de inaniyorum ama gelip burda "korunmayalim" gibi bi laf eden adami cici cici savunup kendisine yardim etmeye calisan hemcinslerini haslayan bi kadin gorunce...ne bileyim ya. Millet aya gidiyor aya bacim azicik bilinc artik nolur!

M

muzlusu çileklisi mis gibi kokuyor ne güzel dimi :KK53:
Konu sahibi nişanlına bu konuyu okut belki utanır eskiden çatal kaşıkta yoktu eliylemi yemek yiyor :KK14:

Haha kokulariyla henuz tanismadim ama arastirmistim eminim güzeldir :KK53:

Alternatif cok kullanabilene:KK39:

adam resmen korunma yöntemlerinden korunmaya çalışıyor. :KK53:

geri çekilme denen o en basit ve en riskli korunma yöntemini başaramazsanız peki? :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

konu sahibi kızmayın, kırılmayın dediklerimize ama nişanlınız ve isteği çok ama çok garip. o bahsettiği geri çekilme yöntemiyle "tam vaktinde" geri çekilmiş olsa bile hamile kalma riski var.

Burda faydali olmak icin yapilan elestirilerle stres ego vs tatmini icin yapilan elestiriler bariz bi sekilde belli oluyor hanimlar.
Faydali elestiri icin burdayiz tahminimce. Ve bu yuzden konu aciyoruz. Elestiri de herkesin lugatinda farkli manalara geliyor olabilir benim icin durum bu. Eger elestirilecek mevzular hatalar varsa uslubunca yapilmali.

üslupsuz ne demiş MissCherryBlossom MissCherryBlossom gayette mantıklı konuşmuş her zamanki gibi..Madem çok kıymetli müstakbel eşinizin saçma sapan fikirleri size de uyuyor,rahatsız etmiyor o zaman ne diye yorum istiyorsunuz ?
Ayrıca benim içeceğim haptan kime de ,pat evlenip ertesi ay hamile kalmak istemiyorsanız tabii ki hap veya değişik korunma yöntemleri uygulayacaksınız..
Böyle ımı ışkım hıp kıllınmım girikiyir deyince cilveli işveli mi oluyorsunuz daha mı seksi oluyorsunuz :D

Arkadaşlar geri cekilme yontemiyle hamile kalmiyorsaniz bu yontemin guvenilirliginden değil. Tamamen şans ya da siz zaten zor hamile kalan yapidasinizdir: ya sizden ya esinizden kaynakli olarak. Kaldi ki hadi birinci de geri cekildin duzgunce, ikinciye niyetlendiginde aradan cok vakit gecmemisse icerideki spermler canliysa gitgelle gircek ikincide.

Eskilere bir sor bakalım 8 10 cocuk dogurmaktan memnun kalmışlar mı, anneannemin ağzında diş yok mesela, hamilelik doğum kolay mı, her doğumdan sonra alt üst oluyo vücut kanın hormonların eski seviyeye gelene kadar takviye alıyorsun ya da aylar içinde ancak toparlanıyosun

Olursa kendi doğurmıcak tabi ona göre ne var

Benim anlamadigim adama ne nasil korundugumdan? Dini olarak gunah goruyor olabilir sanirim da artik o bagnazliktan cikti Turkiye. Benim bedenim benim kararim!

Arkadaşım sen doğum kontrol hapı al ve kullan.Bir kaç ay sonra eşine güvenin yerine gelirse bırak.
Yalnız "hamile kalmayı düşünmüyorum ama olursa da mutlu oluruz"kafasında olmalısınız.Çoğunluk (Şimdi dikkat ettim de herkes) sana verip veriştirmiş,isteyen kızabilir herkesin kendi fikri.Bir sorun olsaydı senelerdir biz sorun yaşardık

Son düzenleme:
Keşke "evlenmek için yeterli olgunluğa sahiptir" tarzında bir rapor olsa da, önüne gelen evlenemese...
Böylece aşktan gözü kör olmuş bir kısım hemcinslerimiz de topun ağzından kurtulurdu.
Diyecek bir şey bulamıyorum cidden. Yahu dinlenecek laf var, dinlenmeyecek laf var... Bu ne cehalet.

Sizin bu agir uslubunuzla rahatca elestirip stresinizi atmaniz icin acmadim bu konuyu. Kendinize gelin.

zaten arkadaşda stresini atmak için yorum yapmadı size. tercih sizin korunmayın. "çok erken oldu ama hamile kaldım" konunuzu çok yakında bekliyoruz..

Back
X