merhabalar buraya daha önce üyeydim yalnız tekrar üye olmam gerekti.
uzun süreli bir ilişikm vardı ver nişanlandık bir kaç aya kadar evleneceğiz.nişanlımla ben ailemin olduğu şehre yakın yaşıyoruz.nişanlımın ailesine uzağız.benim ailemle geçtiğimiz hafta yemeğe çıktık aile dostlarımızla.nişanlım çalıştığı yerden bir kızla mesajlaşıyordu.yeni bir yerden iş teklifi geldi kendisine.o kızada söyleme gereği duydu nedense eleman arıyorlar istersen başvur diye.
neden söylüyorsun dedim şuan çalıştığı yerden gitmek istiyor o yüzden dedi.fakat kız gitmek istemediğini belirtmiş.istersen sen başvur demiş kız.benim nişanlımda beni çalıştığım yerden koparmayan şeyler var gidemem demiş.ne demek bu dedim.işte rahat işyerim filan dedi.kızda işte o kopamadığın şeyler zamanla gider gelip geçici demiş.sonra okumadım mesajları kalabalıktık.bir ara ben hava alıp geleceğim dedi tamam dedim.beş dakika sonra aradım telefonu meşguldü.gidip baktım o kızla konuşuyor.beni görünce kapattı.kızdım filan ama kötü bir şey yapsam sana neden okutayım mesajları diyor.
beni aldatıyor mu sizce
Sizden başka herkes adamın ipini çekmişAdamı sen ne kadar zamandır kız ne kadar zamandır tanıyor
Arkadaşı konuşmuş işte
neden bu kadar abartıp hemen aldatıyor mu diyorsunuz evli değilsiniz adam onu istiyorsa bırakır gider
neden ikinizi idare etmeye uğraşsın size düğün hazırlığı yapsın
Sizden başka herkes adamın ipini çekmiş
Bu kadar bilgiyle ne olduğunu kestirmek zor.
A- Kızı sevse niye başka bir iş yerine göndermeye çalışsın? Demekki bişey yok
B- Aralarında bişey olmuş da ört bas etmeye çalışıyor, o yüzden kız ne kadar uzak o kadar iyi.
C- Ben gitmem, sen git-- ama kimse gitmiyor,bunlar kopamayız gibi paslaşmalar mı?
Daha farklı yorumlar da olabilir. Zor bu kadarcık veriyle kestirmek zor.
D- Nişanlısı bayanı tanımıyoruz. Aşırı kıskançta olabilir. Tepki görmemek için belkide.Insanoglu kurnazdir, neden ayri yerde konussun kızla? Kilit nokta bu.
Baska yere gitse dikkat cekmeyecekler.
Nisanli birinin yapmamasi gereken bir sey. Ha kizdan musade isteyip konussa amenna.
Senin tepkin ne oluyo bunlara?Arama kaydinda hep ayni kiz vardi bir kac hafta once
D- Nişanlısı bayanı tanımıyoruz. Aşırı kıskançta olabilir. Tepki görmemek için belkide.
Burada sadece öğrencisine silgi verdi diye eşini azarlayan bir bayan da vardı
çok açık ve net adamla kız imalaşmış zaten. ortada bence herşey ..merhabalar buraya daha önce üyeydim yalnız tekrar üye olmam gerekti.
uzun süreli bir ilişikm vardı ver nişanlandık bir kaç aya kadar evleneceğiz.nişanlımla ben ailemin olduğu şehre yakın yaşıyoruz.nişanlımın ailesine uzağız.benim ailemle geçtiğimiz hafta yemeğe çıktık aile dostlarımızla.nişanlım çalıştığı yerden bir kızla mesajlaşıyordu.yeni bir yerden iş teklifi geldi kendisine.o kızada söyleme gereği duydu nedense eleman arıyorlar istersen başvur diye.
neden söylüyorsun dedim şuan çalıştığı yerden gitmek istiyor o yüzden dedi.fakat kız gitmek istemediğini belirtmiş.istersen sen başvur demiş kız.benim nişanlımda beni çalıştığım yerden koparmayan şeyler var gidemem demiş.ne demek bu dedim.işte rahat işyerim filan dedi.kızda işte o kopamadığın şeyler zamanla gider gelip geçici demiş.sonra okumadım mesajları kalabalıktık.bir ara ben hava alıp geleceğim dedi tamam dedim.beş dakika sonra aradım telefonu meşguldü.gidip baktım o kızla konuşuyor.beni görünce kapattı.kızdım filan ama kötü bir şey yapsam sana neden okutayım mesajları diyor.
beni aldatıyor mu sizce
merhabalar buraya daha önce üyeydim yalnız tekrar üye olmam gerekti.
beni aldatıyor mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?