sizce?

bekgidici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
434
161
23
38
merhabalar buraya daha önce üyeydim yalnız tekrar üye olmam gerekti.
uzun süreli bir ilişikm vardı ver nişanlandık bir kaç aya kadar evleneceğiz.nişanlımla ben ailemin olduğu şehre yakın yaşıyoruz.nişanlımın ailesine uzağız.benim ailemle geçtiğimiz hafta yemeğe çıktık aile dostlarımızla.nişanlım çalıştığı yerden bir kızla mesajlaşıyordu.yeni bir yerden iş teklifi geldi kendisine.o kızada söyleme gereği duydu nedense eleman arıyorlar istersen başvur diye.
neden söylüyorsun dedim şuan çalıştığı yerden gitmek istiyor o yüzden dedi.fakat kız gitmek istemediğini belirtmiş.istersen sen başvur demiş kız.benim nişanlımda beni çalıştığım yerden koparmayan şeyler var gidemem demiş.ne demek bu dedim.işte rahat işyerim filan dedi.kızda işte o kopamadığın şeyler zamanla gider gelip geçici demiş.sonra okumadım mesajları kalabalıktık.bir ara ben hava alıp geleceğim dedi tamam dedim.beş dakika sonra aradım telefonu meşguldü.gidip baktım o kızla konuşuyor.beni görünce kapattı.kızdım filan ama kötü bir şey yapsam sana neden okutayım mesajları diyor.
beni aldatıyor mu sizce

Adamı sen ne kadar zamandır kız ne kadar zamandır tanıyor

Arkadaşı konuşmuş işte

neden bu kadar abartıp hemen aldatıyor mu diyorsunuz evli değilsiniz adam onu istiyorsa bırakır gider

neden ikinizi idare etmeye uğraşsın size düğün hazırlığı yapsın

Üzgünüm, erkek arkadasin saglam pabuc degil.

Sizden başka herkes adamın ipini çekmiş

Bu kadar bilgiyle ne olduğunu kestirmek zor.

A- Kızı sevse niye başka bir iş yerine göndermeye çalışsın? Demekki bişey yok
B- Aralarında bişey olmuş da ört bas etmeye çalışıyor, o yüzden kız ne kadar uzak o kadar iyi.
C- Ben gitmem, sen git-- ama kimse gitmiyor,bunlar kopamayız gibi paslaşmalar mı?

Daha farklı yorumlar da olabilir. Zor bu kadarcık veriyle kestirmek zor.

Insanoglu kurnazdir, neden ayri yerde konussun kızla? Kilit nokta bu.
Baska yere gitse dikkat cekmeyecekler.
Nisanli birinin yapmamasi gereken bir sey. Ha kizdan musade isteyip konussa amenna.

Insanoglu kurnazdir, neden ayri yerde konussun kızla? Kilit nokta bu.
Baska yere gitse dikkat cekmeyecekler.
Nisanli birinin yapmamasi gereken bir sey. Ha kizdan musade isteyip konussa amenna.
D- Nişanlısı bayanı tanımıyoruz. Aşırı kıskançta olabilir. Tepki görmemek için belkide.
Burada sadece öğrencisine silgi verdi diye eşini azarlayan bir bayan da vardı

D- Nişanlısı bayanı tanımıyoruz. Aşırı kıskançta olabilir. Tepki görmemek için belkide.
Burada sadece öğrencisine silgi verdi diye eşini azarlayan bir bayan da vardı

Olur mu yahu, karşı cins ile munasebet böyle olmamalı. Kıskanc bile olsa gizli sakli takilmak hos degil.
Konu sahibi kizla nisanlisinin surekli haberlestigini soyluyor.

çok açık ve net adamla kız imalaşmış zaten. ortada bence herşey ..

arkadaşım şimdi sen çık KK dan, misafir olarak gir, kendi yazdığın mesajları başkası yazmış varsayarak peşpeşe oku
sen olsan, bunları yazan birine ne cevap yazardın?
yazmak istediğin cevap yani içinden geçen şey doğrudur çünkü 6. hissin seni uyarır, yönlendirir. en iyi cevabı yine sen, kendin verebilirsin hissettiklerinle...

Pardon yanlis anlamisim sende o kizin nosunun oldugunu ve ikisinide arayinca birbirleriyle konustuklarini anladin sandim ,peki o kizla konustugunu nerden biliyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…